natixdd 05.10.09, 16:16 Macie takich co się podlizują nauczycielom .? Bo ja ma niestety ;/ ;P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseline Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:22 emmm chyba nie . ale ja ogólnie mam taką klasę, w której nikomu (oprócz mnie i kilku innych osób) na niczym nie zależy. tym bardziej na lizaniu dupki nauczyciela :d Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:25 W podstawówce i gimnazjum miałam. Liceum to całkiem coś innego, ludzie mają klasę. Przynajmniej większość i wiedzą, że istnieją lepsze sposoby niż podlizywanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:30 pfii . bo to jednego xd ale tak to są nawet spoko, tylko jedna się zabardzo 'wychyla do przodu' ;x Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:33 karolinka i natusia. kocham je, mwahahahaha. czasem mam zamiar je zabić za ten słodziutki głosik i za te spojrzenia, kiedy to spytają ciebie a nie je. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:34 Oo tak . jeden jest taki . debil jeden . podlizuje się , że to masakra . nauczyciele chyba mają go dość . Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:41 jasne, że mam! nie dość, że lizusy to do tego kujoni ale ja mam to gdzieś jestem sobą i robię ciąglę jazdę z przyjaciółmi Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 16:46 W mojej klasie nikomu na niczym nie zależy wszyscy podchodzą do życia luzno ,więc nie ma dupo lizów. Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ ;P 05.10.09, 17:00 Jest kilka , np: taka Justynka xD omg , co za dziewczyna ! wiecej jest tych , którzy podlizują się dziewczynom , żeby je lubiły ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tayusia Re: Macie w klasie lizusów? 05.10.09, 17:46 W klasie nie ale jest taka jedna rok młodsze ona przytula się do pani od w-f mówi że jest jej zastępczą mamą gada do tej pani jak do koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 19:10 no moja przyjaciółka to lizus chyba największy w całej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
madziia T A K . 05.10.09, 19:43 T A K . jest taki jeden . pedał jakich mało . debil . moge go godzinami besztać . < lol . > nikt go nie lubi . raz babie od polaka dal banana . Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 21:55 no mam mam.. prawie pół klasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 22:45 owszem, jest taki jeden . myśli że jest fajny , wali głupkowatymi tekstami. przemądrzały idiota. ; d nie lubie go. cała klasa go nie lubi. ; q nauczyciele raczej też . ; p ciągle ktoś mu mówi 'mikołaj , ale ty jesteś papla bądź już cicho' lub 'mikołaj już cicho!' . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
christina321 jasne ze takk 05.10.09, 22:49 Pelno jednym jedna z nich jest moja kolezanka i tak naprawde czasami watpie czy to moja kolezanka bo nie dosc ze lizus to jeszcze strasznie sie rzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
ultrafioletowa Re: Macie w klasie lizusów .? 05.10.09, 23:45 w każdej klasie raczej znajda się takie lizo dupy) Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Macie w klasie lizusów .? 07.10.09, 19:33 yhh no niestety. jest ich wielee ale jedna to już jest prze. bo to taka skromnnaa. Aniaa pf. a kawał pierona tak naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: Macie w klasie lizusów .? 08.10.09, 18:09 Tak niestety mam to jest wkurzające .... Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 biedak 09.10.09, 19:12 u nas jest taki jeden co się podnieca że umie coś z religii bo jego rodzina jest biedna więc chodzi do kościoła , tak się popisuje że cała klasa mówi żeby się zamknął bo to nikogo nie obchodzi co on wie , a katechetka nic , Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: Macie w klasie lizusów .? 10.10.09, 18:59 W 6 klasie było kilka dziewczyn... Teraz na szczęście nie ma Odpowiedz Link Zgłoś