20.09.09, 20:39

hej!
niestety miałam przykry wypadek i mam złamaną kończynę. i noszę gips.
chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was miała gips i w jakich okolicznościach??
i może wiecie jak pozbyć się tego pogipsowego smrodu?? wink wink
piszecie.! ;D
pozdrawiam ;**
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:41
      marzenie, za zwolnienie z wułefu dam się pociąć. ;3

szyna, czwarta klasa, dwa tygodnie, wuef, piłka ręczna, koleżanka rzuca do mnie, a ja łapię palcem. XD
      • madziia Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:42
        nie , nie miałam cryingcryingcryingcrying
    • kardolina Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:44
      ja juz mialam kilka rayz, bo ja trenuje judo xD
      • malinaa12345 Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:45
        oo dzięki za odp. wink ;**
        ja podobnie też złapałam palcem tylko, że piłkę do kosza. ałłłłłłł. ;||
        piszcie dalej. wink
    • thedulcemonisia Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:45
      Nie miałam żadnego bliższego kontaktu z czymś co mogłoby spowodować złamanie
      ręki lub nogi (wszystko jedno)....... a co z tego wynika nie miałam gipsu więc
      ci nie doradzę choć bardzo bym chciałauncertain
      • malinaa12345 Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:48
        a ja kocham wf i sportserceserce, wiec ciężko jest usiedzieć na ławce skoro
        całą podstawówkę i I klasę G się cały czas ćwiczyło. ;||
        a jak sobie radziłyście z tym smrodem, bo ja nie mogę wytrzymać. ;|| blee,
        okropne śpisz i Ci tak to wali, że się budzisz i przez pól noc nie możesz
        zasnąć. ;||
    • pariska65 Re: Gips. ;| 20.09.09, 20:50
      miałam 4 tygodnie w gipsie złamaną kostkę pod koniec lipca jeszcze mam
      opuchliznę na kostce i chodzę na rehabilitację a smrodu gipsowego nie
      pozbędziesz się xd ale za to są plusy litują nade mną się nie kocili,nie
      dokuczali mi,nie każą na razie do szatni wchodzić ani do tablicy podchodzić xd a
      to wszystko przez złą trampolinę i to jeszcze nad morzem a za 2 dni wyjeżdżałam
      byłam w szpitali zagipsowali bardzo grubo i chodzić nie mogłam a wracałam ponad
      14 godzin do domu i przez polowe tego czasu mnie tak ch***** noga bolała pod tym
      gipsem i ciągle drapać chciało mi się a wracałam o jednej lasce i jeszcze miałam
      przesiadkę w warszawie taskać mnie brat musiał bo bym w życiu na autobus nie
      zdążyła ;/
      • malinaa12345 Re: Gips. ;| 20.09.09, 21:01
        toś mnie pocieszyła!xDDD no to biorę z moją reką rozwód, bo nie wytrzymam jej
        smrodu! xD
        a właśnie, jak sobie radziłyście z upierdliwym swędzeniem i wyłażącą i zwijającą
        się w środku watą?? wiem, że głupie, ale jestem tego po prostu ciekawa! xdD
    • miley_96 ... 20.09.09, 21:00
      Też mam gips na ręce. Mój wypadek polegał na tym, że szłam i się wywaliłam na
      prostej drodzeuncertain. Mama kupiła mi specjalny gips, który jest lekki i nie muszę
      nosić ręki na apaszce czy na czymś tam. Co do smrodu to też nie wiem co
      zrobić, ale ja na szczęście się aż tak nie pocę, więc nie jest źlewink. A i
      jeszcze mam zwolnienie z wf do końca semestrubig_grin.
      • sysiek4444 Re: ... 20.09.09, 21:03
        Ej kto mi reke zlamie ??
        ja jeszcze ie mialam zlamanej ...
        ale chce miec ...
        wiem ja cos nie tak z glową mam ;x
      • pariska65 Re: ... 20.09.09, 21:03
        miley_96 zwolnienie do końca semestru?? ale Ci dobrze...ja miałam złamaną kostkę
        w wakacje i mam spuchniętą nadal nie chodzę jeszcze najlepiej jak mogę bo
        jeszcze kuleję i na rehabilitację chodzę a gips miałam zdjęty tydzień przed
        wrześniem a kostka jeszcze nie jest taka sama a mam zwolnienie tylko do końca
        października ;/
    • alanta Re: Gips. ;| 20.09.09, 21:04
      smile Wyobraź sobie że ja miałam złamaną lewą rękę, prawą ręke i skreconą noge.... i za
      każdym razem gips.
      lewą ręke złamałam zatrzymująz metalową hućtawke i rurka ud hustawki złamała moją
      reke wo trzymałam sie tej "stojącej" rurki
      prawą złamałam skacząc z takiej huśtawki w domu xdd
      więc do huśtawek szczęścia nie mama ale dalej lubie sie pobujać

a noge skręciłam bo jakoś tak dziwnie na krawęzniku stanęłam że mi sie skręciła

a gipsy to ja lubie smile
    • th4ever Re: Gips. ;| 20.09.09, 21:04
      nie mialam i jestem za to wdzieczna bogu wink
    • miley_96 ... 21.09.09, 13:39
      pariska, ale tobie przynajmniej lekarz krzywo gipsu nie założył. Miał być pod
      kątem prostym, a ma chyba ze 100uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka