julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:14 albo jeszcze pare. London: Słyszycie jak głośno? Prawie nie słyszę swojego niemyślenia. xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:16 London: Uu, ohyda. Padma: Nie podoba ci się pokój? L: Nie, twój strój. Będę musiała obgadać nowe ubrania dla pokojówek. P: Aa, ty myślisz.. Nie, jestem Padma, mieszkam z tobą. L: Słucham? Mam mieszkać z pokojową? P: Uczę się. L: Uczącą się pokojową? Nie lubię uczyć pokojówek. xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:17 London: Ja nie chcę pieniędzy, chcę je wydawać! A to jest moja kawa! <przybiega Maddie.> L: Nie oddam ci moich kart! M: Mam gdzieś twoje karty, dawaj mi inhalator! xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:21 Moseby: Twój ojciec jest tym zirytowany. London: Myślałam, że Wilfred. <itd.> London: Uda mi się, jestem córką samego zirytowanego Tiptona! Maddie: Wilfreda. London: Nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:22 London: Te rzeczy są stare. Takie, sprzed jedenastej. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mala___ja Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:37 z HM: M(Miley):Nazywa się pan.. PN(pan Nana)an Nana.To po mojej babci.Nana Nina Nana xD Odpowiedz Link Zgłoś
colorful Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 20.11.09, 14:54 Bailey -Jestem Bailey. Chłopcy pewnie ci o mnie nie mówili. Arvin - No co ty! Ostatnio Cody wysłał mi list. Całe 9 stron o twoich włosach! Bailey - Hehe...Yyyy.. Cody - Yyyy.. to była literówka. To nie było o włosach Bailey tylko..oooo... losach maili. Czyli o drodze przebywanej przez meile. Heee... właśnie. Arvin - Niezły wykręt! -------------------------------------- Mosbey - To imperium Tiptona. I kiedyś wejdziesz w buty taty. London - Fuuu! Są wielkie i niewygodne! ------------------------------------ Bailey - Yh! Jaka wspaniała rzeźba! A jaka cudowna waza! London - A jaki przystojniak! ------------------------------------ Cody- Widzisz!? Gapi się na niego jak na jakiegoś greckiego Adonisa! Przewodnik- Witam! Nazywam się Adonis! ---------------------------------------------- Przewodnik- Niedługo pokażemy niedawno znaleziony amulet Afrodyty! London - YYY! Strasznie uwielbiam amulety! Najlepiej takie z trzech jaj, serem i grzybami! ---------------------------------------------- Wszystkie cytaty z jednego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
agussska Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 21.11.09, 17:21 ja znam w pizzdu tych cytatów ale nie chce mi sie pisać hehe chociaż napisze jeden najlepsze było jak tata zgłaszał reklamację popsutej sauny xD sikałam buahahah ;p dobre :d głos w telefonie (GWT): haloo witamy w Senior Steam,aby skorzystać z automatycznej linii pomocy wybierz 1 Robby (R): 'wybrał 1' GWT: wybrałeś 1, alby potwierdzić wybierz 1 R: dawaj dalej stary!!! ;p GWT: jeświ w cedrowej ławce znalazłeś szczelinę naciśnij 1, jeśli w cedrowej ławce znalazłeś drzazgę naciśnij 2, jeśli z cedrowej ławki sypie się próchno naciśnij 3 .. ... ... ... .. jeśli zauważyłeś że z cedrowej ławki wydobywają się szkodliwe i potencjalnie trujące opary naciśnij 67 R: bede miał 67 zanim skończysz!! hahaha ... ... ... GWT: jeśli brakuje pary naciśnij 90 R: łoo nareszcie ! |(wcisnął) GWT: dziękujemy za cierpliwość nasz operator wkrótce się z Tobą połączy.. R: ALLELUJA!! GWT: ,,przewidywany czas oczekiwania to .. 3.. dni R: 3 dni??! pocałujcie moją ciotke w nos ;p ja piernicze to mnie tak rozwaliło, że myślałam, że już nigdy się nie przestanę śmiać prawie się posikałam, a brzuch mnie bolał tak że szok :p hahaha odlotowy fragment Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 22.11.09, 10:55 R-Robby M-Miley J-Jasckson M i J gadają R-...gada RMisiek M i J - to ja spadam Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 22.11.09, 10:57 To nie jest śmieszne . Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 22.11.09, 11:01 Z 'HM' : *'Roxy nie boi się zarazków, to zarazki boją się Roxy.' *Miley do Olivera: 'Jesteś świecącą latarnią w zatoce głupoty.' Moje dwa ulubione, więcej nie pamiętam ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka99 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 22.11.09, 11:23 a jeszcze jeden. xd Jak Miley była w trasie koncertowej xdd Miley do Robbiego. xd - 24 godziny Miley Lily serą [ inaczej się piszę ale nie wiem jak xd ] Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.11.09, 20:05 "Widzę ptaka, myślę kupa" "pozwała bym cie ale tak wlasnego syna" Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.11.09, 20:10 "Czlowiek za burta!Znowu." Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 19:00 nie pamiętam żadnych fajnych xD ale to jest całkiem niezłe : Moseby do London ; [...] kiedyś wejdziesz w buty taty London : fuu! są wielkie i niewygodne! Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.11.09, 09:35 babciu jakie paznokcie zrobic połyskliwe czy matowe? `matowe w połyskliwych bedziesz wyglądała jak lafirynda `wchodzi ciocia `patrzcie jakie sobie zrobiłam połyskliwe paznokcie `eksponad A Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.11.09, 21:05 HM tor: jesteś czerwony jak te krowie cyce w mroźny dzień jakoś tak to szło... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 22:41 z Nie ma to jak hotel London : Dawaj batonika Maddie : A magiczne słowooooooo London : DAWAJ Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 23:50 Pamiętacie jeszcze coś >>??? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 23:56 M - mAddie L - London London wraca do Hotelu... M : Amożna wiedzieć gdzie to się było ? L : Nigdzie? M : Serio ?? Bo wyglądasz jakbyś wracał skądś tam ... -_____ Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 23:57 London: NIe mogę już tych zadań ! Ile nad nimi siedzimy? Zack: Dwadzieścia sekund ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 23:58 Zack: London, jeszcze nigdy nie spotkałem osoby co się rozprasza szybciej ode mnie London : CO? Zgubiłam wątek po jeszcze nigdy....;D Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.12.09, 23:59 Maddie::: London, jak się wtedy czułaś? Opowiadaj LOndon::: Bezwartościowa, nic nie warta, nie potrzebna, bezużyteczna, tania - tak jak te twoje buty Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.12.09, 00:00 Hannah : Wiecie jacy są moi fani ( zdziwienie) Lola: RAz dostałą swoją rzeźbę z kolby kukurydzy (wykpienie) Baily :: To doszło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.12.09, 00:14 Hannah : 'Dziewczyno która powiedziała, że co , że co?!' Suite Life : P. jakaś xd (nauczycielka) : London , czy powiesz mi CO TO JEST?! (pokazuje coś na mapie) London : Zły manicure ? Nauczycielka : Czy ktokolwiek w tej klasie słyszał o linii zmiany daty?! Woody : To chodzi o te poziome kreski w kalendarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.12.09, 17:10 Kiedyś to na pamięć każdy odcinek HM znałam, ale to było jakiś 1,2 lata temu.... teraz to zapomniałam, bo nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 13.02.10, 23:22 z NMTJS : Bejli : tak się cieszę, że jesteśmy w Tajlandi.. London : ( nie pamiętam co odpowiedziała ) Bejli : dlaczego masz krawat? ty myślisz, że w tym kraju produkują krawaty? London : tak ! ;DD bez znajomości języka angielskiego tego nie zrozumiecie . :c nie pamiętam dokładnie jak to było . Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.12.09, 00:09 Carey : Chłopcy w domu nie gramy w kosza Cody: Ja nie gram, ja próbuję Carey: DObrze, w domu nie próbujemy w kosza ;D Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers .xDD 25.12.09, 00:35 Jest taki jeden z 'Nie ma to jak hotel'. Jakoś zbyt mi utkwił w głowie.. xD London: Aaaaa, w wannie siedzi jakieś pomarszczone zwierze! Maddie: London, to moja babcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: .xDD 25.12.09, 16:01 Moseby: Londo, twój tata jest zirytowany. London : A myślałam że Wilfred ;F Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: .xDD 25.12.09, 16:03 Moseby: London twój tata jest wukryciu London: Gdzie jest ukryć ? Moseby : NIe ! Znaczy że jest w utajeniu London: GDzie jest utajeń ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: .xDD 25.12.09, 16:03 Po Angielskui to brzmi lepiej Moseby: London, Your dad is incognito London: Where is Cognito ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ;p 25.12.09, 16:28 Miley: noo, przywitajcie się. Lilly: yyiie.. Jonnie: a co tam. Miley: co chcecie dzisiaj robić? Lilly: rzygnąć Jonnie: wyjść. Miley: noo.. to teraz może być tylko lepiej! xd Odpowiedz Link Zgłoś
tomojlizaak Re: ;p 25.12.09, 17:02 z HM. łoś, łoś, wielki, wielki łoś. wielki łoś, wielki łoś, wielki łoś. taki łoś to coś. xD Odpowiedz Link Zgłoś
iceeteaa Re: ;p 25.12.09, 17:14 cody; nie to jakieś okropne daja vu London: Duże co? Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 JONAS 25.12.09, 17:14 Mi sie widzi ten z JONAS: Joe: (...)rzeczywiście lubię pandy Kevin: Ja wole koale. One są takie emo, jedzą eukaliptusy i mają taki fajny, świeży oddech Joe: Nie to co twój Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Hannah Montana 25.12.09, 17:28 Billy: O nie! Ta sprawa się nie skończy do póki nie wrócisz tam i nie odkręcisz tego co nakręciłaś, kiedy odkręcałaś to pierwsze nakręcenie. Miley: A co będzie, jak zamiast odkręcić to co nakręciłam próbując to odkręcić znów nakręcę to co zakręciłam? Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.12.09, 17:17 Hannah Montana : Roby Ray - Komu ostatni smaśny, plaśny, palce lizaśny, rockendrolaśny naleśnik ? Jackson - Hey tu już zjadłaś 2 świnko Miley - O.!. łał .!. Nie wiedziałam że do tylu umiesz liczyć. Oddawaj go .!. Jackson - Ale ja jeszcze rosnę .!. Miley - Nie od 4 klasy nie rośniesz. Oddaj mi .!. Roby Ray - Dobra. Wasza mama chciała dzieci ja wolałem psy. Nadal wolę psy. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Miley - Yhh .!. Oddaj mi rajstopy .!. Jackson - Najpierw mnie przeprosisz za zniszczenie mi maszynki na tych zarośniętych nogach .!. A może goliłaś nią sobie wąsik .?. Miley - Ja przynajmniej mam co golić .!. Puszczaj podrzesz mi je .!. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Roby Ray - Synu nic ci nie jest .?. Jackson - Ał moja głowa Miley - Twoja głowa .?. Moje rajtki Narazie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kamila96 Cytat z hannah montana. 25.12.09, 17:29 M- Miley J- brat miley L - Lily O-Oliver ____________________ M-Jason ale to śliczne , mój rozmiar, mój styl to jest......................... moje, kupiłam ją tydzień temu. J-Podoba Ci się? M-Oczywiście że tak. J-To chyba powinienem usłyszeć słowo dziękuje. ___ L-Jason to jest urocze.Skąd to wziołeś? M- z tego samego miejsca, mały butik który nazywa się szafa Miley. L- Hejjjjj znam ten sklep, ale jest dla mnie za drogi. _______ O-Aż się boje otworzyć mój Kocham ten kawałek. A potem tata Miley tam gada i choinka się przewraca xD Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Cytat z HM I SL 25.12.09, 21:31 Z Hannah Montana: Jackson siada przy pianinie i gra. Ojciec myśli, że to leci z CD i wyłącza radio. Dziwi się gdzy widzi, że Jackson grał na żywo xD. Jackson wstaje od pianina a z kieszeni wypada mu odtwarzacz z włączoną muzyką. A Jackson na to: Chciałem, żebyś mnie kochał. Z SL: Bailey: Dlaczego mamy tam tańczyć (Czy coś takiego) Cody: Bo taki jest plan nie kwestionuje się planu! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Cytat z HM I SL 25.12.09, 23:05 Robbie Ray: Przysnąłem na 2części twojego koncertu Hannha: Pięknie, przysypiasz na koncercie jedynej córki, a oglądasz głupie maratony do 3 rano Fani: Hannah śpiewaj 3 godziny potem Hannah: Nie do wiary że znów śpiewałam 3 godziny ( patrzy a Robbie śpi) Kierowco otwózcie limuzyne, on wraca pieszo ! Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Cytat z Nie ma to jak hotel 26.12.09, 12:49 London łapie Zacka i Codyego za ucho. Oni opierają cię o siebie... Zack: Kocham Cię Cody Cody: I ja Cię też Zack... Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Cytat z Nie ma to jak hotel 26.12.09, 13:10 Albo Arwin: To przcież oczywiste... Nie są głodni. Odpowiedz Link Zgłoś
fan_miley Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.12.09, 13:30 Miley - MM. AA .!. Kawałek orzecha utkwił mi w zębie. Robby Ray - Idz do łazienki po nić bo zębów. Miley - A po co mi nić kiedy można to załatwić widelcem. Robby Ray - przestań dziecko zrobisz sobie krzywdę. Miley - Nic mi nie będzie jestem dostatecznie duża żeby wyjąć sobie orzech z zęba sama . Robby Ray - Miley. Robby Ray - Widelec utkwił ci w zębach. Prawda .?. Miley - Nieee eh. Pomóż mi .!. Jackson - E e .!. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Rico - Czy chciałabyś musztardę albo keczup .?. Lily - O tak poproszę musztardę . Rico - Skończyła się . Lily - No to może keczup .?. Rico - Nie ma . Lily - To dlaczego pytasz .?. Rico - Przepraszam ze chciałem być grzeczny .!. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jackson - Wiesz jakie, jakie są plusy bycia twoim bratem .?. Miley - Nie, jakie .?. Jackson - Myślałem ze ty mi powiesz, bo ja tam nie wiem .!. Miley - No i co z tego ze mnie tu przywiozłeś. Przestań jęczeć .!. Ciesz się ze znalazłeś fotel z którego dosięgasz do podłogi. Jackson - Oby zabrakło znieczulenia. Jerrrrrrrre aauaaauaa .!. .!. Jakas dziewczynka - leeeeeeeeeeheeeeee Jej matka - Bardzo dziękuje .!. Jackson - Sorki. Miley - Nie przejmuj się mała on działa tak na kobiety. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dentysta - Dobrze Moli otworz buzie sprawdzimy co sie dzieje. Miley - wowowowow .!. Ja jestem Miley i moze najpierw troche sie poznamy .?. Dentysta - Dobra, jestem dentystom. Usta szeroko Miley - Nienienienienie yyyy heee. Od jak dawna leczy pan dzieci .?. Dentysta - Od 45 min. Czy mozemy juz zaczynac Mildren .?. Miley - Jestem Miley .!. na tyle narazie xD Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 01.01.10, 12:31 London : Wyglądam jak idiotka Maddie: Wszyscy wyglądamy tak samo London: Więc ty tez wyglądasz jak idiotka ;df Odpowiedz Link Zgłoś
zjem_cie Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 01.01.10, 12:57 Haneczka: jestem debilką patrzcie na mnie!!! Jestem gorsza niż małpa!! uhu uhu iha iha!! Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 01.01.10, 19:48 London w nowej szkole Kucharka daje jej obiad London: Dlaczego ON nałożył mi błoto na talerz ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:29 W Suit Life Cody leży cały bladfy, z nosa mu cieknie i kaszle . Lekarz go bada, bada, bada i mówi : Tak, jest chory Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:39 L- london PM - pan mozbi PM - nie,london. Twój tato jest w ukryciu ! l - a gdzie jest ukryć ? lol XD Odpowiedz Link Zgłoś
magic.xd Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:43 L-Lilly O-Oliver O: o tak. L:lubię jak mówisz o tak O:oooooł tak L:ohhh Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:47 było to już z 7 razy i w 2 językach nawet Maddie : London, ty jesteś biedna, potargana i zmarznięta London : A ty masz krzywe zęby nogi i cienkie włosy: Madie: ja mówię o twojej roli ! London : yyyyY ja też ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:48 Maddie tłumaczy role w filmie Maddie : London sprzedajesz owoce London: Jakie owoce? Madie L te co masz w koszyku London : TO co je ? Maddie : No sprzedajesz je London : Owoce ? Maddie : Tak London : TO ja je sprzedaje ???? Maddie : Lans, A ty jesteś nadziany Lans: Na co ? Maddie : to znaczy że masz kase Land : Ale jestem nadziany i jestem nadziany > Maddie: Nie, tylko nadziany Lans: Ale na co ? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 27.01.10, 11:14 Suite life Cody do Zacka - myślisz o tym samym?? na to Zack- o tym że cziłała mają takie duże uszy?! [cody zdziwiona mina, a zack się tłumaczy] no bo z porównaniem do ich małego ciała sąą oooogrooone XxdD Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee__ Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 16:51 z Niema to jak hotel : - Jeszcze masaż gorącymi kamieniami ! - to poczekaj do 12 i idż potarzać się na bruku Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 17:06 London ra biedaczke w filmie Moseby : Dlaczego nosisz ciuchy Maddie Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 24.01.10, 17:13 Hannah Montana. ' juror- Dziewczyno, masz talent ... tylko zostawiłaś go w domu. ' juror 2- ona jest beznadziejna prawda? ... żartowałem haha. właściwie to nie. ... Lily siedzi w studiu, i gada do siebie. Lily- Cześć wam tu boski Jony. Lily do siebie- och... zawstydzasz mnie, ... mów dalej. ! Lily- myślę, ... że jesteś najfajniejsza laską w szkole. Oliver- Co ty robisz? ... Miley- Połowa twarzy matyldy jest biała, a druga połowa brązowa. haha Roby- A teraz zacznie się faza głupawki Miley-brąz, biały, brąz. hahaha. A jeśli przekręcisz się w ten sposób to widać drugą strone od dołu do góry nogami. serio! hahaha. Lily- a co jest po głupawce? <czy jakoś tak> Roby-zaraz zobaczysz. i jeszcze wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
miley12866 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 19:37 Suite Life:Londonbam o środowisko oszczędzam papier bo nie czytam książek Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 21:39 Maddie i London grają w siatkę: Maddie: Siostra kazała Ci się rozgrzać. London: To świetnie, idę po sweter. Maddie: Wie Pan co dostałam na Boże Narodzenie? Latarkę! A na urodziny od rodziców- baterie, do tej latarki! * London: (piszczy) Mam wieści! Maddie: Ja, też London: Ja pierwsza: Dostałam 3+ z matmy Maddie (zakłopotana): To są te wieści? London: Tak! Dzięki Tobie zdałam, tata kupił mi plazmowy telewizor Maddie: Jej, ja jak dostanę 5, dostaję większy kawał ciasta London: I to są, te twoje wieści? Maddie: Nie, nie, nie! Posłuchałam rad i rzuciłam Lance'a. Byłam szczera..., bezpośrednia..., i muszę powiedzieć że potraktowałam go podle!. London: To, nauczyłam czegoś Ciebie, a Ty czegoś mnie. Maddie: Tak! A teraz Ty masz plazmę, a... ja nie mam chłopaka. London: No, wszyscy szczęśliwi! Carey: Masz dzieci? Moseby: Nie. I po poznaniu twoich nie będę miał! Carey: Chłopcy, co tu się dzieje? Zack: W tej torbie jest martwe ciało! Lou: To pani dzieci? Carey: Jesteście z policji? Bud: Nie. Carey: To tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 21:50 Coś mi się przypomniało , ale nie wiem czy było to właśnie tak dokładnie . Lucas : O lileczko . Lilly : O lukaseczko . Miley : Zaraz się porzygusiam ! To mnie rozwaliło na maksa. Ta dublerka Miley powiedziała to tak mistrzowsko . smile Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 22:54 Cody: Co?! To jak Zack i szóstka! Zack: To jak Cody i dziewczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 22:57 Moseby: Twój ojciec jest zirytowany. London: Myślałam, że Wilfried... Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 22:58 Jake: Yyyy! Nie mogę tak długo czekać! Ile już tu siedzimy?! Oliver: Cóż, za minutę, będzie minuta i pół. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 23:00 Maddie: < biegnie pod sklep jubilerski, gdzie siedzi London. > London: Nie! Nie oddam ci moich kart! Maddie: Mam gdzieś twoje karty bankowe, dawaj mi inhalator!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 25.01.10, 23:01 Cody: Cóż, to to chodźmy. A poza tym, strasznie coś śmierdzi. ojciec: Sorki... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 10:49 CH-Charlie M-Miley CH-CO KRĘCI CO WAS MĘCZY CO WAM DYMI POD CZACHĄ KIEŁKUJE W WASZEJ DYMCE DZWONCIE DO MNIE MNIE MNIE M-Ten Facet O Zadużo Ględzi GLĘDZI Ględzi Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 10:53 Lilly-NIE SŁUCHAJ JEJ MYŚLĘ ŻE TO CZADLOT ROZUMIESZ CZAD I ODLOT ZACZYNAM NOWY TRYL A TRYL TO TREND I STYL MILEY-A TY JESTTEŚ NAPRAWDĘ ZDZIWNA TO JEST ZBYT I DZIWNA Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 10:53 to Was śmieszy? jestem zaniepokojona stanem Waszego poczucia humoru. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 10:56 Z nie ma to jak hotel to fajne jest jak Cody mówi o Zacu "on nawet nie wie kiedy ja mam urodziny" Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_123 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 11:12 nie ma to jak hotel: z;pamiętasz jak kiedyś przypadkiem kupiłem ci droższy prezent niż ty mnie? c;tak... z; to był największy cud jaki cię spotkał w święta ________________ L:pokazał na mnie! Chyba chce się oświadczyć M:wskazał szklankę mysli że jesteś kelnerem L:dlaczego tak mysli? __________________ zack:Lubisz gry wideo? Rozwalę Cię ty piękny chłopcze. jesse mcCartney:zobaczymy. Dla ciebie śliczny pan z;one zawsze tak na ciebie reagują? j;tak to trochę męczące... z;serio? j; nie ______________________ hannah montana gościu od twardych tortów że co? i z hannah wiecej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 11:34 Ja mam tylko jeden ,ale jak coś wymyślę to dopiszę. Z nie ma to jak hotel: Zack i Cody przychodzą ze szkoły. Z:Zack dostał 6 ... C:... A Cody 3 Mama: nie martw się Cody zaraz upiękę ciasteczka Z:Mi nie pieczesz ciasteczek jak dostaję 3. M:Musiałabym nie wychodzić z kuchni. Z:racja Odpowiedz Link Zgłoś
selena013 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 12:59 ,,Nie ma to jak hotel'' xdd. Cody: Jeśli nie wygram tego konkursu: nie zdobędę nobla, nie zaopiekuję się moją starą matką i nie wyciągnę Zacka z więzienia. Carey: Zack siedzi? Cody: Jeszcze nie. xD -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ,,Nie ma to jak statek'' xdd. Zack (do Cody'ego) : Między wami nie byłoby żaru nawet w saunie,...która się pali,...w wulkanie,...na słońcu. London: Jestem najmądrowsza na całym statku London: Idziemy się pouczyć na test z geometrologii. (...) Mama Padmy: Coś mnie tu bujacie. London: To nie my, to ocean Zack: Wyzywam cię na pojedynek. Książę: Ale ja nie chcę się pojedynkować. Cody: Musisz. Tak stanowi papier toaletowy. xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 13:49 Hannah Montana . Colin: Przy telefonach podczas akcji charytatywnej dzieją się wspaniałe rzeczy dzięki wam i naszym wspaniałym ochotniczkom . Spójrzcie kto teraz odbiera telefony.. nastoletnie gwiazdy muzyki! Hannah Montana! (Hanna przesyła widzom buziaka) i Mikayla ! (Mikayla przesyła dwa buziaki) Szkoda, że nie możecie poczuć miłości na tej sali.. (dzwonią telefony) Mikayla: Nienawidzę Cię! Hannah Montana: Od złości się brzydnie ! Ojj, za późno.. Colin: Zobaczmy jak idzie zbiórka ... Hannah Montana: Bardzo hojny gest! Mój rozmówca wpłaci 300$ Colin! Colin: Niesamowite! Mikayla: Ja właśnie dostałam 400. Colin: A ja po prostu mam łzy w oczach.. Teraz przerwa na reklamy, ale proszę do nas dzwonić! (dzwoni telefon. Mikayla dzwoni do Hanny) Hannah Montana: Heej, co słychać? Tu Hanna Montana. Co nam chcesz ofiarować? Mikayla: Chcę Ci dać lekcje śpiewu ! Słyszałam twój nowy singiel ... Auć.! Hannah Montana: Cóż.. a ja słyszałam twój i jest wprost fantastyczny! Mikayla: Serio? Hannah Montana: Tak. Mój brat zjadł zepsutego sandacza, włączyłam twój singiel żeby sprowokować wymioty i nagle BAM ... zwymiotował! Mikayla: Odstówa! [czy jakoś tak] Hannah Montana: Pustaczka! Mikayla: Perhydrol! Hannah Montana: Papuga! Mikayla: Sztuczne biustwo! Hannah Montana: ooh! (szok. odkładają słuchawki) Nie znoszę Cie! Mikyala: A co mnie to ?.. Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 16:37 Hannah Montana . Hannah Montana (na koncercie do fanów): Las Vegas! Kocham Was! I pamiętajcie , szampon można zabierać , ale szlafroków niee. Te znajdziecie w sklepie hotelowym za 79,90 ! Hannah Montana (w windzie w hotelu): Nie do wiary , że kazali mi to powiedzieć ... co za obciach .. Lola: Taak, to dość głupi tekst na zakończenie koncertu .. Tak jakby Mike Jager [czy jakoś tak] powiedział: "Dobranoc wszystkim! Nie zapomnijcie wybrać włosów z sitka pod prysznicem! Rock and roll ! (wychodzą z windy) Lola: Ha! Hannah Montana (do ojca): Joł kowboju, zawróć wóz w tę mańkę, pokój jest tam! Lola: Nie prawda! W tamtą mańkę! Billy Ray Cyrus: Jak zawsze ta sama śpiewka... (idzie do pokoju) Hannah Montana (do Loli): Nie cierpię kiedy ma racje.. Lola: I zaraz zje nam wszystkie czekoladki! Hannah Montana i Lola (razem): SZLAK! (idą przez korytarz i widzą Tracy) Hannah Montana: Tracy ?! Tracy: Hannah, cudowna niespodzianka!: ) i Lola ... : / Hannah, cudowna niespodzianka! : ) Hannah Montana: Co Ty tu robisz ?! Lola: Niech zgadnę ... Konkurs na najgłupszy głos roku ?! Hannah Montana: Przestań! Zabawne, ale przestań.. Czemu nie powiedziałaś, że będziesz w Las Vegas? Tracy: Nikomu o tym nie mówiłam, to jest wielki sekret. Jako przyjaciółka pamiętaj o tym, dobrze? Hannah Montana: Jasne, cześć ! Tracy: Dobra, skoro tak wam zależy to powiem! Aa! Jutro wychodzę za mąż! Hannah Montana: Coo?! Lola: A drugie pytanie: za co ?! Tracy (do Loli): Mnie przynajmniej ktoś kocha Ty smutne straszydło z Mangi ! Hannah Montana: Łołoł. Za mąż? To szaleństwo! Co za idiota Cie na to namówił?! Tracy: Żaden idiota! (otwiera się winda, w której jest Jake) Mój przyszły mąż .. Jake'i ! Hannah Montana: Pani co wychodzi za mąż że co ? Lola: Że co? że co? że co? Hannah Montana: co ? Nie moge nic wykrztusić, jestem w szoku. Jake: O jej .. złe piętro . Hannah Montana: Nie tak szybko kochasiu! (Hannah biegnie do winy) Tracy (do Loli): a przy okazji .. okropne ciuchy ! Lola: a przy okazji .. ciuchy mogę zmienić! Głos zostanie z tobą ... na zawsze ! Tracy: To przegroda nosowa ! (w windzie Hannah i Jake) Jake: Słuchaj Miley , zanim się zdenerwujesz ja tylko chce powiedzieć ... Hannah Montana: Ja? Zdenerwuje? Nie! Ciesze się że już podjąłeś NAJGORSZĄ DECYZJĘ SWOJEGO ŻYCIA! (ciągnie Jake'a do podłogi). (wchodzi jakaś babcia do winy) Hannah Montana: Dzień dobry ! Babcia: O! O jeeej, co to? oświadczyny? Jake: Oświadczyny?! Jej? Żartuje Pani ? Hannah Montana: Taak, jesteśmy na to za młodzi . Niedawno byliśmy dziećmi , niemowlętami , wręcz małżeństwo to byłaby najgłupsza rzecz na świecie PRAWDA JAKE?! Jake: (chowa się za babcią) Nie wiem czy nazwałbym ją głupią ... Hannah Montana: Na prawdę? Jak byś ją nazwał? Durną? Idiotyczną? Nieodpowiedzialną? Tak, ze wszystkim sie zgadzam ... Babcia: O! Nareszcie parter.. Jake: O! Nie , nie . 19 piętro . Babcia: Może być .. Poćwiczę schodzenie po schodach . Jake: Słuchaj, może to dziwne, ale ja kocham Trace'y . I chce być z nią na zawsze.. Hannah Montana: Jake! Ty jej prawie nie znasz! Nie znasz sam siebie! To zobowiązanie na całe życie! A ty zmieniasz komórkę co 6 tygodni! Jake: To dlatego, że ciągle pojawiają się coraz fajniejsze.. Hannah Montana: A teraz chcesz zostać z tą samą komórką do końca życia?! Jeśli ty i Trace na prawdę sie kochacie to za pare lat będziecie czuć to samo .. (wchodzi fanka z mamą do windy) Fanka: Han.. Han.. Han.. Han.. Han.. Han.. Han.. Han.. Mama fanki: Była na twoim koncercie. Hannah Montana: Ach tak .. Mama fanki: Mogłabyś podpisać jej program? Hannah Montana: Jasne! Jak masz na imię? Fanka: Ti.. Ti.. Ti.. Mama fanki: Tiffany Hannah Montana: (pisze autograf) Droga Tiffany! Pamiętaj żeby nie wychodzić za mąż za wcześnie. Badania dowodzą, że ślub nastolatków zazwyczaj szybko prowadzi do rozwodu!! Nie podejmuj pochopnej decyzji , której będziesz żałować całe życie ! Pozdrawiam, Hannah. Fanka (do mamy wychodząc z windy): Ale chciałam tylko autograf .. Mama fanki: Cii .. Jake: Zaraz, a co to było? Jakoś nikt nie chce słuchać twoich rad. Spadam stąd . pff Hannah Montana: Nigdzie nie idziesz ! Jake: Ej, słuchajcie! To Hannah Montana! (tłum ludzi rzuca się na Hanne) Hannah Montana: Ej, słuchajcie! To Jake Ryan! dlaczego jestem bardziej sławna ? ; / Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 16:39 Hannah Montana . coś tam Jackson wołał do psa przez mikrofon: E! Co Ty robisz?! Postaw te noge! POSTAW TE NOGE! NO POSTAW TE NOGE! x-dd hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
patikot12 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 26.01.10, 14:00 HEJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŁ! Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 27.01.10, 11:08 Miley do Oliver'a : Jesteś świecącą latarnią w zatoce głupoty.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Z Hannah Montana-przyjazd jej kuzynki 27.01.10, 11:12 Fajny był przyjazd Luan. Słówa typu ,,łoś ty się wybudowała" ,, ciastecka łom sama robiła" ito . Odpowiedz Link Zgłoś
massepain Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 18:17 L- London, T- p. Tutwiler T: London, podaj mi jakiś Hawajski produkt eksportowy. L: Hawajczycy! T: A może kawa? L: O dzięki, z chęcia się napiję! T: Czy ja wyglągam jak kelnerka? ... ee... nieważne mniej więcej tak to było ;D Odpowiedz Link Zgłoś
massepain Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 18:34 Albo jeszcze to: Zac nabroił i p. Tutwiler i Moseby chcieli go ukarać. I ona coś stylu: "Gdy zbuntowanym nastolatkom powierza się władzę, stają się wzorowymi obywatelami!", a Moseby: "Wyczytała to pani na zakrętce od napoju?" ----- Baily chciała pracować w sklepie i pyta się London: "Widziałaś właścicielkę?", a London: "Widzę ją jak patrę w lustro, czyli często!" ----- London wybiega za Bailey ze sklepu, w ostatniej chwili wraca się i do manekina: "Mary, pilnuj sklepu!" Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 29.01.10, 11:42 L-London p.Twutiler - p.T p.T. pokazuje na mapie jakieś państwo. -London, co to jest?? -pyta -Słaby manikiur.-L. ---------- p.T. - Co wy myślicie że w szkoła to jest jakaś obora??[czy coś takiego] Zack w tym momencie słucha nadania z meczu. Okazało się że drużyna zdobła gola. -Taaak!!!-zack wstaje i krzyczy. wszyscy się patrzą -chyba że trzeba było powiedzieć nie- odpowiada zack Hannah Montana. Jakcon ogląda telewizje i przełącza kanał. Na ekranie pokazuje się HM. -Matko, czemu ona?? Odpowiedz Link Zgłoś
eve_koneve Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 18:42 Już dokładnie nie pamiętam jak to było...? Z Hannah Montana. Ale mniej-więcej tak: - Lily nie szukaj mi chłopaka. No chyba, że byś znała Roberta Pattinson'a to... -Żartujesz, gdybym znała Roberta Pattinson'a... Tu mroczny wzrok Olivera na Lily -...to bym Ci go podrzuciła... he he Odpowiedz Link Zgłoś
olacja12 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 19:06 "Narazie sięwspinam !ale widoki są piękne " Odpowiedz Link Zgłoś
truski_95 Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 28.01.10, 19:18 była taka piosenka w którymś odcinku jak mieli iść na imprezę Miley: Czas na imprezę Jackson: cieszę się szczerze Miley: ja na rowerze Jackson: nie masz roweru Miley: to rym do szczerze Jackson: teraz ci wierzę znam więcej, ale nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Fajne cytaty z Hannah Montana i Suite Life ! 31.01.10, 15:27 Bailey: TO Sms od Codiego . Droga bla fs;eet nk[akfpjg ajfpsjgpwhngwtgg London : To po szwedzku ? Bailey : Nie to po bredniemu London : Nigdy nie byłam w Bredzi, jak tam jest ?... Odpowiedz Link Zgłoś