bylifeblasted 14.10.09, 14:58 Jakie są wasze ulubione filmy Disney Channel orginal movie ??? Moje to w szczególności camp rock i program ochrony księżniczek ale lubię wszystkie prócz tatastrofa A wy co sądzicie o filmach Disney'a ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudysia Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 16:08 nie ogladam tego =.=" Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 16:23 film należą to seri "łatwych i słotkich" ja jedynie lubie je zobaczyc raz i tyle z czego nie wszystkie mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 16:31 Oglądałam, podobały mi się nawet, ale nie powaliły mnie, są krótkie i fabuła jest przewidywalna. Najbardziej przypadły mi do gustu Camp Rock i Tatastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 16:47 Ja najbardziej lubię Camp Rock, Program ochrony księżniczek oraz Czarodzieje z Waverly Place-Film (chociaż się jeszcze nie pojawił) Ogólnie filmy Disney'a są spoko. Co się dziwić wypromowali takie gwiazdy jak Demi Lovato i Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 17:46 Ja najbardziej lubie HSM, CR, POK, Wskakuj, tatastrofa no i Czarodzieje z Waverly Place the movie Niestetty Hannah Montana the moviw nie jest DC original tylko z innego wwalta ;p Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 20:29 Najlepszy Program Ochrony książniczek ! a tatastrofy też nie lubię ! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 20:31 Camp Rock i Wskakuj. Tatastrofy nie oglądałam, a POK nie przypadł mi do gustu. HSM... takie sobie. Najlepsza to chyba była 1 część. 2 jeszcze w miarę, ale trójka to już była porażka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 20:44 Ja tam lubie wszystko Hannah Montanah. Czarodzieje z Waverly Places Program Ochrony Księzniczek Tatastrofa. Nie ma to jak Hotel - wresz kocham ;p nawet moja mam to ze mna oglada <nie ma to jak hotel > . wiadomo - nie ma to jak statek też . Najmniej do gustu przypadł mi chyba Jonas Brother to co od pazdziernika leci a camp rock zaje. fajny bł ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Dsney channel orginal move -.-??? 14.10.09, 21:06 Ja tam wszystkie bardzo lubię jednak moje ulubione filmu z DC to Camp Rock, Program Ochrony Księżniczek i High School Musical Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: czyt, 15.10.09, 16:56 Szczerze nic mi się nie podobało!! Czekam tylko na Czarodzieje z Waverly Place!Film Reszta to szajs moim zdaniem bez obrazy dla fanów ale POK (Program Ochrony Księżniczek) też mi się nie podobał ; //!! A o nowym filmie z Seleną nie ujestem w stanie nic powiedziec bo jeszcze nie widziałam ; // Odpowiedz Link Zgłoś
szczupak Re: Dsney channel orginal move -.-??? 15.10.09, 17:03 Ja lubię Camp Rock, Tatastrofę i POK. Nie umiem się doczekać Czarodziejów... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Dsney channel orginal move -.-??? 15.10.09, 17:05 ` cudowne są filmy dc. Disney ma rękę do gwiazd. Moje ulubione to : - Camp Rock - Program Ochrony Księżniczek tyle xd Odpowiedz Link Zgłoś