kitty_emo 20.09.09, 17:59 Bardzo chciałabym mieć kolczyk w pępku. Ale niestety rodzice mi nie pozwalają ;// Prosiłam, błagałam i nic ! Co robić ? Pomóżcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:23 Rodzice zawsze mają rację... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:32 zastanow sie czy napewno tego chcesz...a pozniej gadaj z rodzicami... bo to moze byc Twoj glupawy pomysl nastolatki... nie to że mowie ze jestes glupia bo sobie chcesz sobie zrobic...tylko proponuje abys sie zastanowila nad tym co robisz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:41 ałł, to boli ;x masz 15 lat poczekaj sobie jeszcze 3 lata i będziesz miała. a tak wgl. to po co Ci? aby tylko w lato go odsłaniać i szpanować? ;33 bo chyba w wiosnę,jesień i zimę i miejmy nadzieję, że w lato nie chodzisz z wywalonym pępkiem. nie? ; e znam 2 dziewczyny. jedna zrobiła sobie bez zgody rodziców { 13,5 lat } pojechała z koleżanką koleżanki siostra { pełnoletnia } podpisała i jupi. musi ukrywać pępęk. znam tez taką dziewczynę { 12 lat! } to rodzice jej pozwolili ;33 omg. 12 letnia dziewczynka ;xx rodzice jej są chyba jacyś chorzy. a w sumie to ma jeszcze pomalowane włosy i maluje się na czarno. Jak to jej mama powiedziała kiedyś mi w sklepie " Wiktoria* jest teraz młodzieżą Emo " Grr . Wiktoria * imię wymyślone na potrzebę postu * lol2 * Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:51 Zgadzam się z tobą całkowicie th4ever Co do rodziców pogadaj z nimi tylko bez wrzasków bo ta metoda nie działa....spokojnie usiądźcie i rozważcie wszystkie za i przeciw......... POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:36 mnie kolczyk w pepku kojarzy sie z dzi*kami... sorrr jesli cie urazilam ale fajniejszy jest w brwi wdlg mnie... albo w nosie taki malutki z boku... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:43 ...Jak już to bym wolała w wardze ... znaczy tak pod wargą Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:47 fuu, jeszcze gorzej ;xx a potem Ci się znudzi. i co? zdejmiesz i będzie ble. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:48 sory , ale to ochydne i tandetne. ;d w nosie to ew. ;d i to malutki . nigdzie indziej ( no chyba że w uszach ) :p Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 18:54 ja kolczyka w pepku nigdy bym nie chciała ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamiliosa Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 19:07 Ja mam kolczyk w pęku i nie jestem dz... Namawiaj ich, mów, że to nie szkodzi zdrowiu itp. w końcu może się zgodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
kamiliosa Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 19:11 I zawsze możesz go wyjąć jak ci się znudzi... I nie jest tak jak kolczyk na twarzy zawsze widoczny....;D Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Kolczyk w pępku ... 20.09.09, 19:36 to mi się kojarzy z platynowymi lalami, solarka, tipsiki, misio bez karku i te rzeczy. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
natalia8696 Re: Kolczyk w pępku ... 26.09.09, 15:06 a tak wogule to ile masz lat??? Odpowiedz Link Zgłoś