wunia 05.10.09, 23:14 kotku, codziennie jak wchodzę na swój profil aby zmienic swojego avatara jest napisane, ze nie mogę czegoś tam przyciąc i żebym spróbowała w przyszłosci więc plisss zrób coś z tym bo mój avatar mi sie znudzil i chce zmienic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michelle_ Re: do kotka: Avatary 05.10.09, 23:17 też chcę zmienić i nie mogę . ;d Kotku , co jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: do kotka: Avatary 06.10.09, 14:14 nie mogę Ci pomóc, jestem independent. [i]pewnie nikt nie wie, o co chodzi, noale. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: do kotka: Avatary 06.10.09, 14:19 nie mogę ci pomóc, ale przez jakiś czas ja też tak miałam, ale potem było już normalnie... independent_-zaje.... obrazke ;D Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 15:37 kurwen ,a teraz nie ma nawet edycji profilu .!!<br /> nosz do ku... nedzy zakladam nowe konnto >.< Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 18:33 nie no!! ale żęeeennn teraz to wogole nic nie moge zmienic!! halo? cos sie chyba psuje... Odpowiedz Link Zgłoś
milky.way Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 18:39 no ja też nie moge zmienic.. to jakies dziewne!!!! HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quennsberry Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 18:44 No właśnie nie ma edycji profilu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kotek jest teraz do dupy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeczytajcie to debile jedne!!!!!!!!! (Ci co zarządzają!!!!!!!!!) SZYBKO, BO SIĘ WKURZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 18:47 yhymn.. też chce zmienic ale sie nie da . Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 19:02 zmieniłam swój avek parę dni temu. wszystko było ok... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: do kotka: Avatary 07.10.09, 19:08 Kotku, przez te twoje zmiany coś nie działa. Nie można zmieniać avków i nie ma edycji profilu. błagam, zrób coś z tym. ;x czekam na jakąś odpowiedź, co do tego. ;q bo chciałabym coś zmienić i nie mogę. ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: do kotka: Avatary 13.10.09, 16:31 www.kotek.pl/i/emoticons/cry.gifHehe;^^ Odpowiedz Link Zgłoś