recenzentka 07.10.09, 20:31 U nas w szkole co roku jest Halloween i co roku mam problem za co sie przebrać__ pomóżcie... co polecacie__wiem ze jeszcze trochę czasu jeszcze jest do Halloween ale juz o tym myślę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola234 Re: Halloween 07.10.09, 20:35 za Jacka Sparrowa z Piratów z Karaibów.!xDD Odpowiedz Link Zgłoś
miisiaa Re: Halloween 13.10.09, 19:14 My z przyjaciółkami też chcemy się przebrać ale nie mamy pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd Re: Halloween 08.10.09, 16:26 hmm ja zaczełam w 5 klasie bawic sie w halloween i przebrałam się za duchaa a tym planuje za diabełkaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Halloween 08.10.09, 00:10 Jest strasznie dużo opcji. Możesz przebrać się za ostatnio strasznie modne wampiry, ale raczej nie wykażesz się wtedy zbytnią oryginalnością... Może jakiś superbohater, albo postać z kreskówki. Możesz obejrzeć kultowe horrory lub inne filmy i czerpać z nich inspiracje, np. Edward Nożycoręki, albo Freddy Kruger xD Przeglądnij zdjęcia z ubiegłych zabaw Halloween'owcych i może coś wpadnie Ci w oko Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Halloween 08.10.09, 15:07 wow xd macie halloween xd my nie xd i ksiadz opieprzyl moja kolezanke co startowala na przewodniczaca szkoly bo miala to w programie, a on cos do niej ze to wyzywanie duchow, ze tak nie postepuja chrzescijanie bla bla xd a fajna taka impra xd ksiadz sie nie zna xp a co do stroju... przebierz sie za ... jakas czarna dame czy cos xp nie wiem xp Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Halloween 12.10.09, 17:38 sadziłam ze będziecie mieć więcej pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Halloween 12.10.09, 17:44 macie halołin? *-* ej, ja tez chcę. lubię się przebierać a nie mam okazji : <. ja bym się przebrała... jej. nie wiem ; o. chyba za siebie, to już wystarczająco straszne xd. dynie na łeb i jedzieszz ;d. fajne są te stroje `rentgeny` . Odpowiedz Link Zgłoś
wazniara Re:Halloween 12.10.09, 17:45 Ja w tym roku upuję szkękę wampira i makijaż w stylu Jane XD wystarczy nawet obrzydliwy makijaż i po wszystkim ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Halloween 13.10.09, 19:13 Fajnie macie... U mnie w szkole Nic takiego nie Mają zamiaru oganiyowac... : / Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Halloween 13.10.09, 19:14 Grr. Głupia klawiatura. O.r.g.a.n.i.z.o.w.a.c. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Halloween 13.10.09, 19:18 Fajnie macie Haloween.. U nas nie ma tego bo to Amerykańskie i to święto zmarłych a nie śwęto potwórów (tak gadają nauczyciele).. niestety nie mam żadnych pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Halloween 13.10.09, 19:17 Po pierwsze to zazdroszę. U nas o Halloween jest tylko tyle: Nauczyciel: " Mam nadzieję, że dobrze się przygotujecie na następną lekcję" My: "Ale jutro jest Halloween" Nauczyciel: "No i co z tego? To amerykańskie święto" A po drugie: problem stroju co.? Może strój dyni, ducha, czarownicy, kościotrupa, czarnego kota, pająka. Propozycji jest wiele. Ja wybrałabym kota : D Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: Halloween 13.10.09, 20:06 przebież sie za Eske ! wystraszysz wszystkich ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Halloween 15.10.09, 19:40 uha. xD u mnie w klasie tez robimy halloween xD w tamtym roku patrzyli na nas jak na debili ^ ^ hym. za co sie mozna przebrac? ja sie przebieram za zombiee - jak zawsze, bo najlatwiejsze w wykonaniu x> hym. moze przebierz sie za bohatera jakiegos horroru? klatwa, ring... a moze bohatera filmu halloween? xD powodzenia x> Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Halloween 21.10.09, 17:08 heh ale zoombi i wampiry to klasyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
wachniczka Re: Halloween 21.10.09, 17:12 ja się urodziłam w hallowenPrzebierz się za aniołka będzie niezły ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Halloween 21.10.09, 17:14 ` za dynie xdd ja nic orginalnego - wampir. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Halloween 21.10.09, 17:22 za kowbojkę albo za czarownicę ja kiedyś w podstawówce na bal przebierańców wypożyczyłam takie wielkie włosy czarownicy takie z lekka siwe i taki kapelusz a wszyscy byli tym zachwyceni xD Odpowiedz Link Zgłoś
chichrok Re: Halloween 21.10.09, 17:24 Ja miałam dzisiaj otrzęsiny właśnie w stylu Halloween Przebrałam się z kumpelami za zombie.. ..natapirowane włosy, ostry makijaż, oczy `podbite`, trochę mąki na twarzy (żeby mieć biały odcień skóry), czarną kredką narysowane jakieś rozcięcia itp. Co do ubioru to obojęte.. xdd Ja byłam cała na czarno, ale moja kumpela miała podziurawione rajstopy i do tego sukienka.. fajnie wyglądało ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
stichinsgluck Re: Halloween 21.10.09, 17:26 wiem w co się NIE przebierać... w wampira. zapewne będzie ich mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
recenzentka Re: Halloween 25.10.09, 12:28 tak moze i wampir ale ich bedzie pełno zależało mi na oryginalności Odpowiedz Link Zgłoś