bella96 20.09.09, 18:46 Czasami nad tym rozmyślał i to bardzo poważnie, by zostać krytyczką filmową.. Nie wiem dokładnie co robić by się nią stać... Czy wy też chciałybyście grać w filmach, być reżyserką albo krytyczką filmową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: Krytyk filmowy 20.09.09, 18:52 chyba rezyserka...xd...aktorzy sa za slawni pozniej...a rezyserami prawie nikt sie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 22:31 Ja marzę o aktorstwie i piosenkarstwie Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 22:32 Ale krytykiem mogłabym być nie tylko filmowym, ale kulinarnym;-] Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Krytyk filmowy 20.09.09, 18:53 z tym krytykiem to niezly pomysł;PP Mogę jechac po roznych filmach, ktorych nie trawię i jeszcze mi za to zaplacą Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Krytyk filmowy 24.09.09, 21:07 krytykiem sie nie zostaje od tak trzeba ukończyć jakieś studia aktorskie i trzeba się na tym znać a nie że np. ja nie lubię tego filmu to źle ocenie Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 14:58 ja z całego serca chciałabym zostać reżyserem, to moje marzenie, pasja. lol ale i tak nie zostanę i jest słit Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 15:26 chyba pozatym musisz mieć jeszcze coś chyba to jest takie hobby Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 15:33 żeby zostać krytykiem pewnie trzeba skończyć filmówkę lub dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 15:38 to nie jest takie proste, a szysza napisała największą bzdurę, jaką ostatnio widziałam. nie można bezkarnie krytykować, musisz mieć jakieś argumenty. dobre. żeby być dobrym krytykiem. nie wiem, po czym trzeba być, jednak wydaje mi się, że napewno po polonistyce/dziennikarstwie, bo mówimy chyba o publikacji w gazetach, tak? potem ktoś to musi w ogóle wydrukować. więc wydaje mi się, że sprawa wygląda podobnie do mnie, z tym, że ja chcę zajmować się muzyką, nie filmem. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Krytyk filmowy 25.09.09, 22:41 a no ;d chciałabym być: aktorką xd scenarzystką < 3 reżyserką.! wgl. taka praca jest fajna. poznajesz dużo ludzi ;d jesteś sławny, boskie xD Odpowiedz Link Zgłoś