dixie 20.09.09, 19:35 Czy "akceptujecie" to że niektóre gwiazdy/gwiazdki "śpiewają" z playbacku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
th4ever Re: Playback 20.09.09, 19:36 nie... ale teraz prawie wszyscy spiewaja z playbacku... moim zdaniem lepiej jest zaspiewac brzydko niz poscic playback.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Playback 22.09.09, 16:46 Zawsze fajnie jak jakaś gwiazda śpiewa na żywca a nie ze studia ale czasem są sytuacje w których gwiazdy chciałyby dobrze wypaść i śpiewają z playbacku Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Playback 20.09.09, 19:38 co to za gwiazda muzyki, ktora nie spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: Playback 20.09.09, 19:38 Mogłyby pokazać jakie mają głosy takie na żywo od czasu do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Playback 20.09.09, 19:41 NIE ! lepiej przecież śpiewac na żywo . i mniec uznanie wśród fanów . niż śpiewać z playbacku i upokorzyć się na skalę światową . ! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Playback 20.09.09, 19:41 jeżeli ktoś się tym wspomaga, na przykład fischerspooner, których koncert trudno nazwac koncertem, bo to spektakl, toleruję to. ale jeśli ktoś leci sobie cały koncert bo tak, to dziękuję. na szczęście artyści których słucham reprezentują sobą wysoki poziom, więc do drugiej opisanej sytuacji się nie posuwają. nie muszą. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Playback 20.09.09, 19:52 Zależy.... Ale teraz to kazda gwiazda śpiewa z playbacku Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: Playback 20.09.09, 20:01 W większości występy gwiazd to playback.....cóż nic na to nie poradzimy.... Ja wole gdy gwiazda (na żywo) śpiewa bez żadnych pomocy....bo w końcu przerobionego nagrania mogę sobie posłuchać w necie Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Playback 20.09.09, 20:03 nie np. britney spears jak rok temu w necie zobaczyłam jak ona śpiewa na prawdę to lepiej nie mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Playback 20.09.09, 20:10 Nie toleruję tego, jak gwiazdy "śpiewają" z playbacku. Już wolę, żeby śpiewala na żywo, nawet jakby miała bardzo fałszować. Ale przynajmniej nie oszukuje swoich fanów. Jak raz za kiedy ktoś "zaśpiewa" z playbacku (np. Miley Cyrus) to przeżyję, ale wkurza mnie, że ktoś robi to ciągle (np. Britney Spears. Jak tak źle śpiewa na żywo, to niech śpiewa z pół playbacku, to już lepsze rozwiązanie). Tyle miałam do napisania w tej sprawie. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Playback 20.09.09, 21:08 większość gwiazd śpiewa z playbacku . natiomiast czasami trzeba , jeśli ma się chrypę itp . ale np. miley na koncertach śpiewa na żywo . demi tez ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Playback 21.09.09, 17:56 Avril Lavigne nigdy nie "śpiewa" z playbacku. Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Playback 22.09.09, 18:14 Miley zazwyczaj na żywo śpiewa.Ja wolę jak jest na żywo.bo niby ktoś ma talent a to sie okazuje że maszyny robią wszystko za nie.np nie lpodoba mi się jak lady gag śpiewa live ;// Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: Playback 28.09.09, 14:52 NO lae jak ktoś musi bo np. ma chore gardło (xdd) no to wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Playback 27.09.09, 11:04 tak, ale nie za każdym razem. w programach telewizyjnych mają rozkaz. ale na koncertach to irytujące. na odwal coś w stylu fanów mam w du.pie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Playback 27.09.09, 11:13 no jasne. gdyby non stop śpiewały na żywo głos by im wysiadł. Odpowiedz Link Zgłoś
silly_girl Re: Playback 27.09.09, 11:28 Tak ;P Ale wolałabym żeby śpiewali bez tego bo tak to każdy może śpiewać xD Nawet jak ma głos do dupy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Playback - to zależy... 27.09.09, 11:45 No właśnie, to zależy od okoliczności i wogóle. Gdy gwiazda śpiewa z playbacku widocznie musi mieć jakiś powód... Może boi się jak fani zareagują na jej [normalny] głos, i że mogą ją odrzucić... [wieem głupie] Nie mam nic do playbacku, ale zawsze fajniej jest usłyszeć ulubioną gwiazdę na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Playback 27.09.09, 12:52 gdzieś czytałam ze gwiazdy nie śpiewają z playbacku , dlatego ze nie umia śpiewać . tylko dlatego ze sie boja ze źle wypadną przed fanami . < lol . > weglug mnie powinni nie śpiewać z playbacku . ; - // . Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Playback 27.09.09, 12:58 Nie!!!! Dla mnie gwiazda która śpiewa z playbacku jest nic nie warta. Gwiazda która śpiewa z playbacku pokazuję tak naprawdę że nie umie śpiewać! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Playback 27.09.09, 12:57 nie. chyba za to się płaci, żeby śpiewali na żywo. a jak nie potrafią, i śpiewają z playbacku. to znaczy, że ktoś im pomógł. z nagraniem płyty. po znajomości -.- Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Playback 27.09.09, 17:17 ja to akceptuję, ale właściwie, to tylko z jednej ewentualności; załóżmy, że jesteś gwiazdą. i masz mieć dzisiaj koncert. a nie możesz śpiewać, bo np. boli Cię gardło, albo straciłaś głos. [czy coś podobnego. xd ] to jest jedyny powód, który uznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Playback 27.09.09, 17:28 nie. po to są, żeby śpiewać. jak jest koncert z playacku idę do domu ;x. chyba że daleko, zostaję i się męczę. najlepsze jest jak nie synchronizują ust z playbackiem xd. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyignorance Re: Playback 27.09.09, 17:41 moim zdaniem nie, bo po co śpiewać, jak się nie umie? Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: Playback 28.09.09, 18:55 glupota. Jak sie kocha spiewac to trzeba spiewac na zywo. To jest w koncu przyjemnosc! Chyba ze sie nie umie spiewac, to nie nalezy zabierac sie za showbiznes. Ja, chociaz nie umiem spiewac, to spiewa, bo to lubie, ale nie wystepuje nigdzie. Jedynie na youtube dodalam cover piosenki "Nobody's home" Odpowiedz Link Zgłoś