michaelmontana 27.10.09, 13:48 Podajcie jakieś pisoenki do których najlepiej sie tańczy piosenki z gatunku ::: - Pop _ R&B - Club - Hit - New żadne punki i rocky ( niestety) I bez przeklinaniaa;D; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauuli Re: Może być ??? xd 27.10.09, 14:01 No to tak : Miley Cyrus - Party in the usa Demi Lovato - Lalaland Lady Gaga - Bad romance Michael Jackson - Bad Selena Gomez - Falling Down Ni wiem co dalej ;p . Oo. Send it on (disney channel stars <33 ) . Demi Lovato and Jonas Brothers - On the line Belmondo - Club is mine Florida and Nelly Furtado - Jump Demi Lovato and Selena Gomez - One and the same xD Jakoś tak ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
roxy49 Re: Może być ??? xd 27.10.09, 16:42 Uuu to takie Disney-owskie ok ale każdy ma inny gust xoxo Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 13:56 Tik Tok- Keisha coś Miley Cyrus, Demi Lovato, jakieś Hip Hop typu: Akon Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ dyskoteki. 27.10.09, 14:06 mam rozumieć, że imprezka szkolna? szkolne dyskoteki są zue. i nudne ;x. co do muzyki, ja ostatnio zgrałam na płytę 100 coś piosenek ale magnetofon tylko mojej płyty nie odtwarzal -.- jakies piosenki cascady /evacuate the dance floor/, kingston /fire burning/, jeden techniacz jakiś /basshunter, o zgrozo ;x/. hh nie polecam zgrywać bo nie każdy umie do tego tańczyć i jakoś myślę że badziewia typu `wódko ma` przejdą lepiej. dyskoteki szkolne są zue again ;x. Odpowiedz Link Zgłoś
majusia011 Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 13:58 posłuchaj piosenek z Kotek.fm na pewno coś tam znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
lauren.x3 xD 27.10.09, 14:08 Sexy Bitch - Akon'a . Tik Tock - Kesh'y Take Me On the floor - The Veronicas Do It All Night . No nie wiem dużo jest xD Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 14:13 britney spears-3 shaggy-feel the rush cascada-evacuate the dancefloor madonna-celebration Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Disco 27.10.09, 14:40 Tak szczerze, to moja klasa świetnie bawiła się (nawet wszystkie dziewczyny) przy Rudy się żeni albo Chihuahua, Mamma mia itp. na serio. A tak ogólnie, to z Disneya, chociażby moja kl. dobrze by się nie bawiła. Radzę dać coś w stylu disco, pop. Wiem że brzmi to śmiesznie i głupio ale jak się powygłupiacie będzie super, a potem zacznie klasa cała tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl Re: Disco 27.10.09, 15:27 Billie Jean, i inne wspaniałe piosenki MJ. np. Blood On The Dancefloor - to jest to! ((: Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 15:59 Ludzie dawajcie więcej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:09 farba zawsze się nadaje. szczególnie na wolne. później dałabym coś z abby, bo dobrze się przy niej bawi. lady gaga jak najbardziej. jakieś hity z radia. broń boże z kotek.fm. człowieku ambitniej, nie disnejowska dyskoteka, bo może się na niej znaleźć ktoś taki jak ja i zaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:13 Inna - de ja wu U mnie to leci zawsze < 3 Zajebiste ; d Odpowiedz Link Zgłoś
van_hudgens Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:17 U nas najlepiej tańczyło się przy : - Cascada "Evacuate the dancefloor" - Lady Gaga "Poker Face" - Cliver "Pokaż jak się kręcisz" - Eminem "We made you" - Black Eyed Peas "I gotta felling" - Britney Spears "If you seek Amy" Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:20 ` Akon - Sexy Chick , Tindy Strech ( czy jakoś tak ) - Number 1, Darius and Finaly - we can do it all night, agnes - on and on&realse me itd. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
v. Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:22 Ale podaliście propozycje, leje -.- Miley, Selena? Przy nich ludzie się dobrze by nie bawili. 50Cent - Candy Shop 50Cent & Eminem - Ayo technology Bodyrox & Luciana - Yeah, yeah Cascada - Evacuate the dancefloor Dj Macu - People are still having a sex Inna - Love i Hot David Guetta & Akon - Sexy Bitch Rudenko - Everybody Kid Cudi - Day and night Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:22 Jakieś hity z radia np. z Eski... To się napewno sprawdzi, bo wszyscy lub większość osób napewno zna. Pozatym jakieś stare przeboje np. Abby. Michael Jackson też by się nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:29 Ja raczej wzięłabym coś z wakacyjnych hitów A nie jakieś Demi Lovato i Jonasy ee nie wszyscy to lubią Możesz wybrać Black eyed peas Cascada Shoun baker - give Katerine Lady gaga A i jeszcze super sie tanczy do piosenek Michaela Jacksona Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:34 A i jeszcze Sean K. Flipsyde Verona Pitbull Shakira i jeszcze taka jedna była ale zapomniałam tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ; - ) 27.10.09, 16:41 Jakieś przytulankiii.. inna - goodbye agens - right here hight now miley cyrus - the climb mandy more - cry coś takiego . ; - DD imprezowe: bitney spears - 3 britney spears - gimme more kesha - tik tok akon - sexy bitch justin bieber - love me rudenko - everybody hip hop , rap ... pezet - niegrzeczna pezet - lubię eminem - we made you eminem - beatiful wzr - bogini se.xu hmm nie wiem jak sb przypomnę to napisze x dd Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjaaa Re: Pioseki na dyskoteke !!! 27.10.09, 16:59 Club . a najlepiej to sexy bitch xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: aa 27.10.09, 19:22 hotel room service - pitbull. ;d w aucie - pono, sokół itd. xD Odpowiedz Link Zgłoś