joluska16 21.10.09, 19:37 napiszcie wasze motto . ; - p mój to : . Nigdy nie pozwól by strach przed działaniem wykluczył cię z gry . ps . , sorki jeśli wątek juz był . nie znalazłam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra90 Re: wasze motto . 21.10.09, 19:40 "Jeśli wierzysz w siebie wszystko jest możliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: wasze motto . 21.10.09, 19:41 Kiedy wspinasz się po drabinie życia, nie lekceważ ludzi, których mijasz. Pamiętaj, że spadając ze szczytu znowu się z nimi spotkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: wasze motto . 08.03.10, 19:18 No music, no life. <3 Bij. Zabij. Dobij. I wygraj! - dobra dobra, to wymyśliłyśmy z kumpelami na zawodach. ;* Jutro też jest dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
samotnymotyl Re: wasze motto . 21.10.09, 19:44 Nie wygrywasz dopóki nie walczysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: wasze motto . 21.10.09, 19:51 "Żyj według życiorysu, który chciałbyś sobie napisać" Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: wasze motto . 21.10.09, 19:54 To są MOJE słowa Chocbym nie wiem jak chciał...nigdy nie zmienisz mojego zdania Wiem jestem genialna...xD Odpowiedz Link Zgłoś
wunia Re: wasze motto . 21.10.09, 19:55 umiesz liczyć? licz na siebie! niezbyt podnoszące na duchu ale sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: wasze motto . 21.10.09, 22:37 żyje się tylko raz..albo lepiej żałować tego zo się zrobiło niż żałować tego czego nie zrobiłeś... błagam pomużcie www.kotek.pl/forum/02,3000,101904974,101904974,BLAGAM_POMOCY_.html Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: wasze motto . 21.10.09, 22:45 ja mam cztery , które są dla mnie bardzo ważne: "Życie bez przygód byłoby strasznie głupie" - Robert Baden-Powell . "Oto klucz do szczęścia; życie uważać za grę, a świat za boisko" - Robert Baden-Powell. "Kto się nie śmieje, jest chory" - Robert Baden-Powell . "Nie chodzi o to, byśmy osiągnęli nasze najwyższe ideały, lecz o to, aby były one naprawdę wysokie" - Robert Baden-Powell . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia x 333 21.10.09, 22:50 moje ?? x DDD `Taka głupia gierka ,a tyle radochy` x DD by Metin2 : 33 Odpowiedz Link Zgłoś
cocomaroko Re: x 333 22.10.09, 11:32 "nie ten szczęśliwy co wszytkie kwiaty zrywa, lecz ten co jeden zerwie i szczęściem go nazywa" ; ddd Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: wasze motto . 22.10.09, 14:54 Lepiej coś zrobic i potem żałowac, niż nie robic nic i żałowac, że się tego nie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: wasze motto . 22.10.09, 15:27 "nigdy nie poddawaj się gdy coś nie wyjdzie" "zawsze sobą bądź nawet gdy to niemożliwe" o takie o motta życiowe me xd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: wasze motto . 22.10.09, 20:42 No i jeszcze "Co dwie głowy to nie jedna" Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: wasze motto . 22.10.09, 20:56 nie mam jakiegoś składnego motta, wszystko co myślę, mam w głowie obecnie nie mogę ich napisać i co do motta : żyj tak jakby każdy twój dzień miałby być ostatnim, prawdopodobnie byłabym już martwa i nie potrafiłabym tak, odpowiem demotkiem, hiuu XD gdzie zadzwoniłbyś, gdyby to był twój ostatni telefon ? to na co czekasz ?! : ) ja tak nie potrafię, tracę życie. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: wasze motto . 23.10.09, 12:40 ''Koniec z chowaniem się w kąt!od dziś zachowuję się jak gwiazda'' Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: wasze motto . 23.10.09, 14:10 "nie łap doła, życie woła" moje motto ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: wasze motto . 23.10.09, 14:15 Pij Kakao będziesz jak podróba Nicholasa. Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: wasze motto . 23.10.09, 14:24 ` nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło . to moje ulubione . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
