selcia17 20.10.09, 21:50 Najgorsze co pamiętam z dzieciństwa to dentysta...! Wyrwał mi na żywca dwa zęby!... Choc miałam 6 lat a dziś 13 nadal sie ich boję...! Czy macie podobne urazy? ; // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ocean.bez_dna Re: Boicie się dentysty? 20.10.09, 21:51 ja mam 12 laat i nadal siee boje xdd panicznie . ! ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
nessa14 Re: Boicie się dentysty? 20.10.09, 21:59 I to jak xd Chociaż co tydzień jeździłam do dentysty i naprawiałam 7 zębów, to już mniej się boję jak kiedyś xd Najbardziej cykam się znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Boicie się dentysty? 20.10.09, 22:36 taak . jak miałam 5 lat wyrwał mi zęba, bez znieczuleniaa normalnie nigdy nie zapomnę tego bólu. xd nienawidzę. <boisie> ;D Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Boicie się dentysty? 20.10.09, 23:34 Kiedyś bałam się dentysty xD haha .. jak miał mi wyrywać zęba to koniec świata był . ale zawsze byłam dzielna ^^ dzisiaj już się nie boję bo czego niby mam się bać xD To nic strasznego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 14:26 Jak poszłam pierwszy raz to panicznie się bałam ale teraz to może taki lekki strach mamWłąsnie idę 5 listopada...;pp Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 14:30 Jeszcze do niedawna strasznie się bałam, ale jakiś czas temu mój wujek zapisał mnie na wizytę u jego znajomej dentystki. Było super, gdyby świat składał się tylko z takich dentystów każdy chodziłby tam z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 14:34 był już taki wątek założony przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
ferro Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 15:42 Ja wrzeszczałam jak nie wiem jak byłam mała. Nawet jak miałam 14 lat i chciała mi dać znieczulenie próbowałam uciec Teraz mimo, że pani jest taka fajna i mówi do mnie koteczku itp to jej nie lubie Jednak chodze regularnie, żeby uniknąć znieczuleń Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 15:49 Ja nie lubię chodzić do dentysty bo się boję! Odpowiedz Link Zgłoś
mhmm.zuz Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 15:51 selcia17, mialam to samo masakra jak mnie bolało. ale teraz mam już 16 lat i spox) a niektorzy boją sie cale życie... ale mam nadzieje ze ty z tych nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
doomixd . 21.10.09, 16:02 nie lubie dentysty . ;p ale tez nie mge powiedziec, ze sie go panicznie boje ) Odpowiedz Link Zgłoś
alice94_ Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 16:01 Kiedyś się bałam Pamiętam jak kiedyś nawet ugryzłam dentystkę w palec Miałam chyba wtedy z 5 lat A teraz na szczęście już nie mam takiej fobi Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 16:01 Właśnie nie! Jak uwielbiam chodzić do dentysty. Gdy siedzę w fotelu nie mam żadnych lęków. Najbardziej lubię znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Owszem x D 21.10.09, 16:07 Boje sie i to strasznie x D Raz jak miałam ze 6 lat miała mi dwa zęby wyrwać to uciekłam x 333 Rok temu w szkole przeżywałam prawdziwy horror xd W szkole to w szkole . Nie uciekniesz ,bo baba cie i tak złapie x # Wierciła mi zęba bez znieczulenia .Ja na sam odgłos tego i zapach : ### robi mi się nie dobrze i mam chęć rzygnąć x 3 To tak wierciła,ze wyszłam cała blada z bulem głowy i brzucha x DD Potem jeszcze długo nie mogłam dojść do sb . xd następnym razem chce znieczulenie .!! x 333 Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 16:14 Kiedyś tak. Od sierpnia tego roku przekonałam się, że nie taki diabeł straszny... Wyrywałam dwie górne piątki na potrzeby założenia aparatu ort. Nic nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
oldziaaa Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 19:05 mi to lata ... ja miałam problemy z zębami no i jeszcze mam , nosze aparat na zęby ale mnie nie obchodza te zaśmierdziałe cioty Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 22:26 Wizyta u dentysty nie nalezy do najmilszych ale jakoś panicznie nie boje się dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 22:33 tak boje sie pomużcie www.kotek.pl/forum/02,3000,101904974,101904974,BLAGAM_POMOCY_.htmlproszee Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 22:35 w_paski napisał(a): > tak boje sie > > pomużcie > <a href="http://www.kotek.pl/forum/02,3000,101904974,101904974,BLAGAM_POMOCY_.h tmlproszee" taPOMOCY_.htmlproszee</a> sory żle weszło www.kotek.pl/forum/02,3000,101904974,101904974,BLAGAM_POMOCY_.html Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Boicie się dentysty? 21.10.09, 22:35 nie , nie boję się . :q mi to nie robi czy muszę do niego iść czy nie . a jak idę - nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
seltsamgirl Re: Boicie się dentysty? 23.10.09, 17:49 nie rozumiem osob ktore boją sie dentysty oO'' ja jakos sobie nie przypominam zeby sie bała. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 nie x33 23.10.09, 17:58 Owszem nie przepadam za dentystą, ale nie żeby się bać.. Jak mam iść to idę i robię sobie zęby.. Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: nie x33 23.10.09, 18:36 Ja jak miałam 6, 7 lat strasznie lubiłam chodzić do dentysty, lubiłam bo dawał mi lizaka. no a teraz też się nie boję, jak mam iść do idę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
olinaa dentysta..brr . 30.10.09, 21:18 Dentysta - jak słysze to słowo to odrazu mi sie robi tak jakby zimno a jak usłysze ` wizyta, ty, dentysta` w jednym zdaniu to już prawie płacze. Jak miałam ok.10 lat strasznie bolał mnie ząb ..poprostu masakra poszłam do dentystki na przeciwko - koleżanka mojej babci. Już jak poczułam ten zapach, jak usłyszałam te narzędzia brr No i jak już musiałam wejść zapytałam jej sie czy napewno nic mi nie zrobi dziś. Ona powiedziała że nie. No to co otworzyłam tą buzie ona jak zobaczyła to..- ohh działamy odrazu ja tu już panika, płacz i wszystko na raz wogóla taka okropna nie delikatna była. . Kanałówka . No cuż musiałam przeżyć, tyle kasy wyciągała od mojej babci, co tydzień zmienianie wkładu..i jeszcze mi wgadała że mam dziure w 1 ! moja mama przyjachała i powiedziała STOP.! I poszłam do innego dentysty też już tak na maxa zdruzgotana po ostatniej wizycie . . ale no taki miły powiedziałam mu wszystko co i jak on powiedział ze nie mam żadnej dziury w 1 i że jak chce żeby przestał albo coś mnie zabolało tylko ręka do góry i już przestaje ;] Ostatnio byłam u cioci na wakacje z ZG. I tam poszłam do dentystki ona mi wszystko zrobiła a ja czy dostane znieczulenie bo tak jakoś to wszytko szybko robiła że myślałam że sie przygotowywała ;] No ale za 2 wizytą u niej..przecięła mi język tak mnie bolał przez pare godzin ; / No więc nie wspominam dentystów dobrze. Mama mi powiedziała że zarejestrowała mnie do dentysty nie dawno, właśnie se przypomniałam.. o nieee Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Boicie się dentysty? 30.10.09, 21:25 Moja mam jest dentystką Buhaha, nigdy sie jej nie bałam, zawsze siadałam na fotel i błagałam mamę, żeby mi coś - co kolwiek zrobiła, bo mum miała takie supper sposoby, że się chciało iśc do dentysty xDD Serio <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Jestem dzielna^^ 30.10.09, 21:27 Ja jakoś panicznie nie boję się dentysty Oczywiście zaawsze przed wizytą jest jakiś mały dreszczyk, ale takie coś to każdy chyba ma Ja ogółem to nigdy problemów z zębami nie miałam [w dzieciństwie nie lubiłam słodyczy] i do dziś nie mam:F Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Boicie się dentysty? 15.11.09, 21:00 ja ogólnie nie nawidze chorób , słowa - lekarz i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ Re: Boicie się dentysty? 15.11.09, 21:02 Jako dziecko nie lubiłam chodzić do dentysty. Teraz bym mogła tam siedzieć i z godzine xD. Ostatnio nawet bym zasnela . Moze dlatego ze wsluchalam sie w muzyczke z radia ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Re: Boicie się dentysty? 17.11.09, 14:56 Gdy miałam 6 lat dentysta wyrwał mi zęba bez znieczulenia. ! Teraz nie ufam Dentystą i chodze do Dentystek Odpowiedz Link Zgłoś