asiula333 30.10.09, 18:55 Macie bloga? Jak go załorzyć czy to jest trudne? na jakiej stronie najlepiej? jak tam wklejać te wklejki i napisy i fotki różne? prosze piszie wszystko o blogu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: Blog 30.10.09, 18:58 Ja nigdy bloga nie miałam też chcę mieć Ale jak to zrobić <3 O to jest pytaniee ; p Odpowiedz Link Zgłoś
selgomez97 Re: Blog 09.11.09, 16:15 Dla mnie najlepiej założyć go na blog.onet.pl tam jest dla mnie dużo łatwiej niż na blog.pl tam jest wszystko napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
owch bLOG 12.11.09, 17:44 Ja mam bloga na onet.pl ( www.dove-world.blog.onet.pl ZAPRASZAM) Najlepiej na początek weź sobie jakiś szablon, póżnie sama coś wykombinujesz Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re: Blog 30.10.09, 18:58 Nie mam Blooga. Ale Słyszałam że Dobry jest na onet . CZy jakoś tak xd Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa .. 01.11.09, 00:26 Ja mam bloga...od lipca. I niedługo będę miała 800 odwiedzin. Mam go na blog.onet.pl. Dobry serwis, tylko musisz sobie na poczta.onet.pl maila założyć. Potem z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Blog 30.10.09, 18:58 załóż na jakiej stronie chcesz bloga i to nie jest trudne ja mam na wp bo akurat tam mam konto ale najlepsze są według mnie na onecie xd Odpowiedz Link Zgłoś
kicaj Re: Blog 30.10.09, 21:27 onet najlepszy.. to bardzo proste. ;d www.bombox.blog.onet.pl zapraszam ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
cranche Re: Blog 30.10.09, 23:02 Ja mam na onecie www.dreambum.blog.onet.pl , ale go zawiesiłam na długo brak weny itp... Odpowiedz Link Zgłoś
shhh Re: Blog 31.10.09, 23:45 najlepszy jest onet sama mam na nim.....zalozenie nie jest wcale takie trudne....po prostu wchodzisz na oneta i tam mam blog i zakladasz (ale musisz mniec tak chyba poczte xD) i gotowe...pozniej jest juz rejestracja www.spanish-lullabies.blog.onet.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
cutek15 Re: Blog 01.11.09, 07:32 Onet owszem prosty ale najmniej mozliwośi,najlepsze saa takie serwisy gdzie można edytowac szablony, style itp. w html i css'ie np. blog.pl czy mylog.pl ,www.ownlog.com [mam tam blogi od ponad 2 lat, jednak już ich nie prowadzę {są to moje "archiwa" ;]}] jeśli jednak się nie nzasz na tym HTML'u itp. to wybierz Oneta lub Pingera (www.pinger.pl) ,jest on jeszcze prostszy w obsłudze [obecnie mam tam bloga www.patryk15.pinger.pl] Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Blog 09.11.09, 16:19 ja mam 32 blogi na bloog.pl i blog.onet.pl ale żadnego nie pisze hehe XD Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Blog 12.11.09, 17:36 jak wpiszesz w Google hasło ,blog, to ci wyskoczy fura stronek z reklamami Załóż bloga! Polecam na blog.pl i na onet.pl.Sama mam na blog.pl , lecz denerwuje mnie mała ilość szablonów.Polecam ci założenie bloga, jeśli lubisz pisac.Mozesz opisywac swoje życie , ale tez stwozyc np. Powieśc w odcinkach.Jeśli chodzi o dodadki typu gify czy fotki to owszem , ale denerwujące są blogi stwożony z samych obrazeczków.Ja stosuję fotki do urozmaicenia mojego tekstu.Zachęcam do pisania.Warto! PS.Wie ktos jak sie tworzy szablony na blog.pl.Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Blog 12.11.09, 17:38 poprawiam poprzedniego posta.Codziło mi o serwis bloog.pl.Sorki Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: Blog 12.11.09, 17:40 nie mam i nie znam się , ale może inne użytkowniczki ci pomogą , trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Blog 14.11.09, 09:46 Na Onecie najlepiej. Moja kuzynka ma tam bloga o Demi Lovato. Klik. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia377 Re: Blog 14.11.09, 17:29 Ja mam założone ze 4 blogi na bloog.pl Założyłam tam, bo bardziej skapowałam o co kaman. Na onecie nic nie kumam. Już tych blogów nie prowadze ale mają z jakieś 2-3 lata zależy. Znudziły mi się. Odpowiedz Link Zgłoś