Dodaj do ulubionych

Monika Olejnik

IP: *.mtnet.com.pl 08.07.03, 18:49
zachpom: Pani Moniko, czy obserwując obecne staczanie się elit politycznych,
ciągle ujawniane przez dziennikarzy kolejne afery i skandale - nie ma Pani
czasem ochoty spakować walizek i resztę życia spędzić w jakimś bardziej
normalnym kraju?

Monika Olejnik: Gdybym miała 20 lat z chęcią bym wyjechała.

(...)

--Marcin: Najbardziej szokująca wypowiedź, jaką Pani usłyszała z ust
zaproszonego polityka ?

Monika Olejnik: Mariusz Łapiński, kiedy był ministrem zdrowia. Oświadczył na
antenie Radia Zet, że "nasikał pod płotem sąsiada", a ponieważ dziennikarze
bez przerwy go tropią to on pierwszy ujawnia tę aferę.

(...)

ania5: pani Moniko, jak wyszkolić się na taka specjalistkę od pogromu
mężczyzn??

Monika Olejnik: Dużo seksu, informacji politycznych i ciągłego łapania w
pułapkę. W czasie rozmowy nie można się zamyślać.

(...)

Łukaszek1; Czy kiedykolwiek była Pani proszona o POBLAZANIE przed rozmowa z
POLITYKIEM )) ????

Monika Olejnik: Jeden z polityków powiedział, że będzie mi udzielał wywiadów
pod warunkiem, że powiem mu jakie będzie pierwsze pytanie. A ja mu na to,
że "jak się pan czuje Panie Premierze".

Obserwuj wątek
    • Gość: MACIE Re: Monika Olejnik.PODOBA CI SIE ONA BIOLO ? IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.03, 03:49
      Gość portalu: Biolog napisał(a):

> zachpom: Pani Moniko, czy obserwując obecne staczanie się elit politycznych,
      > ciągle ujawniane przez dziennikarzy kolejne afery i skandale - nie ma Pani
      > czasem ochoty spakować walizek i resztę życia spędzić w jakimś bardziej
      > normalnym kraju?
      >
      > Monika Olejnik: Gdybym miała 20 lat z chęcią bym wyjechała.
      >
      > (...)
      >
      > --Marcin: Najbardziej szokująca wypowiedź, jaką Pani usłyszała z ust
      > zaproszonego polityka ?
      >
      > Monika Olejnik: Mariusz Łapiński, kiedy był ministrem zdrowia. Oświadczył na
      > antenie Radia Zet, że "nasikał pod płotem sąsiada", a ponieważ dziennikarze
      > bez przerwy go tropią to on pierwszy ujawnia tę aferę.
      >
      > (...)
      >
      > ania5: pani Moniko, jak wyszkolić się na taka specjalistkę od pogromu
      > mężczyzn??
      >
      > Monika Olejnik: Dużo seksu, informacji politycznych i ciągłego łapania w
      > pułapkę. W czasie rozmowy nie można się zamyślać.
      >
      > (...)
      >
      > Łukaszek1; Czy kiedykolwiek była Pani proszona o POBLAZANIE przed rozmowa z
      > POLITYKIEM )) ????
      >
      > Monika Olejnik: Jeden z polityków powiedział, że będzie mi udzielał wywiadów
      > pod warunkiem, że powiem mu jakie będzie pierwsze pytanie. A ja mu na to,
      > że "jak się pan czuje Panie Premierze".

Masz szanse wciagnac ja na forum?
      • Gość: B Re: Monika Olejnik.PODOBA CI SIE ONA BIOLO ? IP: *.mtnet.com.pl 09.07.03, 08:38
        Pomysł co do Forum: Sam spróbuj, ale tacy ludzei nie mają czasu:
        gosc@radiozet.com.pl
        • Gość: MACIEJ Re: Monika Olejnik.PODOBA CI SIE ONA BIOLO ? IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.03, 19:32
          Gość portalu: B napisał(a):

> Pomysł co do Forum: Sam spróbuj, ale tacy ludzei nie mają czasu:
          > gosc@radiozet.com.pl

Nie rozsmieszaj mnie Biolo,jacy ludzie?
          Gdyby byla taka dobra,to juz dawno bylaby w Stanach.
          Ona BARDZO DOBRZE WYPADA NA TLE POLSKICH POLITYKOW,ALE NA TLE POLSKICH
          POLITYKOW KAZDY DOBRZE WYPADA.
          • Gość: B Re: Monika Olejnik.PODOBA CI SIE ONA BIOLO ? IP: *.mtnet.com.pl 09.07.03, 22:04
            Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Gość portalu: B napisał(a):
            "tacy ludzie" oznacza tu tylko "wykonujący czasochłonny zawód" i zawód "każdy
            czegoś chce ode mnie"

ciekawa definicja "bycie dobrym" - też czujessz sie "the beściak"?

B
          • Gość: MACIEJ Re: Monika Olejnik.PODOBA CI SIE ONA BIOLO ? IP: *.ny325.east.verizon.net 09.07.03, 22:32
            Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Gość portalu: B napisał(a):
            >
            > > Pomysł co do Forum: Sam spróbuj, ale tacy ludzei nie mają czasu:
            > > gosc@radiozet.com.pl
            >
            > Nie rozsmieszaj mnie Biolo,jacy ludzie?
            > Gdyby byla taka dobra,to juz dawno bylaby w Stanach.
            > Ona BARDZO DOBRZE WYPADA NA TLE POLSKICH POLITYKOW,ALE NA TLE POLSKICH
            > POLITYKOW KAZDY DOBRZE WYPADA.

Jak sam wiesz,po wejsciu do EU sporo polskich zakladow upadnie,bo nie podola
            zachodnio-europejskiej konkurencji.
            Jeszcze wiecej by upadlo,gdyby zniesiono cla,tak jak w NAFTA.
            Bycie dobrym zalezy od tego z kim sie porownujesz.
            Balcerowicz i Hanka G-W nie mieli szans na prezydenture nie dlatego,ze nie sa
            dobrzy,lecz dlatego ze nie sa popularni wsrod przecietnych.
            Telewizja jest tym samym co polityka-nastawiona na przecietnych,czyni
            przecietnych popularnymi.
            Bill Gates absolutnie nie jest poipularny i nie zabiega o to.
            Rozumiemy sie.
            Mike Bloomberg nie jest popularny i nie zabiega o to.
            Najlepsi nie zabiegaja o popularnosc,bo to jest domena przecietniakow.
            • Gość: B Gates za milion $ IP: *.mtnet.com.pl 10.07.03, 09:33
              mnie chodziło o coś zupełnie innego - o Twoje przekonanie, że ktoś dobry ucieka
              do USA. Jezeli ktoś jest naprawdę dobry to zostaje i jest lokalnym Gatesem -
              wszystko jest względne w niektórych rejonach Polski by rządzić, siejąc
              spustoszenie wśród kobiet, rządzić wszystkimi biznesami, polityką, udawać
              wizjonera ,coro rozumie rzeczywistość nie potrzeba nawet 1 mln dolarów a
              funkcja w społecześńtwie jest taka sama jak w USA Gatesa.

Gdyby Gatesa nie miał kapitału, a zarabiałby poprzez media też zabiegałby
              popularność - on nie musi

Firmy padną, ale słowo padną sugeruje, że przyczyną będzie, że to " - w stylu
              Lindy - "złe firmy były". Padną bo nie spełnią norm i nie mają kapitału. Tereaz
              najbardziej mnie bawi przyglądaniesię jak dotacje z Unii są kieorwane na ....
              szkolenia i choćbyś przedstawiłdoktorat musiasz odbyć szkolenie.

