Dodaj do ulubionych

Sposoby na piękne mocne włosy

01.10.09, 20:03
Jakie są wasze sposoby na mocne włosy?
Mi bardzo wypadają. Jest trochę lepiej odkąd piję tran ale ciekawa jestem co
wy polecacie?
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 01.10.09, 20:15
      Właśnie !
      Mam tak samo !
      Używam szamponu `Elselsive -> czy jak to sie pisze xd
      i dalej to sammo , ale wtedy zadziej sie przetluszczają ... big_grin
      Najlepszy ten do wlosow normalnych big_grin
    • blondyneczka83 Tran 21.10.09, 00:08
      Fakt, tran wzmacnia włosy - zresztą nie tylko same włosy, ale i kości i zęby i paznokcie, a nawet procesy zachodzące w mózgu tongue_out
      Ja w sumie nie pamiętam, żebym miała problem z wypadającymi włosami. Piję polski tran cytrynowy z dorsza gala już od dłuższego czasu, a wcześniej łykalam tran w kapsułkach.
      Wzmocnić swoje włosy możesz również wcierając w skórę głowy olejek rycynowy lub nafte kosmetyczną.
    • pariska65 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 21.10.09, 07:17
      tran ble gdy tylko o nim se przypomne to mi si źle kojarzy xd nie wiecie czemu
      lepiennie pytajcie xd
    • kacia1998 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 22.10.09, 20:27
      Ja mam mocne włosy dam wam radę jak chcecie mieć mocne włosy nie stosujcie cały
      czas prostownic .karbownicy itp.. bo od tego normalnie palą się włosy xD (chodzi
      o to że:- się niszczą xD)smile
      • sysiek4444 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 22.10.09, 20:32
        Ttta tyle ze ja tego nei uzywam i mam straszne ; xxx
    • ewe1988 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 23.10.09, 14:05
      Proponuję pić napar z pokrzywy, i kupić np. skrzypowitę.
      Do tego odzywkę np. wax
      Powinno pomóc;D
      • cullen16 Re: Sposoby na piękne mocne włosy 23.10.09, 14:12
        Ja nie prostuje, nie kręce (nie musze bo i tak mam mocno kręcone) a one nadal mi się
        przetłuszczają i wypadają. confused
        • ewe1988 Sposoby na piękne mocne włosy 23.10.09, 19:01
          hm... a piłaś pokrzywę na początku wydaje się obrzydliwa . Ale da się
          przyzwyczaićwink
          Nie wolno myć włosów codziennie, bo potem strasznie szybko się przetłuszczają.
          • blondyneczka83 Olej rycynowy+nafta kosmetyczna+zioła+tran 24.10.09, 18:56
            No własnie to nie jest prawda, że jak się ma tłuste włosy, to nie można ich często myć. Przeciwnie, trzeba je myć, wtedy kiedy trzeba, czyli gdy się przetłuszczą. Osobiście nie polecam faszerować się tabletkami na wzmocnienie włosów, bo szczerze one za przeproszeniem gó... dają.
            Na tłuste włosy płukajcie je naparem ze skrzypu polnego i z pokrzywy - PO KAŻDYM MYCIU WŁOSÓW!!!
            Jak macie lupież płuczcie rozmarynem i wcierajcie nafte kosmetyczną we włosy.
            A suche i zniszczone włosy w mig zregeneruje olejek rycynowy w połączeniu z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i żółtkiem jajka.
            Poza tym wyrzućcie przez okno suszarki i prostownice, i te wszystkie reklamowane szampony. Myjcie włosy np. Seboradinem, Radicalem, Szamponami ziołowymi z serii Z apteczki babuni, albo innymi aptecznymi. Jak włosy wypadają, to myjcie je szamponem Dermena.
            Pijcie tran, bo on wzmacnia i włosy i paznokcie SKUTECZNIE i w sposób naturalny, a nie faszerujcie się suplementami diet, bo to zwykłe naciąganie ludzi, niszczenie sobie żołądka i wątroby i zero efektów. Jak nie chcecie wydawać dużo pieniędzy na tran to sobie kupcie tran polskiego producenta Gal z oleju wątroby dorsza, cytrynowy, Buteleczka wystarczy wam na 3-4 miesiące!!!
    • truflowa piękne, mocne, włosy 23.10.09, 19:07
      Po piewsze nie używajcie prostownic i suszarrek ( chyba, że zimny, powiew xD )
      Po drugie obcinajcie, regularnie końcówki.
      Po trzecie używaj odżywek i dobrych szamponów.
      Po czwarte możecie też pić tran, on napewno pomoże big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka