olka23415 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 21.10.09, 16:19 ja, ciebie obchodzi czy ktos sie juz calowal a sama nie napisalas czy sie juz czlowalas! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:27 Jaa...!...; )) Ale nie w policzek tylko tak na serio...kiedyś w deszczu...; ))...w parku...! Miło było...! Odpowiedz Link Zgłoś
ann19192 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:29 oh ile tego bylo Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:29 juz duzo razy, w dziwnych miescach, w dziwnych okolicznosciach, z dziwnymi ludzmi : D, teraz caluje jedynie tetniczki mego Szatana Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:30 Nie jeszce nigdy, ale narazie o tym nie myśle, pozniej pewnie bd miala z tym problem, bo czekam na tego jedynego ktorego bd miala w przyszlosci Jeszcze nigdy nie mialam chlopaka, wszystkim co mnie prosili odmawalam, nie spiesze sie z tym Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:33 No nie na razie -,- Odpowiedz Link Zgłoś
martynus10 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 29.10.09, 22:46 nie . ale chciałabym z W , albo K . ahh . odleciałam Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 22.10.09, 20:45 ` ja już się całowałam i to z dwoma chłopakami : cool : oczywiście nie tak od razu ! ; P pierwszy mój całus był z moim najlepszym przyjacielem . kiedy mieliśmy 6 czy 7 lat całowaliśmy się w moim namiocie , bo bawiliśmy się w ' dom ' . ja byłam żoną a on mężem . oh lol 5 później w wakacje 2OO7 roku w samochodzie z moim pierwszym 'chłopakiem' to był mój najlepszy dzień w życiu . to ten pocałunek zawsze będzie w mojej pamięci... oczywiście nasz 'zwiazek' potrwał tylko 2 mies . ale co się dziwić ? mieliśmy chyba wtedy 11 lat . ; ] to tyle.. niestety ; -P Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 23.10.09, 20:43 no . ; dd mialaam , mialaam . dokaldniee . ee . 2 tyg. temuu . XDD i boze..nie zapomne tegoo . < 33 normlaniee . tego sie nie da zapomnieec . : ]] Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 23.10.09, 20:51 Tak sobie niektórych czytam... Łomatko. 12 lat i pierwszy pocałunek? Łohohoo. Mam tyle lat. I mi się nie śpieszy. W ogóle. Bo po co, jeśli nie czuję takiej potrzeby? Dla szpanu? Nie, dziękuję. A jak ja mam ochotę wygadac takiej Jednej, która w wieku 9 lat `zerwała z 10 chłopakami`... Omg. Śmiac mi się Chce, gdy wracamy ze szkoły i ona o tym opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
polly__ Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 23.10.09, 20:49 Ja w pewnym sensie... . Ale to było dawno, byliśmy jeszcze takie maaluuutkie dzieci i w policzek... A teraz za Niim nie przepadam.. Hehe . ; / Odpowiedz Link Zgłoś
kremowa.xd Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 24.10.09, 11:56 W policzek? Nawet kilka ;D Szczery w usta? Jeszcze nie ;/ Jeszcze mam czas (: Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 24.10.09, 12:03 Chodzi ci o pocałunek z języczkiem, tak? No to całowałam się już nie raz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kr3jzi Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 24.10.09, 12:05 jam siem calowalam z mojim misiem ;*** było kulowo ale wam juz nic niem powiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Mieliście pierwszego całusa? 26.10.09, 14:07 tak, był. dwa lata temu i było super. :d Odpowiedz Link Zgłoś
sweetowska Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 26.10.09, 20:22 Tak. I było cuuuuudownie.! Szkoda tylko, że już z tym chłopakiem nie jestem.. ALe nadal go kocham.! ;* KC S.! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
najaarana CAŁUS xd 27.10.09, 11:27 jaa nie miałam. mam tylko 13 lat i jakoś mi się nie śpieszy. Wkurzają mnie koleżanki z mojej klasy, które się chwalą całusami ; ^^ Ja nawet chłopaka nie miałam i mi to zwisa szczerze mówiąc ; P Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: CAŁUS xd 27.10.09, 11:33 Ja mam tak jak ty ale chciałabym miec chłopaka.xD Odpowiedz Link Zgłoś
elnett Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 27.10.09, 18:42 niee ; D . . . i git Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 28.10.09, 19:13 Ja xd Ale pierwszy był straszny xD Gościu wepchał język tak głęboko, że o mało się nie zakrztusiłam Odpowiedz Link Zgłoś
titi196 Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 29.10.09, 18:39 chodzi o to że się całowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cryl Re: Mieliście pierwszego całusa? ;dd ;* 29.10.09, 23:26 Mam prawie 17 lat. Jestem chłopakiem. Całowałem się już Uważam, że to najlepsza rzecz na świecie. Podziwiam Was dziewczyny, które mają 13 lat. Szanujcie się, ale też nie zwlekajcie za długo bo życie jest za krótkie Ja swój pierwszy pocałunek z języczkiem odbyłem w 4 klasie podstawówki z dziewczyną o rok starszą. Nie zapomniane czasy Odpowiedz Link Zgłoś