w_paski 13.09.09, 21:35 !jagby ktoś nie wiedział polska-francja finał mistrzostw europy jesteśmy mistrzami!! oglądałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampirekxd Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:38 Pierwszy raz od 26 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko, ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:38 No jestesmy jesteśmy xddd ehhhh dali z siebie wszystko ;PPP MAMY ZŁOTO ! ! ! !;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:43 Cieszę się niesamowicie! Wybieram się nawet jurto na Plac Defilad by uczcić ich zwycięstwo, bo będę akurat przejazdem w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:45 Ja właśnie tez chyba" wyjde wcześniej "ze szkoły ;PP chce zobaczyć Mistrzów ))))) (bartka) xddddd Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:52 TAK Moim głównym celem jest zobaczenie Bartka Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:56 Ej ej on mój jest xddd jutro o 13 sie we mnie zakocha ( narodziła sie we mnie psychofanka -_- )..... Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:04 blah___rock jak na psychofanke jesteś kiepsko poinformowana Na Placu Defilad mają by już o 12.40. Życzę powodzenia Bo jak zobaczy mnie to nie masz szans dziewczyno Mam nadzieję że nie dojdzie do rękoczynów jak pojawi się tam więcej takich wariatek jak my Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:06 Ejj ja juz o 10 tam bede xddd A co do tych fanek to cos czuje ze duzo ich ma xddd Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:52 Jak bym mogła to bym już na Okęciu go napadła Jenak mój plan dnia mi nie pozwala Co do fanek to też podejrzewam że nie jest ich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 21:59 wierzyłam w nich. i słusznie x D Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:00 Oglądałam Przynajmniej siatkarzy mamy dobrych, bo piłkarze to siedem nieszczęść. Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:04 pewnie że oglądałam i bardzo się cieszę że wygraliśmy należało nam się!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleska Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:15 noo! :] juhu!!! D na początku nie mogłam uwierzyć! POLAND!! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.09, 22:49 tak . yeah!! udało się . ;* dali czadu . ;x < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 09:10 lol, serio ? ja oglądałam jeden mecz to mi się już odechciało oglądać następnych : - p ale to naprawdę świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 15:26 na początku, kiedy przegrywaliśmy uznałam, że cioty z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 15:34 bardzo się cieszę . oby tak dalej! : DDD Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 16:44 jasne że tak ! ! ! POLSKA !!!!!!!!!!!! POLSKA !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 18:04 widzę, że wszyscy się cieszą...ale zdenerwowało mnie wczoraj to, że wiele osób cieszyło się dosyć głośno pod moim blokiem wracając z pod pałacu kultury . xd ale ogólnie...fajnie, że coś nam się udało.;] Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 20:10 byłyście na plau defilad ?ja nie mogłam Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.09, 21:33 Byłam dzisiaj w Wawie i w moich pierwotnych planach było by iść pod Pałac kultury zobaczyć naszą reprezentacje, ale mój starszy powiedział że jak chce to mnie podrzuci pod Okęcie bo i tak będzie niedaleko przejeżdżać. Wiec czatowałam w hali przylotów od 10 rano Stałam i wpatrywałam się w te rozsuwane drzwi i czkałam kiedy się pojawią W końcu o 14 wyszli Krzyknęłam do Bartka by za mnie wyszedł, ale nie przyjął moich publicznych oświadczyn ale mieli tam zlew ze mnie, no ale co tam raz się żyje Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: wygraliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.09, 09:48 No ja oglądałam mecz był pełen emocji szczególnie 3 set xdd Odpowiedz Link Zgłoś