Dodaj do ulubionych

Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/

19.10.09, 20:59
Jestem w I gimnazjum, i niedawno koleżanki przedstawiły mi jednego chłopaka.
Przeniósł się z innej szkoły i też jest w klasie I, ale nie w mojej klasie. W
szkole zachowuje się tak jakby mnie nie znał, chyba że są moje koleżanki to i
tak dla niego jestem niewidoczna. Miesiąc temu poprosił o numer gg moich
koleżanek. Byliśmy naszą paczką (4 dziewczyny i 2 chłopaków) na mieście. Ale
bardziej zachowywałam się jak cicha myszka. Gadamy bardzo rzadko. Jedyne
pocieszenie jest jedno wie jak mam na imię. Mam jego gg ale do niego nie
napisze. Co zrobić, żeby się mną zaczął interesować? A i jeszcze jedno. Nikt
nie wie, że się nim zauroczyłam. A koleżankom o tym nie powiem!
Obserwuj wątek
    • inna_97 Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 19.10.09, 21:58
      Noi nie mów.! Ja też bym nie powiedziała. Taka jestem i już. No to może zacznij od
      zwykłego 'Cześć' zacznij pisać na gg i dowiedz się czy macie coś wspólnego..A potem sama
      zadecyduj. Wiem zła ze mnie 'odpowiadaczka' ale chciałam się na troche prydać. big_grin
      Powiedz że pomogłam tongue_out
      • michaelmontana Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 19.10.09, 22:02
        Muszi do niego napiac raz na gg ;p Potem jak już pogadacie tak z godzine to mów
        mu w szkole cześć ;p
        • frankensztajn94 Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 17:03
          mmm wiesz może to sie wydawać na prawde głupie ale skoro masz do niego gg to napisz
          tak np.elo,co u cb
          potem możesz zapytać jak mu sie w szkole podoba albo co i sie tak gatka przedłuży aż cie
          polubi
          pzdr i powodzenia
    • alanta Ważne 19.10.09, 22:02
      Zapytaj go czy Ci pożyczy jakiś film fajne - to zawsze działa, więc nie kończ na samym
      przeczytaniu tego...xddserce
      • any3 :( 19.10.09, 22:36
        Ja się boję pierwsza do niego napisać. A ja mam mu pierwsza powiedzieć cześć?
        • majson Re: :( 20.10.09, 16:07
          o jeju nie buj się ja już tak nie raz ryzykowałam I TO W GORSZYCH SYTUACJACH a
          sami mi ludzie mówią że jestem nie śmiała i cichutka jak raz czy dwa ci się uda
          przezwyciężyć ten lek tą barjere to już później to nie bedzie żaden problem ja
          ci mówie napisz na gg włanczaj się do rozmowy jak tam chodzicie po mieście mów
          mu cześć i na pożegnanie hey czy coś ja ci mówie spróbuj a to ci dużo pomoże nie
          tylko przy nim ale ogólnie w życiu przy innych chłopakach
    • jassmin888 Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:16
      eee .. no napewno nie powinnas byc taką szarą myszką ..
      wiem, ze się boisz .. sama taka kiedys byłam , nawet na przerwach stałam pod ścianą i nie
      odzywałam się do nikogo, a teraz jestem duszą towarzystwa , żartuje sobie z
      nauczycielami, niczego się nie boję , a innych zawsze to rozśmiesza .. czasem dobrze jest
      zrobic z siebie idiotke , musisz przezwyciężyć strach , w końcu raz się żyje nic ci nie
      zaszkodzi .. ja też razem z innymi zaczęłam sie wygłupiać z chłopakami też , gadałam z
      nimi , jesli widziałam, zę jest smutny czy cos to zawsze pomogłam, z kumplami zawsze się
      gilgotamy itd. to napewno pomoże .. chłopak tez sie do Cb przekona , teraz to cie chyba
      nawet nie zauważa, bo nawet sie nie odzywasz , a i powinnas to komus powiedzieć ,
      kumple zawsze pomogą, nawet jesli wygadają to to pomoze jeszcze bardziej, moze
      chłopak tez sie w Tb buja .xdd
      • aleeex_ Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:23
        hmm . może jak następnym razem będziesz z koleżankami a ten kolega też tam
        będzie to zagadaj do niego i zdaj się na odwagę . uwierz mi czasem gadanie na gg
        źle się kończy . ja ostatnio zrobiłam się cała czerwona bo chłopak do mnie w
        szkole: A co ci się stało że do mnie napisałaś ? .. masakra , radzę zacząć na
        realu a potem kontynuować na gg. ;]
        • angelene. Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:35
          przeprowadz maly wywiad, dowiedz sie jakiej muzyki on lubi sluchac, a potem ja
          bedziecie gadac(albo bedziesz sie tylko przysluchiwacwink) powiedz tak od
          niechcenia ze slyszlas ostatnio fajna piosenke jezeli podchwyci temat to
          pozniej juz z gorkismile
          powodzenia
    • any3 :( 20.10.09, 16:32
      Właśnie tego się boje, że powie mi coś w tymb stylu co Tobie. Czasem gadamy, a
      nawet próbuje do niego zagadać, ale co z tego. On woli moją koleżankę, non
      stop chcę z nią być, a ona go nie chcę...Pomóżcie...sad
      • demi261 Re: :( 20.10.09, 16:37
        sama nie wjem, ale od gg bym nie zaczynała, lepiej poprostu, gdy jesteście razem, ty,
        koleżanki i on, zagadaj, bądz duszą towarzystwa, nie stuj z boku, nie bój się, żyje się
        wokońcu tylko razsmile i nie przejmuj się taksmile
    • oleska940 Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:35
      więcej sie smiej i i zagadaj do niego
    • ziaba Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:46
      No ja nie wiem jak można nie oddzywać sie w towarzystwie !
      widocznie nie jesteś stworzona do bycia gwiazdą towarzystwa ...
      ale chłopaki też lecą na takie ciche myszki big_grin tylko daj mu kilka sygnałów ^^smile
      puść do niego oko big_grin czy uśmiechnij sie tajemniczo big_grin ubierz sie jakoś fajnie
      big_grin dziewczęco i umaluj i już jest twój ! zadziała mówię ci smile)
    • klaudencja Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:50
      Co do twoich koleżanek to uważam że nie traktują cię fair... A co do chłopaka to
      zadbaj o siebie, i nabierz odwagi żeby zagadać do niego! Rozmowa zacznie się od
      zwykłego "cześć" a może skończyć na bardzo fajnych rzeczach serce big_grin Mówię Ci
      odezwij się. Jeśli Cię oleje to nie wie co traci. uncertain Ale nie masz przecież nic
      do stracenia wink Życzę powodzenia! kissbig_grin
      • klaudencja Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 16:57
        A jeśli Cię olewa to zagadaj do jego najlepszego kumpla. Poderwij go, i staraj
        się robić wszystko abyście byli parą tongue_out Może wtedy ten koleś w którym się
        zabujałaś zrozumie co traci... Ale jeśli to nie podziała to miej go gdzieś,
        dobrze Ci radzę smile
    • laauraa Re: Pomóżcie....Chodzi o chłopaka...;/ 20.10.09, 17:18
      uważam, że powinnaś do niego napisać ;p to będzie najlepszy pomysł ;D a poza tym
      uśmiechaj się do niego na przerwach ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka