mileyanddemi 22.09.09, 11:15 J niemiecki jest super! Kocham go!Brat mówi że beznadziejny ale ja lubie ! A wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kardolina Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 11:22 jako jedyna klasa ze szkoły nie mam niemieckiego i jestem szczęśliwa xd nienawdzię niemieckiego ;| to taki twardy język ... łeee. nie lubię go. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: J niemiecki - kocham 28.10.09, 15:10 jest lepszy niż ruski... ja uczę się od 3 klasy podstawówki teraz jestem w 1 liceum... Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Może i lubi ; d 04.11.09, 12:48 Ja mam niemiecki nawet lubięę ale nauczycielki ! Buaahah ; D Szkoda mówić , zeszłym roku miałam 5 a teraz będzie słabsza , ponieważ stawia jedynki za byle co ! Oh od 1 -klasy się go uczę . ! . Zeszłym roku był tak taki fajny niemiecki a teraz przyszedł czas na zdania z perfektu , trudnee ! cieszę się gdy robimy projekty i śpiewamy Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek123 Re: J niemiecki - kocham 04.11.09, 13:55 ja tez lubie niemca .nikt go nie lubi tylko ja z mojej klasy wszyscy uważają że jest nudny.wogóle to ja lubie dziwne rzeczy takie jak niemiecki,esperanto ,ortografie,warzywa zielone Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: J niemiecki - kocham 04.11.09, 14:38 Przyznam że też mi się spodobał niemiecki ;D Fajny jest;D Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 ;-) 30.12.09, 22:03 wolę angielski . niemiecki . . . ? nie mówię nie . jest spoko . Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 12:06 ja wolę angielski niemiecki to nie dla mnie...deutsch dieses dasselbe Übel Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: J niemeicki-kocham 22.09.09, 12:42 xd tego I hajse to nie znam ja znam tylko podstawowe informacje i oczywiście coś o sobie na niemiecki xd: Hallo!!Ich heiBe Patrycja. Ich komme aus Polen aus Lublin.Ich bin dreizehn Jahre alt.Ich mag Musik. i znam jeszcze powitania i pożegnania i takie tam xd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: J niemeicki 22.09.09, 13:10 aha wiem że się tak czyta ale nie wiedziałam że można tak pisać xd Odpowiedz Link Zgłoś
nygus_95 Re: J niemeicki 22.09.09, 13:14 omg, ja nienawidzę niemieckiego, no ale widzisz- jest na świecie równowaga ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 15:14 no jest nawet fajnyyy ale ja wolę angielski bo jest prostszy xD Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 15:26 Nie jestem zachwycona... choć dopiero zaczynam... Ale uczę się zawzięcie i systematycznie Robię to dla mojej kumpeli, bo jest niemką i dogadujemy się tylko po angielsku, więc chciałabym z nią też porozmawiać w jej ojczystym języku, a wiem, że ona polskiego się nie nauczy, to znaczy potrafi coś tam powiedzieć i napisać, no ale dla niej to trudniejsze niż dla mnie. No więc kocham też jej język (niemiecki) Dla niej wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ J niemiecki - kocham 22.09.09, 15:30 szczerze to myślałam, że NIC nie umiem. a teraz jak mamy nową panią od niemca to okazało się, że nawet sporo umiem : DD dostaję same piątki . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 17:31 Ja też uwielbiam niemca bo mam od niego supeer nauczycielkę Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: J niemiecki - kocham 22.09.09, 17:33 sorry , ja nienawidzę . jest jakiś sztywny i brzmi tak chamsko . angielski ,, kocham . Odpowiedz Link Zgłoś
xooxoo ;] 23.09.09, 15:56 wydaje mi się, że nie jest ważne, który język jest ładniejszy, ale ten który bardziej przyda nam się w życiu. gdzieś już pisałam, że niemiecki nam się naprawdę bardzo przyda, bo po 1. są to nasi sąsiedzi i załatwiamy z nimi wiele spraw, a 2 że tam się naprawdę zarabia dużo kasy i jeśli zna się język niemiecki to można wyjechać i na 99% znaleźć pracę lepiej płatną niż tu w Polsce.;] Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 . 22.09.09, 17:38 U mnie w sql . jest Niemiecki . Ale ja się na szczęście uczę Francuskiego ... Dużo ładniejszy jest . Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Re: . 22.09.09, 17:50 niee , nie nie ! niemiecki to jakaś totalna pomyłka ! nie znosze goo . ... właśnie odrabiałam lekcje z niego ... brr . .. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: . 22.09.09, 20:50 przepraszam ale ja tym językiem rzygam . nie znoszę go. jest sztywny i brzydki. ;x ble, nie znoszę zajęć z niemieckiego. ;d a angielski - kocham, kocham, kocham. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gwanka_2009 Re: J niemiecki - kocham 23.09.09, 15:29 ja nienawidzę niemieckiego zgadzam się z twoim bratem Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: J niemiecki - kocham 23.09.09, 15:36 lubię. nie bardziej niż angielski, ale lubię Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_cerk Re: J niemiecki - kocham 23.09.09, 15:42 ja też lubię niemiecki a podoba mi się dlatego, że jest taki "sztywny" i "twardy" i większość go nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: J niemiecki - kocham 23.09.09, 17:15 beznadzieja . ale bk jest 11 to elf . ; d 12 zwolf - czyta się cfyl . a inaczej ? C W E L ! xd mwha ; q Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: J niemiecki - kocham 23.09.09, 17:46 darf ich in di toalete gejen? XD a fe, dwie godziny w tygodniu to zdecydowanie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ J niemiecki - kocham 24.09.09, 19:10 2 godziny? ja mam 3 razy niem. i 2 ang. ;< a dzisiaj miałam x3 niemiecki x,o myślałam, że zeświruję xd Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: J niemiecki - kocham 24.09.09, 19:22 Lubię bardzo. Jako, że zdaję go na maturze mam teraz w tyg 4 godz -.- trochę dużo, ale w listopadzie wraca moja pani profesor i będzie znowu git Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: J niemiecki - kocham 25.10.09, 16:33 Jadę chyba na wymianę do Niemiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieidealna16 Re: J niemiecki - kocham 25.10.09, 18:49 też lubię i umiem. pisąłam z niego egzamin gimnazjalny 44/50 p. z anglika sie dogadam,a le mam problem z czasami ale do liceum dostalam sie na rozszerzony angielski i niemiecki do podstaw. i na niemieckim zazwyczaj śpię a z anglika mam koszmarne oceny. i co mama zdawać na maturze? ;DDD porazka.. Odpowiedz Link Zgłoś
selina...gomez Re: J niemiecki - kocham 25.10.09, 18:52 Debilizm...nad debilizmamy ;/// Nienawidze Niemca ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
coco. Re: J niemiecki - kocham 28.10.09, 15:01 Witaj w klubie ;* Też uwielbiam niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: J niemiecki - kocham 28.10.09, 15:36 Wolę angielski. Do niemieckiego mam uprzedzenie( a raczej nie do języka, a do całego ich kraju zwanego NIEMCY) Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Nie wypełniono pola temat. 28.10.09, 15:41 [i]nienawidzę niemca . brrr =./i] Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: Nie wypełniono pola temat. 28.10.09, 15:41 nienawidzę niemca , brrr . tak miało być . XD Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_ J niemiecki - kocham 28.10.09, 15:53 język niemiecki <3 nienawidzę angielskiego ! nie potrafię czytać po angielsku i mówić ! wolę niemiecki same piątki . ale to chyba tylko dla tego że co roku jeżdżę do niemiec ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: J niemiecki - kocham 28.10.09, 15:59 nienawidze durnyy i chory ! bez obrazy . Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: J niemiecki - kocham 03.11.09, 19:06 Niemiecki jest extra ;3 też go kocham ^^ . Deutsch ist die Beste . xD Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: J niemiecki - kocham 03.11.09, 20:12 Jaogólnie lubie się uczyczć języków. Niemiecki lubie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
miyudesu Re: J niemiecki - kocham 04.11.09, 13:50 jak dla mnie to proste-jesli nie umiesz języka, nie lubisz go [co do negatywnych odpowiedzi na ten temat] wolimy jezyk ktory lepiej nam przychodzi. osobiscie uwielbiam niemiecki-ucze się od..8 lat, plus dodatkowe zajęcia w weekendy, plus dwie godziny w tygodniu dodatkowej nauki poniewaz bede podchodzila do certyfikatu z jezyka niemieckiego, jets to dokument ktory okreslac bedzie poziom mojej wiedzy i mozliwe ze ulatwi mi wejscie do niektorych szkol Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: J niemiecki - kocham 04.11.09, 14:07 jest łatwy, ale nie za ciekawy . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Kofciam 04.11.09, 14:07 Ja NIENAWIDZE ANGIELSKIEGO ! ten jezyk jest paranormal . nie rozumiem wiekszosci babka mi gada gada a ja nie umie . poraznka .zaraz ide na kolko z niemca <3 Odpowiedz Link Zgłoś