miszka90 29.06.06, 22:42 I znowu będzie "shake hand.." ?? Nasz cesar moze se pomazyc o przerwaniu tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katolik_polski1 Prowadzic rure do Izraela ! 29.06.06, 22:52 Mozna im pozniej zawsze podebrac ,jak nam robia ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Kaczyński: kcem i muszem 29.06.06, 23:32 Nie ma takiego prawa, które zabroniałoby prezydentom ośmieszania się. Jest w tym zakresie pełna wolność i Kaczyński może ją wykorzystać, jeśli chce i koniecznie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Kaczyński: kcem i muszem 29.06.06, 23:46 Musi sie jeszcze troche polityki poduczyc ! Przeciez nie od dzis wiadomo ilu to piratow na takie dobra czeka ? A ladem sprawa pewniejsza ! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Kaczyński: kcem i muszem 30.06.06, 00:05 Nooo, zwłaszcza przez Ukrainę... Jest PEWNE, że cię okradną piraci-demokraci. _______ "Demokracja to dyktatura pieniądza" (zdetronizowany dyktator na wygnaniu Bieriezowski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SBU Re: EVCIA IP: *.atm.com.pl 30.06.06, 15:29 evciu15 co ty jestes taaaka antyukrainska i antyhamerykanska? i to na wszystkich forach? rozumiem ze przesiadywanie tuż na zachod od odry rodzi inne sojzenie ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejbj Re: EVCIA 30.06.06, 17:46 dkaczego odrazu antyukrainska? Pamietaj ze ukraina jest podzielona na strone propagandowa i mniej propagandową. Ja tej propagandowej bardziej tez nie popieram bo procz rusofobi nie ma nic do zaoferowania. Przypomne ze ta część ukrainy polskę również lubi "tak średnio", a w razie potrzeby powie, że kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: EVCIA IP: *.pools.arcor-ip.net 30.06.06, 18:15 Juz wystarczy ze Polska jest Pro Hamerykanska i to juz jest jeden za duzo. Herkules zapowiada "zamach" na baltycka rure. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: EVCIA 01.07.06, 11:36 Zle mnie rozumiesz. Ja życzę narodowi ukraińskiemu i amerykańskiemu wszystkiego najlepszego. Szczerze i z całego serca. Dlatego pierwszemu z wymienionych życzę przezwyciężenia (odsunięcia od żłobu) pomarańczowych oligarchów, a drugiemu przezwyciężenia Busha z jego oligarchami. Odpowiedz Link Zgłoś
scrutator Re: EVCIA 04.07.06, 06:29 "Zle mnie rozumiesz. Ja życzę narodowi ukraińskiemu i amerykańskiemu wszystkiego najlepszego. Szczerze i z całego serca." Jasne. A Polakom jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
herr7 nikt go nie będzie słuchał 01.07.06, 12:33 Po pierwsze Rosjanie są obecnie zdeterminowani i będą sprzedawać surowce energetyczne na własnych zasadach, mimo że Zachód nie może się z tym jeszcze pogodzić. Po drugie Gazociąg Północny jest w interesie Europy, ale nie Ameryki. Polskie ujadanie jest na amerykańskie zamówienie. Nikt co do tego w Europie nie ma wątpliwości. Po trzecie, najbardziej racjonalne jest podejście Finów, którzy zwracają uwagę na konieczność uwzględnienia skutków ekologicznych tej inwestycji. Należy jedynie ustanowić odpowiednie normy a następnie je przestrzegać. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: nikt go nie będzie słuchał 02.07.06, 15:38 nie dziw , że niemiec dlatego głupi, powiada dłuższy ruriociąg , czyli kosztowniejszy przesył jest korzystniejszy od rurociągu o krótszej trasie przesyłu czyli mniej kosztownego. zawsze mówiłem ,że Niemcy to głupole i dlatego wojnę przegrały.No cóż na Łubiance nie takich rzeczy nauczyli Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: nikt go nie będzie słuchał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:01 są gdzieś głupsi ludzie niż na tym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś