panna_efron_x33 Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 28.10.09, 19:07 mieszkałam kiedyś w bloku .. potem na wsii a teraz znów w bloku ;/// ale strasznie chcę na Wsi !. Odpowiedz Link Zgłoś
nessia Nie zmieniła bym tego:* 28.10.09, 19:26 Ja mieszkam na wsi to znaczy nie na takiej wsi gdzie są krowy, świnie i mówiąc w ogóle gospodarstwa. Ale na takiej gdzie jest cisza co prawda do miasta mam 5 min drogi ale jednak to wieś bo mieszkam w domu jednorodzinnym i nie zamieniła bym tego na zadne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 28.10.09, 21:20 Ja mieszkam na wsi. Niby... Bo mieszkańców to ona ma jak wieś, ale wsi to za chiny ludowe nie przypomina...;] Bo nawet kury to tam nie spotkasz A do miasta mam jakieś niecałe 3 km. Odpowiedz Link Zgłoś
roxx Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 02.11.09, 11:24 w miescie ; D aczkolwiek bardzo małym , ale mieście Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 02.11.09, 11:53 na wsi ale i tak jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 02.11.09, 12:50 W mieście ale na wsi jest fajnie...bo są prosiaczki..xD Moje wiochmeny piękne Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 07.11.09, 10:08 na wsi. jest fajnie. : d mam blisko do miasta. o ! Odpowiedz Link Zgłoś
miley347 Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 07.11.09, 10:33 na wsi i bardzo się z tego ciesze chociaż w mieście też jest fajnie bo np. jest blisko do sklepów ale wole wieś Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 07.11.09, 10:40 mieszkam w mieście - Częstochowa ale nie w centrum czy coś , tylko w dzielnicy która jest jak wieś prawie !. ale jest tu szkoła i gim prawie najlepsze w częstochowie .! Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 07.11.09, 10:42 "W nawsi?"? Haha, rozwaliłaś mnie, dziewczyno. Ja? Ja mieszkam "na w mieście", dobrze napisałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: mieszkacie w nawsi czy w miescie 07.11.09, 11:23 miato jeżeli to wgl mozna nazwać miasteem <lol2> tylko 20 000 mieszkańców ; / . ja móie na to wieś chodź to gmina . ale na szczęśćie blisko olsztyna < 3 / Odpowiedz Link Zgłoś
zulusia wies 07.11.09, 11:29 wieś .; D ale za nic bym sie nie zminiełam . ; D ma wokoło las, czyste powietrze + mieszka mw górach.a mój pies ma pełno miejsca do wybiegania sie x d Odpowiedz Link Zgłoś