ardnaskela Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 22.10.09, 16:42 Sarkastyczna i złościwa owszem. Wszystkie tu jesteśmy - z tego co czytam - okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeky : x 31.10.09, 18:19 nikt nie będzie na mnie mordy darł . mówią, że mi się kiedyś za te odzywki dostanie . leje na to . Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 31.10.09, 18:40 I to bardzo ;p Sakrastyczna to moje drugie imię ; D Pierwsze do wredna Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 31.10.09, 18:44 jeżeli mnie ktoś sprowokuje , potrafię być wredna . dla osób , które lubię , nie . Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Jesteście sarkastyczne? 31.10.09, 20:53 jestem mistrzynią ironii i sarkazmu. x DD . Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Jesteście sarkastyczne? 01.11.09, 18:03 omg. nie wiedziałam, że na kotku jest tyle wrednych małp Xdd ja zazwyczaj nie. chociaż swoje zdanie mam. ale chamsko go nie wyrażam. to pierwsze oczywiście żart. ^. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah Re: Jesteście sarkastyczne? 01.11.09, 18:14 od zawsze puszczam do wszystkich sarkazmem, czasami nawet nie tyle co złośliwie, to żartach xd Odpowiedz Link Zgłoś
ashley121 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 18:51 Jak ktoś mnie wnerwi to potrafie myć tak złośliwa jak nie wiem co. Kiedyś tak sie z koleżanką wyzywałyśmy że ona w końcu sie popłakała. Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 19:08 Oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
alice96 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 19:12 tak. wejdzcie na wątek m33 to zobaczycie x DD Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza rerererere ; pp 01.11.09, 19:18 Wiec jestem szczera i chamska...czasami zle na tym wychodze. Ale u mnie #1-szczerosc Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 19:23 Oczywiściee ;] I ta cecha mi się u mnie podobaa ;p Przyjaciele również ją doceniają (w stosunku do nich nie jestem złośliwa ;]) Bo jak do nich ktoś zasapie to wiedzą że jak ja się odezwe to ten ktoś zamknie już mordee xd Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 19:26 tak, i jest mi z tym baaardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 19:27 Potrafię odpyskować, ale nie jestem chamska. Staram się nie być. No, chyba, że czyjeś zachowanie aż prosi się o ciętą ripostę. Odpowiedz Link Zgłoś
bylifeblasted Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 20:47 Jak mmi sie cos nie podaba potrafie dowalic Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 01.11.09, 21:10 taaa, jestem. i dobrze mi z tym. choc czasem wolałabym zamknac pysk i nic nie mowic. no ale sie nie da. tak. i tym sposobem mam opinie wrednej, chamskiej suki. jakby mnie to cos obchodzilo. *_* Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 06.11.09, 20:32 Co ciekawe, denerwują mnie sarkastyczni i złośliwi ludzie, mimo że sama jestem wredna. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 06.11.09, 21:59 mi też sie zdarza ale tylko do tyxch co nie,lubie Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 07.11.09, 07:45 ` hm.. w realu jestem raczej miłą osobą {} ale na kotku tak jakby wyładowywuję całą złą energię xdd . a więc podsumując złośliwa i chamska jestem ogólnie tylko na kotku . w realu potrafię taka być taka , ale tylko do wrogów , których niestety nie posiadam : sciana : szkoda , fajnie by było chociaż raz powiedzieć komuś coś okropnego prosto w oczy ; > Odpowiedz Link Zgłoś
