Gość: Sraka Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 94.246.138.* 05.07.09, 23:51 Mucha zre gowno,a to jest zarcie gowna muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowawmiescie Korwin-Piotrowska: Mam jaja 06.07.09, 00:02 dobry wywiad, Pani Karolino :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina "Korwin-Piotrowska: Mam jaj"a - chyba nie IP: *.chello.pl 06.07.09, 00:08 kpp lata tymi oczami po wszystkich kątach, do kamery zagląda jakby sie jej bała. Ciuchy które nosi - sorki - to jest dla mnie polska c. brak polotu, cierpka, nieatrakcyjna, wyżygliwa jak każda samotna baba w jej wieku. I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakin Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.nokia.com 06.07.09, 00:23 Fota na glownej to mistrzostwo photoshopa. 20 lat mniej, ale to tylko piksele niestety. Rzeczywistosc jest brutalna. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Korwin-Piotrowska: Mam jaja 06.07.09, 01:00 Nie wiem, kim jest ta pani (nie kojarzę żadnego z prowadzonych przez nią programów czy portali), ale ma niesłychanie denerwującą manierę kaleczenia polskiego języka. Usiłuje przedstawiać się jako "dziennikarka", której nie trzeba uczyć zawodu, a tymczasem z każdym słowem obnaża swoją słabość językową. Przy "kopaniu własnego gniazda" poczułam, że chyba jednak mam inne pojęcie "profesjonalnego dziennikarstwa", niż panna Korwinówna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sraka Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 94.246.138.* 06.07.09, 01:06 bo tej Pani wydaje sie,ze odwala kawał inteligentnej roboty,ale inteligentni ludzie nie interesuja sie slubem Skrzyneckiej,porodem Gorniak czy wywiadem z Doda.uzaleznienie od tefalenu i tlumaczenie tego zalosne.a foto z glownej to faktycznie mistrzostwo : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.07.09, 01:16 Doda celebrytka???? Cichopek celebrtyka???? Polskie media i pseducelebryci to jedna wielka kpina, lacznie z pania karolina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec okolic Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 85.222.87.* 06.07.09, 01:19 Pani Karolino, przykro mi to pisac, bardzo, bardzo przykro, jednak musze swoja opinie ujawnic w szerszym gronie. ostanimi czasy Pani pulap sie obniza, co jest dla mnie bardzo przykre i niepokojace. blagam o wyzsze loty, duzo wyzsze, tak dlugo Pani doiswiadczam na ekranie, ze chyba choc dla mnie moglaby Pani to zrobic ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucuś Bidulka. Uważa, że ma jaja, a to sa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 01:49 tylko orzeszki. I to ziemne. Co za kretynka. Utknąc na całe życie w szmbie. Niektórzy spełniają swoje marzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 03:08 dla tej Pani wielki szacunek za wszystko! oby wiecej wtwiadów z nią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJK Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 03:34 Grzebie w śmietniku i twierdzi, że nie jest kloszardem. Przyznaję rację, KKP to zwykłe zakompleksione babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Korwin-Piotrowska: Mam jaja i penisa IP: *.chello.pl 06.07.09, 04:13 ale bzdety, nie warto tego czytać ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa to na targ niech pani jedzie, a nie do Gazety. 06.07.09, 07:26 Korwin-Piotrowska: Mam jaja No to chlopa budzic, niech zaprzega woz, baba na furmanke i na targ do miasta! Cos sie pani pomylilo, jaja zawija sie w gazete (po wiejsku) a nie idze z nimi do Gazety :) A po ile za sztuke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballack Ma jaja? Piotrowska to transwestyta? IP: 213.77.28.* 06.07.09, 07:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 212.109.148.* 06.07.09, 07:47 Pani Karolina do perfekcji opanowała PR'owe triki i chce sprawiać wrażenie niezależnej, wszystkowiedzącej i kreatywnej dziennikarki. Niestety, w rzeczywistości tańczy jak jej zagrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a kogo? Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 07:49 uklad z Doda, ciekawe.Odpuszczam Cie kobieto i przestaje ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Ta pani jest jednym wielkim szmatławcem IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 08:15 Pani Karolina czyta szmatławce, pisze o szmatławcach i pisze do szmatławców. Jest po prostu JEDNYM WIELKIM SZMATŁAWCEM. Pani Karolino, szkoda życia na zajmowanie się plotami. Za oknem lato, życie takie piękne, niech pani zacznie żyć swoim życiem, a nie żerować na życiu innych i dorabiać do tego jeszcze ideologię! Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Ta pani jest jednym wielkim szmatławcem 06.07.09, 12:11 ... tudzież reklamuje szmatławce i brzydzi sie też szmatławcami. Tępi celeprytów (jednych), hołubi celebrytów (drugich, po uważaniu) i oficjalnie celebrytami gardzi, aż staną się gwiazdami (najlepiej uznanymi za Wielką wodą). A przy tym mentalność i sposób autoprezentacji czołgu, co niewątpliwie pomaga w PR-owaniu się na wyrocznią i arbotra dobrego smaku. Deal życia - akces do TVN i grupy ITI. Ale coś za coś: media2.pl/media/53309-pozorne-rozdwojenie.html Zgadzam się z prof. Godzicem i autorką felietonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 12:22 jak ona cierpi patrząc na nasze gwiazdy i porównując z tymi z hameryki. jakbym jej maznął to by się usmarkała, i myli Josha Brolina z Bradem Pittem (chodzi o film "W.") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 12:40 Po co to całe gadanie o zdjęciach bez retuszu, jak zdjęcie pani Piotrowskiej woła o pomstę do nieba? Toż to photo shop pełna gębą, zero naturalności, aż żałosne. Hipokryzja przez wielkie H. I to babranie się w gó...e, dorabianie do tego wielkiej misji. Też żałosne. Tak jak Jola Kwaśniewska nauczała naród jak jeść bezę, tak Karolina Korwin Piotrowska będzie teraz nauczać naród co jest w show biznesie fajne a co nie. I będzie gwiazdom złotych rad udzielać. Jest taka prawda - jak ktoś źle robi to co robi, to się bierze za uczenie tego innych. Podobnie w świecie sztuki - można zostać artystą, a można zostać sfrustrowanym krytykiem. Tak więc ta pani nic ciekawego nie stworzyła, ale krytykiem filmowym została (myląc przy tym aktorów). Do gwiazdy też jej daleko, ale krytyką gwiazd zajmuje się i stanowi to główną treść jej życia... Czy K.K.P. nie trzeba przypadkiem chłopa??? Frustracja z niej aż bije. Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja 06.07.09, 14:40 podążając Twoim tokiem myślenia: piszesz, że polski światek rozrywki to "gó...", więc dopuszczasz się krytyki (zarówno tego swiatka, jak i KKP).Sam twierdzisz, że człowiek, który krytykuje jest zawistny i niespełniony, a więc zazdrosny. Nie powinieneś więc krytykować,tylko zostać celebrytem tudzież opiniotwórczym dziennikarzem i ten światek zmieniać. Osobiście twierdzę, że krytyk filmowy nie musi nic tworzyć, tylko posiadać stosowną wiedzę na temat, o którym pisze (taka już specyfika jego zawodu).Sama chciałabym kiedyś zajmować się krytyką, a zapędów twórczych nie mam i nigdy nie miałam. p.s: nie jestem fanką KKP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.acn.waw.pl 06.07.09, 15:38 Nie, nie piszę, że polski światek rozrywki to gó..., tylko że Karolina Korwin Piotrowska tarza się w gó...e. I mam tu na myśli afery, skandale, skandaliki, nic nie znaczące epizody w życiu bardziej lub mniej znaczących osób. To czym żyje ta kobieta mnie zdumiewa. Nie ma własnego życia, więc karmi się życiem innych i poucza tych innych jak oni mają żyć, o czym mówić, jak pozować do zdjęć, itd. Sama jednocześnie nie mając nic ciekawego do pokazania i obrabiając swoje zdjęcia w photoshopie. Przecież ona nic nie stworzyła, niczym dobrym nie zasłynęła, nic