gucik13 Guns N' Roses! 07.05.10, 15:48 Oczywiście, kocham ich . Ulubona piosenka ? Paradise City . Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ Guns N' Roses! 07.05.10, 17:56 welcome to the jungle oraz don't cry. uwielbiam te piosenki. :3 i te stare włosy AXL'a.. ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Guns N' Roses! 08.05.10, 15:17 Ja pierwszy raz usłyszałam ich November Rain na 4fun'ie. I od nich zaczęłam słuchac takich bardziej rockowych kawałków. ;P Ale szkoda, że Slash'a już nie ma... Ulubione piosenki...? Hmm... Narazie November Rain, Sweet Child Of Mine i Kcnockin' On Heavens door. Jak narazie nie przemawia do mnie [chociaz coraz bardziej ;]] Paradise City, ale to pewnie dlatego, że usłyszałam ten utwór najpierw z ust Fegie na nowej płycie Slash'a. Zresztą tylko te puiosenki, na których Axl ma taki jakby 'zepsuty' głos są fajne. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Guns N' Roses! 08.05.10, 15:35 Oczywiście , że znam . Moja fascynacja nimi zaczęła się od piosenki "Welcome to the Jungle" . "November rain" i "Don't cry" też fajne . A lubicie AC/DC ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy c: 08.05.10, 15:55 ostatnio jeszcze bardziej ich polubiłam. c: nie rozumiem czemu niektórzy dziwią się, że osoba słuchająca Miley może też słuchać Gunsów na przykład. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: Guns N' Roses! 08.05.10, 15:44 kocham ich. Oczywiście stary skład był najlepszy Też zaczynałam słuchać ich od tych piosenek ,ale polecam te żywsze Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Guns N' Roses! 08.05.10, 20:08 Znam i lubię. Wujek ich słucha i mnie tym zaraził. U mnie w klasie Guns'ów zna tylko moja kumpela, ale ich nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: Guns N' Roses! 08.05.10, 20:12 Ulubione utwory: Estranged Better Paradise City Street of Dreams Yesterdays Novembver Rain Don't Cry Knocking on Heavens Door Sweet Child O' Mine Odpowiedz Link Zgłoś
zozolaa. Re: Guns N' Roses! 09.05.10, 10:45 znaaam , kocham ! mam ich koszulkę ; D ! Odpowiedz Link Zgłoś
starlight8 Re: Guns N' Roses! 09.05.10, 18:33 Czy lubię? Lepsze określenie to uwielbiam. Najbardziej chyba lubię Civil War i Paradise City. ;D Zirytowało mnie ostatnio gdy ktoś porównywał GN'R do Paramore. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Guns N' Roses! 09.05.10, 18:40 Oni są boscy. To jest prawdziwy rock, prawdziwa muzyka. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Guns N' Roses! 15.05.10, 15:32 Zaraz mnie wszyscy zjadą, ale Guns N' Roses kompletnie do mnie nie przemawiają swoją muzyką, a ich wokalisty po prostu nie cierpię ;f Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Guns N' Roses! 15.05.10, 15:38 sweet child o' mine, paradise city, it's so easy, nightrain, you're crazy, welcome to the jungle i novebmer rain. wyżej wymienione bardzo lubię. poznałam przez tatę. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Guns N' Roses! 13.06.10, 19:55 Przed chwilą ogladałam na YT kawałki koncertu GN'R w Wawie... Ijeżeli ktoś będzie tak beszczelny i powie mi , że Axl nie umie juz spiewać to przyżekam , że osobiścię tą osobę zabiję , zakopię , odkopię , ozywię i znowu zabiję! Szkoda , że Axl musi być takim dupkiem i nie ma zamiaru pogodzić się ze Slash'em. ;/ Byłby może wtedy wielki comeback..! Guns N' Roses 4ever! ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 I jeszcze jedno... 13.06.10, 19:58 Jak zobaczyłam Axl'a z Polską flagą śpiewającego Patience to nie wytrzymałam i sie popłakałam ze szczęścia.. Dlaczego mnie tam nie było do cholery.?! ;/ ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Guns N' Roses! 13.06.10, 20:45 Guns N' Roses to jeden z moich ulubionych zespołów. Co tu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
musztarda Re: Guns N' Roses! 13.06.10, 21:07 z piosenek najbardziej lubię "paradise city", z coverów "Knockin' On Heaven's Door". keśli chodzi o teledyski to przepadam z don't cry i november rain ( a w szczególności za momentem gdy slash wychodzi z tego maleńkiego kościoła i gra na tym pustkowiu). ogólnie GnR bardzo lubię i chciałabym, aby kolejny raz przyjechali do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Guns N' Roses! 13.06.10, 21:10 Uwielbiam ich. Knocking on heavens door jest boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Guns N' Roses! 20.06.10, 21:04 Kocham Ich jak cholera!!! Są genialni a poza tym ja słucham rzeczy w tym stylu, no wiecie lata 60-90.Gunsi to lata 80 czyli moje ulubione;P Uwielbiam November Rain,Rocket Queen,Nightrain,Don't Cry...Chyba wszystkie z albumów Appetite For Destruction i Use Your Illusion I i II i oczywiście G n'R Lies Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Guns N' Roses! 20.06.10, 21:28 Baaardzo lubiE Gunsów <3 Oczywiście najbardziej lubię ich ze Slashem, ale spoko. Najlepsze piosnenki ? Patiente, 14 years, don't cry, november rain <333 Ach Odpowiedz Link Zgłoś
truemusic Re: Guns N' Roses! 10.07.10, 10:28 No pewnie !. Uwielbiam ich. ;D szczególnie Dont cry, Sorry, Knocking On The Heavens Door, Welcome to the jungle. Kojarzycie sukinie z November Rain ? Moja mama miała taką na ślubie. Fajnie to wygląda, ja też taką chce mieć. xDD A poznałam przez przyjaciela, który słucha starych zespołów rockowych. Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Guns N' Roses! 10.07.10, 11:44 kocham ; 3 kocham ; 3 kocham ; 3 kocham ; 3 kocham ; 3 aaa ! Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: A kto ich nie kocha? ;3 10.07.10, 23:42 no włacha, kto ich nie kocha!? ja pie...eee. <3 kocham ich! łihihi <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: A kto ich nie kocha? ;3 10.07.10, 23:44 bardzo dobre pytanie , ; D ich nie da się nie kochać , ! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Guns N' Roses! 10.07.10, 23:57 oni są zajebiści , ! tego się nie da powiedzieć , napisać , pomyśleć i w ogóle ! mogłabym o nich gadać dzień i wieczór ; D Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Guns N' Roses! 10.07.10, 23:59 To nie gadaj, tylko pisz.xd Po to ten wątek. Ja chcę stary skład! ;< Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 00:03 jej, ja też. ; < bo przecież każdy ich kosia. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 00:03 ja też , był idealny . Matt nie był zły ... ale to nie to samo .. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 00:04 zaraz się tu rozryczę. : < łe, nosz kurczaki! ; x Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 00:05 Nom.. Kurde, ale z chęcią zamknęłabym ich w jednym pomieszczeniu bez klamek, kazała się pogodzić i ew. pilnowała, żeby się nie pozabijali..xd Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 00:35 łihihihi XDD no pewnie że idziemy! XDD Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex idziemyy !! , xd 11.07.10, 00:38 kurde, wyobrazam sobie ich miny , hahaah Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: idziemyy !! , xd 11.07.10, 00:40 taa. miny by były świetne XDDD ale kurczę z skąd wytrzaśniemy pomieszczenie bez klamek? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: idziemyy !! , xd 11.07.10, 01:05 w psychiatryku takie mają xd przynajmniej od wewnętrznej strony : D Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: idziemyy !! , xd 11.07.10, 01:59 ukradniemy z psychiatryka XDD świetny pomysł! XDD oł jea! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug kocham ich. 11.07.10, 06:56 pomimo to, że axl nienawidził polaków i żydów i przez niego połowa pożegnała się z zespołem, jednakże oni nadal żyją. moją ulubioną jest Paradise City a reszta ulubionych z Greatest Hits. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Axl wcale nie nienawidził Polaków! oO 11.07.10, 12:29 Jakiścw... źle przetłumaczył tekst jednej z piosenek... Po za tym, jego babcia jest Polką. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Axl wcale nie nienawidził Polaków! oO 11.07.10, 15:32 czyli Axl ma polskie korzenie? ; o supeeer! ;D \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Axl wcale nie nienawidził Polaków! oO 11.07.10, 15:50 Bardzo prawdopodobne, przynajmniej ciocia Wiki tak mi powiedziała. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: Axl wcale nie nienawidził Polaków! oO 11.07.10, 16:18 to zaufajmy cioci Wiki ; p łihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Haha! Wejdźcie! ;d 11.07.10, 16:26 nonsensopedia.wikia.com/wiki/Szko%C5%82a Gdzieś tam niżej jest porównanie szkoły do GN'R! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex uwielbiam czytać o gnr na nonsensopedii !; D 11.07.10, 16:37 hahahaah , zajebiste tam wszystko jest a psychiatryk taak , taak xd Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 16:26 Oczywiście, że znam, oczywiście, że słucham, oczywiście, że lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
rebel_girl Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 16:35 Ja mam świra na ich punkcie!Są ZAJEBIŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Guns N' Roses! 11.07.10, 16:51 Też lubię ich muzykę. Moja ulubiona piosenka to Knockin' on heavens door Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: angie2-Szkoda, że to cover, ale ich wersja le 16.07.10, 11:16 Wiem, że to cover, ale ich wersja jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Guns N' Roses! 12.07.10, 01:01 i guns n'roses! oczywiście kocham prawie wszystkie piosenki. dla mnie najlepszy (i chyba jedyny dobry) skład zespołu to ten pierwszy, czyli : rose, slash, mckagan, stradlin () i adler. : > ulubione piosenki : welcome to the jungle sweet child o'mine it's so easy patience one in a million you're crazy (wersja akustyczna) 14 years dust n'bones don't cry double talkin' jive Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Guns N' Roses! 15.07.10, 11:05 This I Love, matko, nie mam słów na tą piosenkę. Jest po prostu genialna! Moge jej słuchać w kółko! xD Odpowiedz Link Zgłoś