lovecamprock 13.10.09, 19:16 Hej! Co sądzicie o bransoletkach robionych z muliny, nitek, koralików i sznurków? Takich robionych własnoręcznie. Może zna ktoś jakieś blogi czy strony internetowe gdzie można podpatrzeć jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek25 Re: Biżuteria... 13.10.09, 19:23 hej ^^ ja robie sama bransoletki z malutkich koralikow mam ich juz ok 20- 30 są boskie- robie je w 15min. bo juz mam wprawe ;P robie tez naszyjniki z koraliczkow i mam ich troche mniej bo sie robi 45min. i mam ich ok. 15-20 xD a tu linki na muline - www.dasia.pl/ramki.html , www.dasia.pl/ramki.html ;* jeszcze jakies pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Biżuteria... 13.10.09, 20:00 Uwielbiam takie bransoletki! Ale niestety nie potrafię ich robić. Próbowałam się nauczyć, ale nic nie rozumiem z tych supełków, węzłów itd. xd Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Biżuteria... 14.10.09, 13:16 takie z muliny są boskie mam już kilka he he ale nie wiem jak je się robi mi zrobiła koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Biżuteria... 14.10.09, 15:50 Robię z muliny ; D Uczyłam się właśnie z tej strony, Do której link podała koleżanka Wyżej ; D Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb Re: Biżuteria... 15.10.09, 18:02 sama takie nosze zawsze już od 2 lat . te same . wgl się nie psują . ;] jestem z nich zadowolona bardzo . mi mama robiła i przyjaciółki . ; * mam takie 4 . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Biżuteria... 15.10.09, 18:13 to jest piekne...chodze w tym na okrogla... Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Biżuteria... 16.10.09, 14:46 kiedys takie robiłam teraz nie mam czasu i cierpliwosci ;d Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Biżuteria... 16.10.09, 17:38 Kiedyś robiłam, ale teraz nie mam czasu Również uczyłam się od Dasi Kiedyś widziałam świetną stronkę (hyba po czesku, ale były takie rysunki, że nie trzebabyło tłumaczenia) Niesamowite wzorki tam były, ale chyba już jej nie ma, bo dłuuugo szukałam i nie znalazłam Aktualnie mam tylko 6 bransoletek Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Biżuteria... 16.10.09, 19:34 kocham takie bransoletki z muliny lub hipisowskie koraliki! < 3 xD Odpowiedz Link Zgłoś