B
              • Gość: b email IP: *.mtnet.com.pl 30.07.03, 12:07
                Macieju proszę o podanie jakiegoś emaila, chciałem poprosić o prywatną rozmowę.

pozdrawiam
                Biolog
                • Gość: deLUC Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 00:21
                  Maciej pisze czasami ze skrzynki: maksimum@gazeta.pl
                • maksimum Re: email 31.07.03, 02:05
                  Gość portalu: b napisał(a):

> Macieju proszę o podanie jakiegoś emaila, chciałem poprosić o prywatną
                  rozmowę.
                  >
                  > pozdrawiam
                  > Biolog

Biolo ja tez ciebie pozdrawiam i jak chcesz napisz na maksimum@gazeta.pl

Rzadko sie loguje,ale czasami pisuje pod maksimum i Fizyk tez o tym wie.
              • maksimum Re: Gates za milion $ 31.07.03, 02:09
                Gość portalu: B napisał(a):

> mnie chodziło o coś zupełnie innego - o Twoje przekonanie, że ktoś dobry
                ucieka
                >
                > do USA. Jezeli ktoś jest naprawdę dobry to zostaje i jest lokalnym Gatesem -
                > wszystko jest względne w niektórych rejonach Polski by rządzić, siejąc
                > spustoszenie wśród kobiet, rządzić wszystkimi biznesami, polityką, udawać
                > wizjonera ,coro rozumie rzeczywistość nie potrzeba nawet 1 mln dolarów a
                > funkcja w społecześńtwie jest taka sama jak w USA Gatesa.

Masz racje i ja juz pisalem,ze po 1989 bym nie wyjechal.
                Popatrz na Hanke G-W ,ze jej dobrze w Brukseli i nie teskni za krajem.
                Takich przykladow jest bardzo duzo,sam wiesz,co kraj to obyczaj.
                Przywykniesz do obyczajow amerykanskich ,to ci polskie nie pasuja i odwrotnie.

> Gdyby Gatesa nie miał kapitału, a zarabiałby poprzez media też zabiegałby
                > popularność - on nie musi
                >
                > Firmy padną, ale słowo padną sugeruje, że przyczyną będzie, że to " - w stylu
                > Lindy - "złe firmy były". Padną bo nie spełnią norm i nie mają kapitału.
                Tereaz
                >
                > najbardziej mnie bawi przyglądaniesię jak dotacje z Unii są kieorwane na ....
                > szkolenia i choćbyś przedstawiłdoktorat musiasz odbyć szkolenie.
                >
                > B
                • Gość: Olaf Re: Gates za milion $ IP: 217.8.161.* 01.08.03, 10:08
                  maksimum napisał:

> Masz racje i ja juz pisalem,ze po 1989 bym nie wyjechal.
                  > Popatrz na Hanke G-W ,ze jej dobrze w Brukseli i nie teskni za krajem.
                  > Takich przykladow jest bardzo duzo,sam wiesz,co kraj to obyczaj.
                  > Przywykniesz do obyczajow amerykanskich ,to ci polskie nie pasuja i odwrotnie.
                  >

ups, correction: dla tych nieco gorzej zorientowanych: Hanka jest w Ladku, nie
                  w Brukseli (czyzby ktos, nie bede pokazywal palcem, nie rozroznial EBRD od
                  UE?). byc z moze zza oceanu Afganistan graniczy z Francja a UE = EBRD, ale coz,
                  byc moze to wplyw ogolnie rozumianej "kultury amerykanskiej" (co juz samo przez
                  sie brzmi humorystycznie) i ogolnej ignorancji.

siemanko
                  • Gość: MACIEJ Re: Gates za milion $ IP: *.ny325.east.verizon.net 01.08.03, 14:59
                    Gość portalu: Olaf napisał(a):

> maksimum napisał:
                    >
                    > > Masz racje i ja juz pisalem,ze po 1989 bym nie wyjechal.
                    > > Popatrz na Hanke G-W ,ze jej dobrze w Brukseli i nie teskni za krajem.
                    > > Takich przykladow jest bardzo duzo,sam wiesz,co kraj to obyczaj.
                    > > Przywykniesz do obyczajow amerykanskich ,to ci polskie nie pasuja i odwrot
                    > nie.
                    > >
                    >
                    > ups, correction: dla tych nieco gorzej zorientowanych: Hanka jest w Ladku,
                    nie
                    > w Brukseli (czyzby ktos, nie bede pokazywal palcem, nie rozroznial EBRD od
                    > UE?). byc z moze zza oceanu Afganistan graniczy z Francja a UE = EBRD, ale
                    coz,
                    >
                    > byc moze to wplyw ogolnie rozumianej "kultury amerykanskiej" (co juz samo
                    przez
                    >
                    > sie brzmi humorystycznie) i ogolnej ignorancji.
                    >
                    > siemanko

Gdyby Francja graniczyla z Afganistanem,to bysmy ja juz dawno zajeli!
                    Cos tu nie gra.
                    • Gość: Olaf Re: Gates za milion $ IP: 217.8.161.* 06.10.03, 16:46
                      "WY"
                      czyli kto?
                      "my zakompleksieni Polacy podajacy sie za Amerykanow"?, czy moze:

"my naturalizowani Amerykanie pochodzenia polskiego"?
    • Gość: marcee a gdzie nasz Pan Biolog? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 12:19
      czyzby stal w kolejce po wize do USA skoro gdzies przepadl z foruma?
    • Gość: marcee Czy Biolo spekal? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 07:09
      • Gość: marcee Biolog wrocil IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.03, 12:52
        hej
        Feezyk martwil sie o ciebie bo jak wiadomo smukle brunetki sa niebezpieczne a
        ja sie martwilam ze spekales i wyemigrowales
        zapodaj jakis fajny watek

tez pozdrawiam
        • Gość: Biolog Re: Biolog wrocil IP: *.acn.pl 28.09.03, 14:31
          fajny wątek? - chyba tylko o tym jak w Warszawie (bo taka to emigracja) śpię po
          5-6 godzin z braku czasu a niestety nie brunetek

pzdr
          B
          • Gość: a CZY MARCEE JEST TAKA SAMA JAK MONIKA OLEJNIK? IP: *.ny325.east.verizon.net 28.09.03, 21:03
            --------------------------------------------------------------------------------
            zachpom: Pani Moniko, czy obserwując obecne staczanie się elit politycznych,
            ciągle ujawniane przez dziennikarzy kolejne afery i skandale - nie ma Pani
            czasem ochoty spakować walizek i resztę życia spędzić w jakimś bardziej
            normalnym kraju?

Monika Olejnik: Gdybym miała 20 lat z chęcią bym wyjechała.

MAC:Wyglada na to,ze Monika Olejnik jest juz w takim wieku,ze raczej
            niereformowalna.
            Za pozno dla niej by przestawila sie na amerykanski sposob myslenia i
            dzialania,ktory niewatpliwie wymagalby od niej duzo wysilku.
            Marcee tez juz jest po 20-stce,choc nie watpie ze piekna i zaczalem sie
            zastanawiac,czy nie balaby sie zmienic otoczenia i sposobu myslenia.
    • Gość: marcee Re: Monia na okladce Vivy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 10:52
      pokazuje nagie placy w zwiewnej sukni
      to sie nazywa profesjonalizm i rzetelnosc dziennikarska

ciekawe czy Biolo z Matadorem pamietaja jak Monia udzielala wywiadu kiedy w
      Polsce wybuchl skandal kiedy Ruda co zaciazyla z Baczynskim od Polityki
      zareklamowala parowki Morliny?

i taki koniec Macieju MOni, bedzie razem z Kolenda w TVN24 zremioslo uprawiac a
      jaka Kolenda madra to juz sam zdarzyles zauwazyc

swoja droga ciekawe za co Monie odstawili tak naprawde, musialo isc o szmal bo
      Ona byla kompletnie nieszkododliwa w tych wywiadach,
      albo moze musiala ja zgubic zbytnia popularnosc, sam wiesz jak Kolesie trzesa
      sie ze strachu o to, moze sie obawiali ze za bardzo medialna i elektorat ja
      uwielbia ogladac nie ich?
      niby szkody zadnemu nigdy nie zrobila ale na jej tle sie bladlo , teraz jak
      bedzie nudzil jakis facecik w garniturku beda na pierwszym planie

coz, widze ze koniec Kolendy w TVN24 bliski, bo sama lubilam Monie i nawet
      abonament chetnie zaplace zeby ja zobaczyc

• maksimum Re: Monia na okladce Vivy 05.10.03, 14:19
        Gość portalu: marcee napisał(a):

> pokazuje nagie placy w zwiewnej sukni
        > to sie nazywa profesjonalizm i rzetelnosc dziennikarska
        >
        > ciekawe czy Biolo z Matadorem pamietaja jak Monia udzielala wywiadu kiedy w
        > Polsce wybuchl skandal kiedy Ruda co zaciazyla z Baczynskim od Polityki
        > zareklamowala parowki Morliny?

Ale chyba nie brala tych parowek na oczach ludzi do buzi?

> i taki koniec Macieju MOni, bedzie razem z Kolenda w TVN24 zremioslo uprawiac
        a jaka Kolenda madra to juz sam zdarzyles zauwazyc

Widzialem jej zdjecie i chetnie bym ja klepnal,ale ten wywiad z Michnikiem ,to
        bylo gorzej niz dno.

> swoja droga ciekawe za co Monie odstawili tak naprawde, musialo isc o szmal
        bo Ona byla kompletnie nieszkododliwa w tych wywiadach,

Sama wiesz o co chodzi.
        Ile lat mozna nozkami przebierac by gawiedz pocieszac.
        Znudzila sie ludziom i to wszystko.

> albo moze musiala ja zgubic zbytnia popularnosc, sam wiesz jak Kolesie trzesa
        > sie ze strachu o to, moze sie obawiali ze za bardzo medialna i elektorat ja
        > uwielbia ogladac nie ich?
        > niby szkody zadnemu nigdy nie zrobila ale na jej tle sie bladlo , teraz jak
        > bedzie nudzil jakis facecik w garniturku beda na pierwszym planie

To raczej pewne,ze za slabo memlala!
        Ona ma wyglad leniuszki.

> coz, widze ze koniec Kolendy w TVN24 bliski, bo sama lubilam Monie i nawet
        > abonament chetnie zaplace zeby ja zobaczyc

Jak przeczytalem wywiad Kolendy z Michnikiem to turlalem sie po podlodze,taka
        to beznadzieja i az sie dziwie,ze to dno emocje w Polsce wywoluje.
        Ale wyglad ma,nie mozesz jej tego zarzucic Marcee.
        Pozdr Maciej
        • Gość: lafirynda Re: Monia na okladce Vivy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 16:18
          ja jestem duzo ladniejsza, zwlaszcza jak wizjazyscie zaplacilam
      • Gość: Olaf Re: Monia na okladce Vivy IP: 217.8.161.* 06.10.03, 16:54

> pokazuje nagie placy w zwiewnej sukni
        > to sie nazywa profesjonalizm i rzetelnosc dziennikarska
        >
        Chyba sie nie zgorszyles(as)?
        Swoja droga ciekawe, co nagie plecy maja wspolnego z rzetelnoscia dziennikarska?
        Moze powinienes(nnas) rozwazyc, czy w zwiazku z bezwstydnym obnazeniem plecow
        nie nalezaloby nazwac jej "dziwka!"
        pojebalo cie, czy co?

• Gość: lafirynda nagie plecy a powaga dziennikarska IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 17:50
          Panie Olaf, bo wiecej nie przemowie do Pana

Post byl skierowany do Biologa z zapytaniem czy ogladal i ewentualnie pamieta
          komentarz Moniki Olejnik kiedy jedna z jej kolezanek Pani Kasia Dowbor
          zareklamowala wedliny a wzcesniej Pani Alicja Resich-Modlinska jogurty.

Chodzi o to ze w Polsce rozpetala sie wtedy dyskusja rodakow o prawdziwosci i
          powadze wizerunku dziennikarskiego, w ktorej glos zabrala m.in. Monika
          Olejnik.
          Tutaj juz Pani Kataryna (Muza Macieja) by Pana uswiadomila w czym tkwi problem.

Z grubsza rzecz biorac nasuwa sie pytanie:
          - czy jak dajmy na to KAtaryna pisze o aferze dajmy na to Rywina i Swiat czyli
          Mond albo Kraj bierze to na serio to czy rownie na serio potraktowalby jej
          slowa gdy ona zajmowala sie TEZ intratna sprzedaza dajmy na to garow?
          -i co tu byloby naginane a co nie dla tzw korzysci majatkowych?
          -czyli reasumujac: GDZIE TU BIZNES A GDZIE TU PRAWDA?

Albo jeszcze inaczej: jak Monika pokazuje dla szmalu nagie plecy (NIBY MIALOBY
          TO SWOJE PRZESLANIE ALE NIE W VIVIE) to czy dla szmalu bylaby tez w stanie
          nagiac kark w zwiazku z pzrekazaniem informacji dajmy na to o aferze Rywina?
          I to takich informacji ktore bylyby wygodne dla okreslonych grup.
          No bo skoro moze sie pokazac dla szmalu w Vivie to czy nie moze napisac dla
          szmalu co sie jej zleci?

ps.
          jak sie podpisuje lafirynda tzn ze nalezy zwracac sie do mnie: Szanowna Pani
          Lafiryndo. Wszystko z duzych liter chlopcze, zebys mial jasnosc.

• maksimum MARCEE-JESTES BOSKA JAK ZAWSZE 06.10.03, 18:00
            Gość portalu: lafirynda napisał(a):

> Panie Olaf, bo wiecej nie przemowie do Pana
            >
            > Post byl skierowany do Biologa z zapytaniem czy ogladal i ewentualnie pamieta
            > komentarz Moniki Olejnik kiedy jedna z jej kolezanek Pani Kasia Dowbor
            > zareklamowala wedliny a wzcesniej Pani Alicja Resich-Modlinska jogurty.
            >
            > Chodzi o to ze w Polsce rozpetala sie wtedy dyskusja rodakow o prawdziwosci i
            > powadze wizerunku dziennikarskiego, w ktorej glos zabrala m.in. Monika
            > Olejnik.
            > Tutaj juz Pani Kataryna (Muza Macieja) by Pana uswiadomila w czym tkwi
            problem.
            >
            > Z grubsza rzecz biorac nasuwa sie pytanie:
            > - czy jak dajmy na to KAtaryna pisze o aferze dajmy na to Rywina i Swiat
            czyli
            > Mond albo Kraj bierze to na serio to czy rownie na serio potraktowalby jej
            > slowa gdy ona zajmowala sie TEZ intratna sprzedaza dajmy na to garow?
            > -i co tu byloby naginane a co nie dla tzw korzysci majatkowych?
            > -czyli reasumujac: GDZIE TU BIZNES A GDZIE TU PRAWDA?
            >
            > Albo jeszcze inaczej: jak Monika pokazuje dla szmalu nagie plecy (NIBY
            MIALOBY
            > TO SWOJE PRZESLANIE ALE NIE W VIVIE) to czy dla szmalu bylaby tez w stanie
            > nagiac kark w zwiazku z pzrekazaniem informacji dajmy na to o aferze Rywina?
            > I to takich informacji ktore bylyby wygodne dla okreslonych grup.
            > No bo skoro moze sie pokazac dla szmalu w Vivie to czy nie moze napisac dla
            > szmalu co sie jej zleci?
            >
            > ps.
            > jak sie podpisuje lafirynda tzn ze nalezy zwracac sie do mnie: Szanowna Pani
            > Lafiryndo. Wszystko z duzych liter chlopcze, zebys mial jasnosc.

Ja tez Szanowna Pani Lafiryndo zauwazylem,ze tez brodzic umyslowy krajowo-
            aferowy czasami sobie za duzo pozwala,ale TWOJA odpowiedz ustawia ich w szeregu.
            MACIEJ
            • Gość: biolog Pogodzę Was IP: *.acn.pl 06.10.03, 21:20
              www.gorpol.krakow.pl/miasta/krakow/12/krakow_12.html
              i czekam na fiordy Feezyka

biolog
              • Gość: marcee Re: Pogodzę Was IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 21:54
                a Ja sie ludzilam ze Biolog powie ze czeka na moje zdjecie w bikini, ale nie
                powiem ta Czarnula na ostatnim zdjatku jest PRIMAVERA !!!
                Gratuluje Biolog i pozdrawiam.

ps. bardzo dobrze ze te zdjecia nam pokazales, to wcale nie wyglada mi na per
                Krzynowek jak sie natrzasal Maciej

CZEKAMY FEEZYK a juz Maciej pewnie najbardziej !!!

• maksimum Re: Pogodzę Was 07.10.03, 01:19

> a Ja sie ludzilam ze Biolog powie ze czeka na moje zdjecie w bikini, ale nie
                  > powiem ta Czarnula na ostatnim zdjatku jest PRIMAVERA !!!
                  > Gratuluje Biolog i pozdrawiam.
                  >
                  > ps. bardzo dobrze ze te zdjecia nam pokazales, to wcale nie wyglada mi na per
                  > Krzynowek jak sie natrzasal Maciej
                  >
                  > CZEKAMY FEEZYK a juz Maciej pewnie najbardziej !!!

Ja osobiscie jestem zalamany,bo jakies wiochy typu Katowice i Chicago sa
                  obfotografowane,a Nowego Yorku i Ozarowa tam nie ma.
                  MACIEJ
            • manjanka Re: MARCEE-JESTES BOSKA JAK ZAWSZE 21.10.03, 00:24
              co sie tak sr..sz za ta wariatka?
    • Gość: Antyknajak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 06:19
      Nie dopuszczono do publikacji tekstu z uwagi na naruszenie TAJEMNICY
      DZIENNIKARSKIEJ przez autora(podstawa prawna : prawo ustanowione przez Adama
      Michnika)
      • maksimum Re: [...] 07.10.03, 15:52
        Gość portalu: Antyknajak napisał(a):

> Nie dopuszczono do publikacji tekstu z uwagi na naruszenie TAJEMNICY
        > DZIENNIKARSKIEJ przez autora(podstawa prawna : prawo ustanowione przez Adama
        > Michnika)

A ta tajemnica dziennikarska jest czescia prawa polskiego.
        A prawo polskie jest wykladnia swiadomosci Polakow,no wiec jesli swiadomosc
        jest na niskim poziomie,to i prawo to odzwierciedla.
        Zeby postawic kraj na troche wyzszym poziomie,trzeba wiec zaczac od budowania
        wyzszej swiadomosci.
        Mozna to oczywiscie robic metoda ziomalska,czyli prob i bledow,ale wtedy
        swiadomosc podnosi sie tylko jesli potrafimy skorygowac swoje bledy,takie np
        zwykle"przepraszam".
        Jesli natomiast nie korygujemy swoich bledow,to swiadomosc zostaje na tym samym
        niezmienionym poziomie.
        Druga metoda podniesienia swiadomosci w Pomrocznej jest wziecie przykladu z
        krajow wyzej cywilizowanych niz ta Pomroczna wlasnie.
        Mozna przylaczyc sie do EU,ale jak z grubsza widac w EU mamy recesje i nie
        zanosi sie na to,zeby sie szybko skonczyla.
        No wiec przyklad moze przyjsc TYLKO z USA.
        Jezdza tam ludzie i wracaja nie rozumiejac za duzo,a od tych co sa tam na stale
        nie chca sie uczyc,bo mysla ze ze swoja mentalnoscia pani Dulskiej sa
        najmadrzejsi na swiecie.
        I to by bylo na tyle.
        MACIEJ
    • Gość: Grzmot Re: Monika Olejnik i jej początek kariery IP: *.centertel.pl 30.10.13, 16:58
      No właśnie wszyscy myślą że Ci znani ludzie od razu byli w dużych korporacjach a to nie całkiem prawda fajny temat o takich redaktorach...
      Monika Olejnik: nieznane początki dziennikarki
    • robisc Re: Monika Olejnik 30.10.13, 20:20
      Boze, jakie stare czasy i dyskutanci; az sie lezka w oku kreci
      • erka-4 Re: Monika Olejnik 04.10.15, 16:22
        Re: Biedna ta Monika,w takim Kraju jej żyć przyszło.

Tak jak ona powinno się z nią podyskutować przed odejściem na emeryturę:

tak ona dyskutuje w "swym" radiu:

Witam państwa – program Gość radia zet – dziś gościem jest Jarosław Kaczyński z Prawa i Sprawiedliwości – wita Monika Olejnik.
        Dzień dobry pani , dzień dobry państwu.
        Jak pan skomentuje zamieszanie wokół SKOK-ów ?
        Otóż SKOK Wołomin założony przez…..
        Tak…Tak…Ja wiem…Ja wiem…To oburzające co pan mówi…Jak tak można….Dobrze…
        Czy uważa pan że działania premiera Orbana są niedemokratyczne? Chciał pan przecież Budapesztu w Warszawie?
        Mówiłem o Budapeszcie w kontekście….
        Tak, tak ja wiem…ja wiem…..No naprawdę, jak tak można ciągle powtarzać……Dobrze…
        Czy uważa pan rezygnację przez USA z instalacji elementów tarczy antyrakietowej w Polsce za porażkę polskiej dyplomacji?
        Tak – to jest więcej niż porażka….
        Ja wiem……ja wiem…..Wie pan …… pan nie odpowiada na pytania!! No jak tak można!!!! Proszę powiedzieć…Czy uzasadnienie wyroku na doktora G. i Beatę S. wygłoszone przez sędziego Tuleyę było upolitycznione?
        Uzasadnienie wygłoszone przez……
        Ale pan nie odpowiada na pytania!!! To naprawdę oburzające…Jak tak można….Chciałam pana zapytać o powódź sprzed kilku lat. Czy słusznie rządząca PO skreśliła z projektów celowych finansowanych przez UE pakietu ochrony przeciwpowodziowej na tzw. ścianie wschodniej?
        Skreślenie tych projektów to zemsta PO za …..
        Ja wiem…Ja wiem……Dobrze, dobrze!!! Wiem co pan powie!!!I na koniec chciałam zapytać co sądzi pan o miliardach brakujących w budżecie??
        Brakuje ponad 900 mld. Już ponad 7 lata temu mówiliśmy o niebezpie…….
        Ja wiem…ja wiem…Ale miał pan mówić o … a zresztą !!!! Czyli jeździł pan razem z bratem na łyżwach w dzieciństwie? Dziękuję bardzo – gościem radia zet była Monika Olejnik. Ups – przepraszam – gościem był Sławomir Nowak z PiS!!! Co ja gadam?? Szefie – to z kim ja rozmawiałam???

w związku z powyższym na drugi dzień po programie kadrowy pyta panią MOnikę:

chce pani iść na emeryturę zasłużoną ?

Monika na to wielce uszczęśliwiona:
        - wszak każdy kiedyś czuje się trochę zmęczony,nawet ten najbardziej zawzięty,przecież nawet Monika chyba koniem nie jest.

Tak.

kadrowy:

Nie,musi pani jeszcze POpracować,ratować Kraj od uPADku.

MOnika na to:

Tak jest panie generale.
        • maksimum Re: Monika Olejnik 05.06.16, 08:32
          erka-4 napisał:

> Re: Biedna ta Monika,w takim Kraju jej żyć przyszło.

Znowu Stokrotke wyrzucili z pracy?
          • czuk1 Re: Monika Olejnik 20.06.16, 12:34
            maksimum napisał:

> erka-4 napisał:
            >
            > > Re: Biedna ta Monika,w takim Kraju jej żyć przyszło.
            >
            > Znowu Stokrotke wyrzucili z pracy?

Podaj źródło. Jakie by miały być powody - w 2016 roku i w tvn24 .
            Dla niej bieda ? Pójdzie stamtąd, wejdzie do tąd... na wyższe pieniądze.
            Jak Lis.
            Nie martwcie się o nią.
            • maksimum Re: Monika Olejnik 05.08.16, 18:32
              czuk1 napisał:

> maksimum napisał:

> > Znowu Stokrotke wyrzucili z pracy?
              >
              > Podaj źródło. Jakie by miały być powody - w 2016 roku i w tvn24 .
              > Dla niej bieda ? Pójdzie stamtąd, wejdzie do tąd... na wyższe pieniądze.
              > Jak Lis.
              > Nie martwcie się o nią.
              ------------
              Gdyby lepiej zarabiali na tych nowych pracach to by nie narzekali tak duzo i czesto.
              Szczekoscisk Stokrotki jest nie do ogladania a Lis to cwaniak wsiowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka