Dodaj do ulubionych

Chłopak... ;/

08.10.09, 19:33
Hej wszystkim... wink
Podoba mi się taki jeden chłopak, mieszka nie daleko mnie, ale nie chodzi ze mną do szkoły.
Znamy się od zawsze. Kiedyś nawet do mnie zarywał, a ja myślałam, że po prostu robi
sobie ze mnie jaja (a tak nie było) crying
W tym roku był na kolonii z dziewczyną z mojej szkoły (znam ją z widzenia) i ze sobą
chodzili. Z tego co słyszałam w sql to często się ze sobą kłócili i ta dziewczyna teraz
usunęła z nim wszystkie wspólne fotki na n-k...
Co mam robić? ;| Mam jego gg, ale wstydzę się z Nim zagadać sad [Proszę o
pomoc...kwiat]
Obserwuj wątek
    • shila_115 Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 19:46
      Emmm... Ja na twoim miejscu napisałabym do niego na gg ( mówiłaś że masz ) " Hej
      co u ciebie ) czy coś xD Rozmowa się potem rozkręci i będzie gites xD
      • ewelausmiech Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 19:58
        Ja też zrobiłabym to samo co shila_115wink zagadałabymbrawo to najlepszy sposob
        na to by pogadać i rozkrecic rozmowesmile gadaj z nim o tym co zechceszwink moze on
        sam przejmie inicjatywetongue_out bedzie dobrzetongue_out tylko odwagismirksmirksmirk
    • inna_hot ;D 08.10.09, 19:48
      Ja na twoim miejscu po prostu zagadałabym do niego na gadulcu i nie bała się
      niczego. Czasem trzeba zrobić ten pierwszy krok wink . Może słuchacie podobnej
      muzy czy coś w tym stylu i już możesz z nim zacząć rozmowę. Z czasem łatwiej
      będzie ci się z nim rozmawiać a później ... xD oby Ci się udało ^^ big_grin
      • miczek11 Re: ;D 08.10.09, 19:52
        Heh dzięki kiss
        Tylko, że ja jestem taki down, że się wstydzę ;p
        Jak gdzieś koło siebie przechodzimy czy coś to normalnie mówimy sobie ''Cześć'', ale żeby
        tak na gg pisać to trochę mam stresa ;d
        • ewelausmiech Re: ;D 08.10.09, 20:01
          mnie sie wydaje ze na gadulcu bedzie ci jeszcze latwiej z nim rozmawiac, jak sie
          rozkrecisztongue_out nie bedziecie sie widziec, to wtedy wszystkie chwyty dozwolonebig_grin
          moze bedzie chcial z toba gadac "na zywo"kiss jak ja to mowie. kto wiekiss tylko
          musisz dac sobie szanse i zagadac do niegokiss nie boj siekiss powodzeniakiss
    • mika999 Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 20:00
      Troszeczke odwagi jeżeli ci na nim zależy napewno zbierzesz taki tyci kawałeczek
      odwagi i się do niego odezwiesz pomyśl sobie jakie bedą z tego kożyści jak on
      czuje to samo. A poza tym teraz jest WOLNY więc bierz puki inna sie za niego nie
      zabierze albo gorzej z tą byłą się pogodzi!!!shock bądz sprytna i zrób to pierwsz
      zagadaj do niego naprawde warto zaufaj mi (powiedz mu prosto z mostu do
      chłopaków tak trzebapoprostu mu powieds " kocham cię czy ty czujesz to samo?)
      jest bardzo możliwe że on czuje to samo pomyśl sobie jak będzie fajnie jak
      będziesz z nim chodzić big_grin jak będzie super i wgl...
      uwież mi wszystko będzie dobrze wink Powodzenia kiss smile
      • miczek11 Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 20:19
        Heheh - Dzięki kisskisskiss Tylko to nie jest takie proste ;]
    • jeeina128 jee 08.10.09, 20:07
      hyhy to ja mam podobnie tyle tylko że ja go nie znam od MAŁEGO ale tak
      właściwie od roku bardziej bo wcześniej chodził też do tej samej szkoły co ja
      ale na niego uwagi nie zwracałam w tym wszystkim jest taki problem że on nie
      chce mieć dziewczyny o rok młodszej i wgl młodsze[ i to nawet o rok ]traktuje
      jak dzieciarnie...a tak pozatym on podoba sie nie tylko mi ale też takim co
      maja u niego większe szanse i co ja mam powiedzieć?! haa i ja też wstydze sie
      z nim pisać więc nie wiem ....
    • ziaba Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 20:09
      No więc tak wink z chłopakami wszystkie chwyty dozwolone wink taka jest moja teoria
      smile tylko pamiętaj zeby nie pisać na gadu ...hej...poklikamy?,,, nie pisz tego
      bo to od razu chłopaka zniechęci wink
      Napisz np smile możesz skopiować smile ...
      HEJ TU ... <TWOJE IMIE> WIESZ ... ZASTANAWIA MNIE CO U CIEBIE SŁYCHAĆ ...BO
      ŻADKO SIE WIDUJEMY I NIE MIAŁAM OKAZJII ZAGADAĆ...??
      <to jush do cb>Wiesz ... wiele jest takich spraw smile ^^ w których dziewczyna
      najpierw nie chce byc z chłopakiem bo mysli ze sobie jaja robi a potem sie
      odwraca smile albo np. tesh mozesz sie do niego <jak mówicie sobie czesć>
      uśmiechnij sie i zaklikotaj rzęsami smile też kiedys sie wstydziłam pierwsza do
      chłopaka napisać smile ale teraz ty daj mu znak że jesteś zainteresowana smile
      • mika999 Re: Chłopak... ;/ 08.10.09, 20:29
        naprawde wiem to nie proste ale pomyśl o wynikach twoich starań pozdroserce
    • misia_x33 Re: Chłopak... ;/ 09.10.09, 19:19
      jedynym najprostszym wyjściem jest napisać do niego ; p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka