descanso 24.10.09, 21:12 Tak jak w tytule. Jaka jest Wasza ulubiona postać i dlaczego akurat ta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maite_perroni Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 21:23 Hermiona. a z nauczycieli Severus Snape. Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 22:53 Snape Snape Snape Snape Snape Snape Snape Snape Snape Kocham Go normalnie ! x DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:16 ja tez, ale te tłuste włosy.... fe ale i tak love Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:21 Ron, Bliźniacy Fred i George, Hermiona... Odpowiedz Link Zgłoś
waniliowa Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 03.12.09, 18:59 Fred i George - śmieszni są ! Hermona Ginny Ron Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 18.04.10, 14:00 Główna trójka i Ginny Odpowiedz Link Zgłoś
zakazany.owoc Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 09:12 No w sumie to tłuste włosy mogą odrzucać. Ale jest świetny. Jak tak patrzy na Harry'ego to aż mam ciary x DD Odpowiedz Link Zgłoś
rasta.girl Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 22:07 Ron ;d Zarówno książkowy jak i filmowy ;d kocham Jego teksty Bliźniacy Fred i Gregory Normalnie Ubóstwiam ich Aaaa Draco Te jego oczy ;d I jeszcze Lune ;d za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
sweet15 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 03.12.09, 20:54 Ron, Draco, Snape, bliźniacy Fred i Greogory czyli wszyscy pokręceni lekko ale za to ich lubię Po prostu inni od innych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
twilightwoman Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 16.04.10, 14:47 Hermiona Luna- bo się wyróżnia Odpowiedz Link Zgłoś
bananowaa Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 16.04.10, 15:02 Harry . ; ] Dlatego , ze nie wiem. xd wgl fajny jest. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
alice.... Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 28.06.10, 13:14 Jęcząca Marta Snape Syriusz Black Zgredek Dumbledore Odpowiedz Link Zgłoś
domia006 Hmmm... Dla mnie to tak: 08.07.10, 10:22 Jęcząca Marta, Zgredek, Dumbledore, Hermiona, Hagrid, Harry, Ron, bracia Fred i George... I to już wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl24 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 05.07.10, 19:44 Szczur Rona - Parszywek Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:21 ot tak Snape, ale jeszcze Draco.. po prostu źli chłopcy mnie pociągają.. xD Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:26 rositta to jeszcze Voldziu by sie przydał do kompletu to taki zuy chłopaczek był... ja zapomniałam napisac, ze moją zdecydowanie naj naj naj ulubiensza postacia jest Luna Lovegood, za całość swojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:29 Draco <3. Lubię niegrzecznych chłopców ? . <lol2> . nie wiem ; d po prostu go lubię; d. Luna ! oo boże ; dhaha. ! uwielbiam jąą ; d. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 24.10.09, 23:36 Giny...; )) - nie wiem czemu od razu ją lubiłam..; P Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 11:34 Wszystkie bez wyjatku ale najbardziej Ginny Hermione Lune Harrego Rona Nevilla Freda Georga Billa Charliego Dumbledora Snape'a itd. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 11:39 Eh , Hermona <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 13:55 DRACO *O*O*O* Ten wygląd i to jak umie dogadać... a tak ogólnie to jeszcze Ron, Fred, George Odpowiedz Link Zgłoś
katniss__ Harry xd 25.10.09, 13:58 No Harry, taki był rebeldebele [czy jak to się pisze?!] xd w piątej części. Czyli zbuntowany. I się nie łamał, nie litował nad sobą, a powody miał. No i tak Voldzio, bo ja lubię łysych dresiarzy xd. Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: 25.10.09, 14:02 Draacoo. < 333 hah. tylko dla niego oglądałam każdą część pottera.xD Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 14:01 malfoy hihi ;d Hermiona ;* dlaczego? bo gra ją cudowna aktorka - Emma Watson . a w książce; jest inteligentna, zawsze umie zachować postawę. chcę być taka jak ona ;d Odpowiedz Link Zgłoś
aga1122 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 14:04 Ginny, ale tylko książkowa. Jest odważna, przebojowa i rozsądna. Z chłopców - Draco. Taki czarny charakter, a filmowy odtwórca jest całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
descanso Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 14:09 Mnie tez sie Ginny tylko ksiązkowa podobała. ta filmowa wogole nie umie oddac charakteru swojej bohaterki Odpowiedz Link Zgłoś
katniss__ Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 25.10.09, 14:13 Film to już w ogóle jakaś ściema. -.- Według mnie tam tylko trzech głównych aktorów jako-tako potrafią oddać charakter postać, chociaż fimowy Harry jest jakiś przymulony... Odpowiedz Link Zgłoś
emily. RE. 27.10.09, 19:29 A bo ja wiem? ^^ Uwialbiam "HP" w całości, wszystkie postacie są ekstra ^^ Ale tak najbardziej to Harry'ego (of course), prof. Trelawney (czy jak to się tam pisało - tak czy inaczej ją uwielbiam), no i Pomylunę moją kochaną! A z obsady filmy najlepszy jest Rupert Grint i koniec kropka ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
haru Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 27.10.09, 19:51 Syriusz, bo jest och, ach i ech i nie trzeba tego tłumaczyć. *,* Ron, bo poraża mnie swoją inteligencją zarówno w książce jak i w filmie. Harry, bo mam słabość do jego okularków. Remus, bo... nie trzeba chyba tłumaczyć. tak samo jak w przypadku Syriusza. Dumbledore, bo kocham jego złote myśli i poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 27.10.09, 19:55 Wszystkie pozytywne postacie są super Odpowiedz Link Zgłoś
estrellita Ulubieńcy 27.10.09, 19:57 Ja wszystkich prawie uwielbiam, ale najbardziej to chyba bliźniaków i oczywiście mojego kochanego, cudownego, słodziutkiego, lodowatego, cynicznego Dracusia (czyt. DRACON MALFOY) Ja go poprostu uwielbiam, mam obsesję na jego punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
agati_1997 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 27.10.09, 20:01 Hermiona i Harry Potter Odpowiedz Link Zgłoś
metamorfomagic Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 11:46 Zdecydowanie Dolores Umbridge!!! xD I Snape!!!! GENIALNI AKTORZY! =) Swietnie im te role wyszły! Odpowiedz Link Zgłoś
wand Lol xd 30.10.09, 12:09 Czuję się zastrzelona...xd Dolores!? ;lol2; Ja tam lubię Toma Riddle'a, no po prostu madżik men. A jak nie on, to Harry. Z resztą widać, że są BARDZO do siebie podobni... zauważyliście? [chodzi mi o charakter. No, oczywiście pomijając dobro vs. zło] Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 xd 30.10.09, 13:26 Ja lubię wszystkich ;p ale jak miałabym wybierać to chyba ... Ronald i jeszcze jego bracia Fred i George jak coś powiedzą albo Ron zrobi tę swoją śmieszną minę to pękam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: xd 30.10.09, 13:32 Ron! Jak zrobił tą minę przy tych pająkach to padłam.A w ogóle film jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
rose_x3 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 16:13 Hermiona, Syriusz, Lily, James, Remus, no i Harry ;]] i może nie lubię ich tak bardzo jak powyższych, ale Fred i George są super ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 16:20 Draco i Sev < 33333333 Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby13 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 16:20 Hermiona oczywiście Harry Syriusz i Lupin potem Ron xD Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysnica No ba! 30.10.09, 16:26 Oczywiście moją ulubioną postacią jest Syriusz Black, nieodwołalnie i nieodwracalnie. A potem to już tylko Remus Lupin, Tonks, Snape i Tom Riddle. No i oczywiście bliźniaki Weasley, z ze wskazaniem na Freda. Harry'ego lubie średnio, Hermiona mnie irytuje, a Ron troszkę przytępawy jest. O, ale jeszcze James Potter za to, że jest takim paskudnym egoistą w czasach szkoły! xd Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 07.07.10, 16:47 Hermiona , Harry , Ron Odpowiedz Link Zgłoś
alice102 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 16:22 Hmm... Na pewno Ginni i Snape! Obojgu te role się udały! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 16:42 Luna xD nie wiem czemu <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 30.10.09, 19:19 Snape Jest taki tajemniczy i ma głęboka osobowość Z chęcią przeczytałabym jego losy od czasów młodości Odpowiedz Link Zgłoś
misiu15 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 09.11.09, 16:03 Ja uwielbiam Bellatriks i Syriusza ;d Nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Hermiona:D 30.10.09, 21:49 Ja tam najbardziej lubię Hermionę Może dlatego że darzę sympatią Emmę Watson, ale może i dlatego że jej postać jest po prostu ciekawa Z jednej strony kujon, a z drugiej odważna laska:] Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_ Re: Hermiona:D 30.10.09, 21:54 pomyluna . fred i george . [o matko te emotikonki , heh .. ] Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 09.11.09, 16:04 Ja zawsze lubiłam Syriusza Blacka xdd bo w psa się zmienia Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.brightside Ulubiona postać z Harrego Pottera. 09.11.09, 16:05 Luna, Draco i Jęcząca Marta. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie_vampire Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera. 02.12.09, 20:56 Luna-Cudowna zarówno w filmie jak i w książce Draco - i te jego oczy <Marzy> Fred i George- poszłabym z nimi na koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera. 02.12.09, 21:04 Draco - te jego oczy...... kocham go nornalnie śliczny uwielbiam go Luna - uwielbiam ją nie wiem czemu, tak mi odrazu przypadła do gustu Hermiona - filmowa, książkowa za każdym razem jest cudowna Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 02.12.09, 21:08 uwielbiam wszystkich - Snape'a też jednak najbardziej lubię Hermionę - za opanowanie , inteligencję i oczytanie i za wiele innych rzeczy , poza tym za to że w ekranizacji gra ją Emma Watson , którą tak nawiasem mówiąc lubię ; 3 aaa , no i Harry <3 mwhahahhaa , miałam kiedyś na niego niezłą faze , nadal mam do niego sentyment no i lubię stworka i Bellatrix i Tonks i ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa xD dobra , nie bd wymyślać , wszyscy są megaa Odpowiedz Link Zgłoś
charme . 02.12.09, 21:04 Uhlala xD No najbardziej to lubię snape'a , braci Rona i Harego Pottera Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 02.12.09, 21:15 Moim ulubieńcem był sam Harry Potter a oprócz niego to Severus Snape bo był naprawdę wspaniałym i utalentowanym czarodziejem. Tak bardzo kochał matkę Pottera, Lili, że aż postanowił trzymać pieczę nad jej synem, Harrym, mimo tego, że nienawidził z całego serca jego ojca do którego Harry był tak podobny. Naprawdę wspaniała postać i tak mi się płakać chciało Kiedy zginął z rąk Voldemorta(właściwie Nagini jego węża). Od początku wiedziałam, że nie jest taki zły na jakiego wyglądał. Rozczarował mnie natomiast Albus Dumbledore... Kiedy się okazało, że hodował Harrego jak prosiaka na rzeź.... głupi GEJ!! (Bo J.K> Rowling tworząc jego postać od początku myślała o nim jak o geju.. Jakby kto nie wiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 02.12.09, 21:19 Och i zapomniałam, jak mogłam? Zgredek!! Uwielbiałam Zgredka a kiedy zginął i Harry kopał mu grób płakałam przy tym jak jakaś kretynka!! Dlatego wnerwia mnie ekranizacja tego cyklu książeki... Bo całkiem zlekceważyli tak ważną postać...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 02.12.09, 21:31 lubie Freda Goerga Rona Hermione i Harrego xD momentami sa zabawni ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Ulubiona postać z Harrego Pottera 02.12.09, 21:39 zawsze miałam słabosć do Hermiony. i Hagrida. ; D Odpowiedz Link Zgłoś
platyna Harry, harry! 02.12.09, 21:40 Harry. Bo jest odważny, waleczny, kochany i jest ideałem <3 Odpowiedz Link Zgłoś