kompletnie nie osiągnęła. I ta nieznośna maniera, to dorabianie wielkiej misji do zwykłego obrzydliwego plotkowania. Oczywiście, że krytyk nie musi nic tworzyć. Nikt nie musi tworzyć :) Przede wszystkim to ja pani KKP współczuję, bo sprawia wrażenie nieszczęśliwej , niespełnionej i zgorzkniałej. > Sam twierdzisz, że człowiek, który krytykuje jest zawistny i > niespełniony, a więc zazdrosny. Nie powinieneś więc >krytykować,tylko > zostać celebrytem tudzież opiniotwórczym dziennikarzem i ten >światek > zmieniać. Chyba żartujesz??? Zmieniać światek? HAHAHA, dobre. Nie mam takiego zamiaru. Nie interesuje mnie życie innych ludzi. Dlatego tak się dziwię, że KKP tyle w tym siedzi i nie ma własnego życia. Jesteś kolejną osobą co to mówi innym co oni powinni, a czego nie. Masz rację - masz predyspozycje, żeby zostać krytykiem :D Tylko znajdź sobie może chociaż trochę lepszy wzorzec... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Korwin-Piotrowska: Mam jaja 06.07.09, 14:06 Pani Rutkowska zrobila dobry wywiad, i to jest wlasnie dziennikarz, a nie Korwin-Piotrowska. Za ten fragment naleza jej sie brawa: Cyt.: Już w pierwszym sezonie miał 4,7 miliona widzów. Tymczasem "Brzydula" TVN-u miała tylko 2,5 miliona, a Plejada pisze o niej, że "znokautowała i zmiażdżyła konkurencję". W tym paśmie tak było. Nie, w swoim paśmie "Brzydula" była druga, wygrała publiczna Jedynka. Rozumiem, że sugeruje pani, że byliśmy nieprofesjonalni. (....) Ha, ha ha:) Nie wiem, co to jest "Brzydula", ani "Ranczo", a na PRowy portal "Plejada" weszłam wlasnie pierwszy (i ostatni) raz w zyciu, dlatego o takich "przeinaczeniach" nie mialabym pojecia. Hipokrytka, to malo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.centertel.pl 06.07.09, 17:00 Co to za nagonka na Skrzynecką. Nie robiła widowiska z rozwodu, napewno bardzo to przeżyła. Dlaczego nie ma pokazywać się z obecnym mężem są ładną parą. Nie robiła widowiska ze śmierci mamy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur2000 Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.waldex.3s.pl 06.07.09, 17:34 Czy zwróciliście uwagę, jakim językiem posługuje się ta kobieta? Taka polszczyzna przeplatana slangiem, kaleczkami, wtrętami z codzienności. Niedokończone zdania, pretensjonalne zwroty połamane anglicyzmami z warszawskiego pubu. Czy ona reprezentuje młode pokolenie intelektualistów? To kojarzy mi się z jakimś kolosalnym upadkiem kultury w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malta_59 Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: *.pai.net.pl 06.07.09, 21:33 no właśnie, strasznie się przypięła do K.Skrzyneckiej i jest wobec niej mocno niesprawiedliwa, wygląda to ewidentnie na jakąś osobistą sprawę... a już wspominanie w takim kontekście sprawy śmierci Mamy p. Katarzyny mocno niesmaczne, okropny babsztyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Korwin-Piotrowska: Mam jaja IP: 79.97.185.* 06.07.09, 20:59 Bardzo mnie podbudowuje praeie jednoznaczna opinia czytelników odnośnie poziomu zajęcia , którym para sie Pani Piotrowska. Widzę, że pomimo dennego poziomu polskich mediów, Polacy aż tak nie dają się zwariować .Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Zbuki, a nie jaja:-/ 07.07.09, 10:31 I już bardzo wiele osób czuje ich smrodek. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Korwin-Piotrowska: Mam jaja 07.07.09, 20:59 dziennikarzyna, ktora uwierzyla, ze jest kims wielkim i ma zawsze racje - to sie juz chyba powinno leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
white.swan Re: Korwin-Piotrowska: Mam jaja 07.07.09, 23:28 ... i nad czym tu deliberować. Pani Korwin-Piotrowska niestety od jakiegoś czasu grzebie tylko w śmieciach, albowiem zarówno brukowce jak i plotkarskie portale to jeden wielki śmietnik. Współczuję kobiecie, że tak naiwnie rozmija się z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś