reigai Re: wasze motto . 08.03.10, 19:09 chyba nie mam żadnego, ale jest kilka zdań, które mnie podnoszą na duchu "what we are never changes, but who we are never stops changing" to chyba takie najukochańsze c: Odpowiedz Link Zgłoś
lovemebaby_ Re: wasze motto . 08.03.10, 19:10 'Love is the answer.' moze przetłumaczę : 'Miłość jest odpowiedzią' Odpowiedz Link Zgłoś
messalina motto. 08.03.10, 19:10 'W zyciu piekne sa tylko chwile' 'Lepiej zalowac czegos, co sie zrobilo, niz zalowac tego, czego sie nie zrobilo' Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: wasze motto . 08.03.10, 19:16 ,, Żyj chwilą'' Takie zwyczajne, ale motywuje mnie Odpowiedz Link Zgłoś
andxz Re: wasze motto . 08.03.10, 19:20 ' Żyj tak jakby jutro miało Cię nie być. Tańcz tak, jakby nikt nie patrzył ' Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ wasze motto . 08.03.10, 19:30 nie traktuj życia zbyt poważnie. i tak nie wyjdziesz z niego żywy. to chyba najbardziej, bardzo często się z nim utożsamiam. albo inaczej, działam według niego. lepiej spłonąć niż się wypalić. pragnienie bycia kimś to marnowanie osoby, którą się jest. Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: wasze motto . 08.03.10, 19:57 "Dzień bez uśmiechu jest dniem straconym." "Ten, kto biedny i szczęśliwy, jest bogaty, że bardziej nie trzeba. " "W ogóle nie ma takiej opcji że przestane kiedyś marzyc nawet będąc dorosłym" Odpowiedz Link Zgłoś
monikuuxd Re: wasze motto . 08.03.10, 20:06 Jedno, najważnejsze i bardzo przydatne Żyj, całuj, niczego nie żałuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: wasze motto . 15.03.10, 14:05 głowa do góry, popatrz w chmury... i ciesz się życiem! c; Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: wasze motto . 28.03.10, 16:13 Zdanie, które kiedyś było w pewnym democie Carpe Diem ale Memento Mori . Odpowiedz Link Zgłoś
mandy65 Re: wasze motto . 29.03.10, 12:20 '' nie traktuj życia na poważnie . i tak nie wyjdziesz z niego żywy '' Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: wasze motto . 29.03.10, 15:25 "Nie szukaj mądrości w bibliotekach całego świata, znajdziesz ją w sobie." Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa Re: wasze motto . 29.03.10, 15:55 Moje motto to zdecydowanie: "Zwykle u największych nawet pesymistów istnieje choćby cień nadziei. Nadzieja bowiem jest warunkiem życia; musi istnieć wiara w przyszłość, gdyż życie jest ustawicznym dążeniem do przyszłości." Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: wasze motto . 29.03.10, 15:55 "Chamstwo w państwie" "Nie rób czegoś czego innym zabraniasz" i dużo innych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 choć... 29.03.10, 16:20 choć życie ciąży, a psychika siada nie poddam się to moja zasada a tak na rozładowanie stanu wkurzenia: 60 s. złości to minuta mniej radości Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 c: 29.03.10, 16:24 “Co Cię nie zabije to Cię wzmocni.” “Sukces to maksymalne wykorzystanie możliwości jakie masz.” “Poddanym jest się wtedy i tylko wtedy, gdy nie daje się sobie drugiej szansy.” “Kreatywność to wymyślanie, eksperymentowanie, wzrastanie, ryzykowanie, łamanie zasad, popełnianie błędów i dobra zabawa.” To ostatnie lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: wasze motto . 29.03.10, 16:29 Ludzie komplikują sobie życie jakby samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane. Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem. Nadzieja jest najcenniejszą towarzyszką życia. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: wasze motto . 29.03.10, 16:33 Twoje motto widze z Cinderelli Story Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1512 Re: wasze motto . 29.03.10, 16:36 "Nigdy Nie Mów Nigdy.Nigdy Nie Mów Zawsze." Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: wasze motto . 29.03.10, 16:50 moje troche glupie bo z tymbarka,ale wiele dla mnie znaczy... Jak nie ty to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: wasze motto . 30.03.10, 11:26 moje obydwa moje własne ,,zanim coś postanowisz zastanów się kilka razy bo możesz potem tego żałować" ,,życie to nie film, od twoich decyzji zależy jak będzie wyglądał jego scenariusz" Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: wasze motto . 31.03.10, 23:47 Ja mam według mnie fajne motto z filmu ,,Hannah Montana''. ,,Skrzywdziłam wiele osób,chociaż wcale nie chciałam.Jeśli to jeszcze możliwe dajcie mi szansę się poprawić.Na razie się wspinam, ale widoki są ekstra.'' Odpowiedz Link Zgłoś