hermiona13 09.10.09, 19:34 Znacie? ;q Słyszałyście jakąś piosenkę ; ) Ja go uwielbiam ; 3 ma zajeb.isty głos, i świetnie śpiewa ;d Polecam piosenkę Mas i Responde ; ) do tego jest boski < 3 ;q Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mylipslikesugar Re: Diego Gonzalez. 09.10.09, 20:26 nie słyszałam o nim, ale przystojniaczek z niego . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zanetus Re: Diego Gonzalez. 10.10.09, 16:35 jest zarąbisty.... naj piosenka o RESPONDE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Diego Gonzalez. 18.10.09, 19:07 Ma fajny głos i miło się go słucha, ale mimo to nie wrzuciłabym go do mojej playlisty (; Faktycznie na tych zdjęciach wygląda całkiem całkiem, ale w dłuższych włosach okropnie Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Diego Gonzalez. 18.10.09, 19:10 słyszałam , kocham <33 ma śliczny głos, i do tego faktycznie jest przystojny xxd Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Re: Diego Gonzalez. 18.10.09, 19:20 Oooo tak uwielbiam go, ale w Zbuntowanych jako Rocco jest troszkę wkurzający:- *. Co do muzyki, mogłabym go słuchac bez końca, szczególnie ''Responde'' skradło moje serce Odpowiedz Link Zgłoś