autumn9 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 07.11.09, 12:39 jestem, owszem.! Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 07.11.09, 12:41 każdy jest trochę chamski , ja jestem , nie aż tak bardzo ale czasami mogę dogryźć Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 08.11.09, 00:51 kiedy ktoś mnie zdenerwuje , zirytuje , innymi słowy WKURZY to owszem ^^ niestety, nie jestem idealna i dlatego czasem tak mam. na szczęście nie do wszystkich dociera to że z nich się śmieje... może to i dobrze?;] Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaaa. Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 28.11.09, 18:29 w większości przypadków tak. zależy też do kogo. i w jakiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 28.11.09, 18:31 Jestem ironczna i Bóg wie co jeszcze , dlatego na Kotku mnożą się minusy i osoby , które denerwuję . Odpowiedz Link Zgłoś
antikowa Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 28.11.09, 19:07 Ja jestem złośliwa dla każdego, z wyjątkiem Atsu, Aśki, Szej i Lenn. Reszta niestety, bez taryfy ulgowej. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja baa , pytanie ;d 28.11.09, 19:11 jasne , jestem: złośliwa, bezczelna, chamska , ogólnie zła ;d buahaha . ave , Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: baa , pytanie ;d 28.11.09, 19:21 Czasamii... ;] Tylko jest kłopot, kiedy nagle taki wybuch przychodzi w pobliżu znajomych. Oj, wtedy coś rzucę... Ale zwykle (na szczęście, uf!) wybaczają... Ale... Lubię się kłócic : D Pamiętam, kiedyś, na debacie na jakiśtam temat, na polskim... Znaczy po niej. Pani `Jej, Karina, jak z tobą rodzice w domu wytrzymują? :]]` Ihaa! Za to szóstkę dostałam : D A co mi pomogło? Ironia, rzecz jasna : D Trochę jak Doktor Domek :] Tak, tak... Za dużo House`a... Kurczę. Muszę się nauczyc wypowiadania na konkretny temat, oduczyc lania wody. Noowe postanowienie na Niu Jir! A ta lista postanowień coraz dłuższa... : o Znowu! Dobra, klikam na to `wyślij`, zanim znowu napiszę coś nie na temat... Połowa tego postu jest nie na temat. A czy ja napisała Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: baa , pytanie ;d 28.11.09, 19:28 Już nie dokończę, bo potem nie skończę gadac od rzeczy. A czym spowodowane jest to niedokończenie? Kliknięciem na ten szary prostokącik z napisem `wyślij`. To kliknięcie już dawno powinno nastąpic, aaale. Ale. Ale... Ale! Się zamykam, koniec, powstrzymam się. O matko, ale spamuję. Nie lubię spamowac. Niee. Ale ze mnie hipokrytka. Hipokryzja to nic fajnego... Nosz kurna mac! Weź mi ktoś zaklej te ręce, zamykam się, jak te drzwi, które zresztą potem się rozleciały w efekcie dając masę stłuczonych szybek na panelach w pokoju brata... Oj. To już nie jest zabawne. Nie będę więcej spamowac, tak, tak, WYŚLIJ! Muszę się jakoś ogarnąc i powstrzymac, teraz szybko przeniosę kursor na ten szary prostokącik, coby jakoś to szybko zakończyc... 3 2 1 0 Już wysyłam... Kurde, przysięgam, juz nic nie napiszę. A jak napiszę, to dziesięc razy pac czołem o biurko. Ała :< Idęę, dla własnego dobra. Te metody działają. Znowu ała. Nie no, pa! :< (wiem, że teraz kolejne 10 razy... xd) Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan Re: baa , pytanie ;d 04.12.09, 20:55 To moje drugie imie. W klasie uchodze za 'agresywną' i 'ironiczną' . Pewnie przez to że zawsze mam odpowiedz na pytanie . xDDD -Królowa cietej riposty powróciła.-powiedziała kiedys moja koleżnka -Ba...Królowa jest tylko jedna....-odpowiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
ciusska__pyk Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 04.12.09, 21:06 Takk w szkole nazywają mnie ,,agresatorem'' Ale nazwa wywodzi się od tego iz: jednemu chłopakowi tak jeździłam że się popłakał.. I musiałam napiszać 200 razy nie będe wyzywać kolegów i kolerzanek(pomimo że to nie mój kolego;D) I godzinę spedziłam u dyrektora w gabinecie..;* no ale to było dawno i już tylko niektóży tak mówią...? A moji przyjaciele to takie charaktery (podobne) mają jak ja..;* No ale się rozpisałam..;*xDD Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 04.12.09, 21:19 to zależy dla kogo...jeśli ktoś mnie wkurza to potrafie być okropna Odpowiedz Link Zgłoś
i_loff_nick Re: Jesteście sarkastyczne(złośliwe itp.)? 04.12.09, 21:20 ooo uwielbiam różne cięte ripsoty xd i w necie i realu xd trzeba sobie jakoś dawać radę xd chociaż ostatnio ciut przystopowałam... Odpowiedz Link Zgłoś