coca Re: wasze motto . 06.03.10, 17:18 impossibile is nothing - niemożliwe nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: wasze motto . 06.03.10, 17:44 marzenia są piękne... zrób wszystko by je spełnić... są jedynym co masz, nie zapomnij o tym... miłość rani, a przyjaciele czasem zawodzą... nic nie jest wieczne, wszystko prócz marzeń.. gdy wszystko zawodzi tylko one potrafią uszczęśliwić... nie wiem... to na poczekaniu... nie dokładnie te słowa... ale ta treść jest właściwa memu mottu... Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: wasze motto . 06.03.10, 18:14 "Szczęście to również część swojej siły". "To co wiecznie zawodzi, wiecznie jest też przedmiotem nadziei". "Żyjemy nie tak jak chcemy, lecz tak jak potrafimy". "Jeśli coś jest w sercu, jest nieśmiertelne". "Łzy to słowa, których serce nie umie powiedzieć". "Jeśli masz siły by walczyć, to już wygrałeś". "Bo przeszłość to cień, który nigdy nie zniknie". "Jestem piaskiem.Wspomnieniem, które rozwieje wiatr". ...To tylko jedne z wielu złotych myśli które znam... Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: wasze motto . 06.03.10, 19:03 Każdy dzień przeżyć tak, jakby to miałby być ten ostatni. Lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że się czegoś nie zrobiło. Nie ważne ile razy upadamy, ważne ile razy wstajemy Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: wasze motto . 06.03.10, 21:53 Nic nie zdarza sie bez przyczyny... Kiedyś byłam fanką Charmed, i ten cytat we mnie pozostał.=) Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: wasze motto . 06.03.10, 22:32 Moje życiowe motto brzmi: "Żyj tak, by nikt przez Ciebie nie płakał" Odpowiedz Link Zgłoś
miley_hannah_ Re: wasze motto . 06.03.10, 22:38 "Kaptur na głowę, plecak na plecy, słuchawki na uszy, muzyka w duszy" Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: wasze motto . 06.03.10, 23:54 jednego motta na wszystko nie mam, mam parę ulubionych wszystko się kiedyś kończy. nawet to złe to motto powtarzam sobie szczególnie, gdy choruję lub gdy coś mnie boli pociesza mnie to poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
delicious ....x3 07.03.10, 10:26 "Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń" Mikołaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: wasze motto . 07.03.10, 10:42 "Ludzie sami mogą o sobie stanowić, są dla siebie bogami". "Jeśli chcesz zmieniać świat, zacznij od siebie". "Bo los pragnie, byś spełnił swoją Własną Legendę.". Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: wasze motto . 08.03.10, 11:26 Gdy dostaniesz jedynkę nie martw się, poprawisz ją xD Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: wasze motto . 08.03.10, 12:30 'zyje sie raz' wiec jesli bede miala okazje to skocze ze spadochronu , pomaluje dzwi komisariatu na rozowo i uciekne , powiem sasiadce ze jest kurwa jedna xD znaczy nie to ze jestem jakas rozrabiaka ale robie nieraz glupoty a potem nawet jak sa tego konsekwencje to nie zaluje . I oczywiscie szacuneczek dla innych , to z sasiadka to byl tylko przykal . Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: wasze motto . 08.03.10, 12:34 'Ten, kto biedny i szczęśliwy, jest bogaty, że bardziej nie trzeba.' William (Szekspir) ps. kiedyś ten twój cytat z historii kopciuszka był moim ulubionym cytatem. Odpowiedz Link Zgłoś
thebestmemories Re: wasze motto . 08.03.10, 18:57 ojj duzo tego jest , aale taakie mojee naajwaażniejsze : ,, naawet gdy zrazi nas oślepiający wiatr nie przestawaj wierzyć..,, ,, nie mów, że świat daje równe szanse,, ,,nie daj temu zasnąć, to tylko zawiedzie cię na dno .,, ,, przez zamknięte powieki patrze na ginące światło .,, ,,ceń się,a najlepiej bądź bezcenna.. ,, ,,pozorami utkana twarz ma przedstawiać spokój .,, ,,moja misja to przekaz , dam ci to na co czekasz .,, ,,zamknij oczy , czasem to pomaga .,, ,,kiedyś będę tak zajebista, że sama stworzę zdanie , które stanie się cytatem godnym cytowania ...,, ,,gdybym miała powiedzieć co mnie dziś najmocniej boli powiedziałabym, że słowa nieczułości a gdy ktoś mnie spyta czego, czego się najbardziej boję powiem, że samotnych nocy , ,,Moc spojrzenia wszystko zmienia.,, wieem ze duzo , ale to nie wzystkie ; pp po prostu to lubie one podbudowują ! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: wasze motto . 08.03.10, 19:00 Zawsze maluj kolorami, które zostały Ci dane. Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: wasze motto . 08.03.10, 19:03 hm , bądź sobą. życie jest za którkie by być kimś innym . , codziennie rób jedną rzecz która cię przeraża i śpieszmy się kochać ludzi. tak szybko odchodzą . Odpowiedz Link Zgłoś
asia27 Re: wasze motto . 08.03.10, 19:02 ja mam dużo tych mott "Stawaj twardo po ziemi", "nie pozwól by strach kierował twoim życiem", "ciężką pracą ludzie się bogacą" i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: wasze motto . 08.03.10, 19:06 Meine motto przed sprawdzianami/klasówkami - "Co będzie to będzie" xD A tak ogólnie to nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: wasze motto . 08.03.10, 19:04 "Sztuką nie jest nie upaść. Sztuką jest umieć się podnieść po upadku" "Marzenia nie są po to, by się wszystkie spełniły. Marzenia są po to, by marzyć." Pierwszy cytat gdzieś kiedyś usłyszałam, a drugi sama wymyśliłam. Odpowiedz Link Zgłoś