blood_ 10.10.09, 22:52 Hej! Zastanawiam sie, czy pasuje takie polaczenie kolorow jak fioletowy i czerwony? Bardzo lubie te kolory i chcialabym miec dodatki w takich barwach w pokoju. Czy takie zestawienie bedzie do siebie pasowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyobraznia Re: kolor pokoju... 10.10.09, 22:55 ee . wydaje mi się , że nie ; -P bardziej czerwony i czarny albo fioletowy ciemny i jasny. pokombinuuj . x dd Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: kolor pokoju... 11.10.09, 09:35 dzieki. Moze ktos jeszcze sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_ Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:32 wejdź na stronę dekoral czy nobiles i tam masz taką symulacje ,gdzie wybierasz sobie pokój i sobie go malujesz Odpowiedz Link Zgłoś
reden Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:35 Zależy jaki odcień fioletu i czerwieni ;D. Pokaż jakieś zdjęcie o jakie kolory dokładnie Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:37 czerwony z jakimś jasnym, np. kremowy. fiolet. hm. wydaje mi się za ciemny na kolor pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:42 a ja mam pokój czekoladowy . taką pyszną czekoladę mam. ;d uwielbiam go , polecam . < 3 a co do twojego pytania - nie. to raczej nie pasuje. ; q Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:44 raczej nie pasuje ale jeżeli lubisz fiolet to ślicznie będzie wyglądał pokój fioletowo - żółty. wiem, bo moja kumpela tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: kolor pokoju... 11.10.09, 10:49 Na ścianach raczej nie będą dobrze razem wyglądały...możesz pomalować pokój np. na fioletowo i dodać kilka czerwonych dodatków (do pokoju) Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ . 11.10.09, 11:15 chodzi mi tylko o dodatki czerwone i fioletowe, bo malowac scian przez najblizszy rok nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
thedulcemonisia Re: . 11.10.09, 11:18 no to pewnie, że tak tylko musisz dobrze przemyśleć wystrój Odpowiedz Link Zgłoś