pauliska1212 05.10.09, 18:48 Hey. Moja koleżanka startuje na przewodniczącą szkoły i nie mamy za bardzo pomysłów na przemowę. może macie jakieś wasze z poprzednich lat lub jakieś pomysły czy coś pomocy .! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziia Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 18:50 nie wiem . u nas przemów nie ma są tylko plakaty . żywom reklama byłam dzisiaj . < lol . > Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 19:13 Jeżeli zostanie mi powierzona funkcja przewodniczącej samorządu szkolnego naszej szkoły, postaram się wprowadzić w życie następujące przedsięwzięcia: wprowadzenie do szkolnej praktyki tzw. „szczęśliwego numerka” organizowanie festynów, z których dochody przeznaczone zostaną na rzecz szkoły założenie radioli i stworzenia szkolnego radia organizowanie dyskotek szkolnych kontynuacja redagowania gazetki szkolnej stworzenie koła wyrównawczego, opartego na koleżeńskiej pomocy uczniom z trudnościami w nauce w necie to znalazłam może się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 19:21 Hm. niech powie, że wysadzicie szkołę xD może tłum to kupi Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 19:26 lola234 jakieś debile na pewno . Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 19:28 zrob plakaty typu ; glosuj na ... ( imie ) nr ... styknie tyle . i tak nikt nie będzie czytał jak za dużo będzie . na plecach komuś poprzyklejaj te plakaty - żywa reklama . Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 21:35 no wiem plakaty już są ale pare minut przed głosowaniem TRZEBA wygłosić przemowę przed wszystkimi uczniami Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 21:53 W mojej szkole zazwyczaj robi się głosowanie.. ;D Ale można powiedzieć.. że zbierzecie od uczniów petycje o np. lepsze jedzenie w stołówce.. HAHA.. nie no na serio nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nes Re: Przewodnicząca. :pp 05.10.09, 21:58 u nas przemówienia były typu "będę walczył, będą dyskoteki, by żyło się lepiej" i takie inne głupie teksty. najlepiej niech powie coś realistycznego z humorem (żeby było wesoło ale nie do przesady kabaretu). Odpowiedz Link Zgłoś