Dodaj do ulubionych

Gwiazdy jakie widzieliście . . .

30.10.09, 19:43
mam nadzieje że rozumiecie piszecie gwiazdy jakie widzeliście ( jakie
chcielibyście zobaczyć ) .
ja widziałam : Kasia Kowalska , Paweł Kukiz , Afromental , Ani mru mru , Feel , Doda i
jeszcze troche gwaizdek które nie wiem jak się nazywają . . . uncertain cool
chciałabym zobaczyć : Avril Lavigne , Justin Bieber , Selena Gomez , Miley Cyrus , Lady
Gagę ( ze względu na stroje ) i Ewe Farne .smirk

a wy ? chwalcie się . big_grin
Obserwuj wątek
    • annie__ ... 30.10.09, 19:45
      Zakładałam już taki temat xd
      • natuska412 Re: ... 30.10.09, 19:46
        annie__ napisał(a):

> Zakładałam już taki temat xd

przepraszam ... nie patrzyłam ... sad
        sorki . piwo
    • natuska412 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 30.10.09, 19:45
      dalej , dalej . : )
    • seneka4 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 30.10.09, 19:46
      Chciałabym na Happysad ,na który nie pojadę ,a miałam. ;]
      • smiley11 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 30.10.09, 21:27
        Na żywo widziałam Avril Lavigne, Ewę Farnę i Łukasza Zagrobelnego.
        Bardzo, ale to bardzo chciałbym iść na jakiś koncert Paramore! To chyba moje ajwiększe marzenie.
        Oprócz tego na żywo chciałabym zobaczyć The Veronicas i Demi Lovato. kiss
        • po_prostu_bella Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 04.11.09, 16:37
          Widziałam:
          Feel, Big Cyc i Łzy
          Chcę zobaczyć:
          Obsadę Zmierzchu na żywosurprised
    • pariska65 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 30.10.09, 21:32
      eh cóż za pech ja nie widziałam żadnej gwiazdy wnet a wiele zobaczyć chciałabym
      lecz zapewne nie spotkam ich sad
      • julka6655 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 03.11.09, 20:27
        Z polskich widziałam bardzo dużo gwiazd, więc nie pamiętam wszystkich, ale
        między innymi Doda, feel, Paweł Królikowski, Edyta Olszówka, obsada Pierwszej
        Miłości i tam pełno innych. Z zagranicznych to tylko byłam na koncercie Avril, a
        za tydzień idę na Ewę Farnę.

A nie chciałabym specjalnie nikogo spotkać, gwiazda jak normalny człowiek.wink
        • ashley_miley Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 04.11.09, 16:53
          widzialam feel,afromental big_grin ,dode, i jeszcze ze 2 ,ale nie moge sobie
          przypomniec jakie xD a z kabaretow ani mru mru , kabaret moralnego niepokoju , ;D a
          chcialabym zobaczyc bardzo MILEY , ASHLEY TISDALE ,JUSTINA , a fajnie by bylo crying
          obsadę Zmierzchu, paramore , avril ,demi.... surprised
    • vasine . 04.11.09, 14:56
      widziałam : Dodę (na koncercie), Mandarynę (koncert), Formację Nieżywych Schabów
      (koncert + wiem, że to się inaczej pisze, ale właśnie nie wiem jak XD ) , Happy
      End + Formację Misskotki (koncert), Marylę Rodowicz (koncert), Afromental
      (koncert), Cezarego Pazurę (otwarcie nowego centrum handlowego big_grin), Iwonę
      Pavlovic (przypadkowe spotkanie w miejscu publicznym XD), Kasię Kowalską
      (koncert), Gabriela Piotrowskiego (warsztaty taneczne <3) big_grin , Arek Pavlovic
      (występy taneczne XD) - to chyba wszystko ; )

i nie wiem kogo chciałabym zobaczyć, chyba najbardziej N-dubz, no i może
      ewentualnie Justina Biebera, Hilary Duff. naprawdę trudno mi w tej chwili
      powiedzieć z jaką gwiazdą chciałabym się spotkać tongue_out
      • kasula96 Re: . 04.11.09, 16:12
        ja widziałam braci mroczków agustina egurole kabaret ani mru mru rafała maseraka i
        jeszcze wiele innych gwiazdek
      • dijka hejka 04.11.09, 16:50
        no to tak widzialam: feel, dodę, marylę rodowicz, i mnóstwo aktorów, a i jescze stachursky
        i nie mam pojęcia ale kiedyś liczyłam i było ich chyba 78.
        z zagarnicznych widziałam: danzela, september, us5, tokio hotel i rihannę
        a mym największym marzeniem jest zobaczyć michaela jacksona (bez komentów),
        paramore, miley i ekipę zmierzchu xDD
      • milka55988 Re: . 04.11.09, 17:04
        vasine napisał(a):

> widziałam : Dodę (na koncercie), Mandarynę (koncert), Formację Nieżywych Schabó
        > w
        > (koncert + wiem, że to się inaczej pisze, ale właśnie nie wiem jak XD ) , Happy
        > End + Formację Misskotki (koncert), Marylę Rodowicz (koncert), Afromental
        > (koncert), Cezarego Pazurę (otwarcie nowego centrum handlowego big_grin), Iwonę
        > Pavlovic (przypadkowe spotkanie w miejscu publicznym XD), Kasię Kowalską
        > (koncert), Gabriela Piotrowskiego (warsztaty taneczne <3) big_grin , Arek Pavlovi
        > c
        > (występy taneczne XD) - to chyba wszystko ; )
        >
        > i nie wiem kogo chciałabym zobaczyć, chyba najbardziej N-dubz, no i może
        > ewentualnie Justina Biebera, Hilary Duff. naprawdę trudno mi w tej chwili
        > powiedzieć z jaką gwiazdą chciałabym się spotkać tongue_out

jeezu warsztaty z GabrySiem x D ;*** aj chciała bym xD ;P
        a tak w ogóle to dode i kombi x D;P mało!
        • milka55988 Re: . 04.11.09, 17:05
          na Ostrego bym poszła ;P
          AdaŚ , <3
    • fankassdc Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 04.11.09, 15:58
      Widziałam ! Afromental , Dode , Ewe Farne , Feel , Beyonce ! , Agnieszka
      Chilińska ! ;pp i to wszyscy
      ,big_grin yy ! , chyba

aaa >! chciała bym zobaczyć Michaela Jacksona ( CHOCIAŻ DO NIE MOŻLIWE sad ))
      Lady Gaga ! tongue_out Rihanna ! surprisedsuspicious !Lil wayne ! itp
      • g_o_s_i_a Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 04.11.09, 16:20
        Bardzo bym chciała zobaczyć na żywo Paramore, odkąd słucham ich piosenek, to
        jest moje marzenie.
      • maddie2909 Re: Gwiazdy jakie widzieliście . . . 04.11.09, 16:20
        Mandaryna, Michał Wiśniewski, Feel
        A chciałabym zobaczyć Jonas Brothersserceserceserce Miley Cyrus i wiele innych
        gwiazd ale te najbardziejbig_grin
      • childish :) 04.11.09, 16:21
        Uhh no to ja widziałam: Afromental (zapamiętaj!) - koncerty, rozmowy po koncertach,
        women's day and night i inne takie ;p, Happysad, Strachy na lachy, Vavamuffin, Formacje
        nieżywych schabuff, farben lehre, jose torres and salsa tropica , wilki, kasia klich, zbigniew
        wodecki, t.love, kult, cała góra barwników, reggaefaya, dżem, boys ! < 3 i inne tego typu
        lol2, hunter, acid drinkers, coma, Adam Fidusiewicz - rozmowa ;p + jego mama, Jamala -
        przypadkowo walnelismy sie barami xd i wiele innych ;p a chcialabym spotkac hmm
        EastWest Rockers, Natural Dread Killaz, Offspring, Kings of leon, echh nirvane (*) -
        niemozliwe i wiele innych ;p
    • natuusiia. . 04.11.09, 16:25
      Mancester, Doda, Natalia Kukulska, Milano i kogoś tam jeszcze ale nie pamiętam. xd

A zobaczyć bym chciała... hmm ... Jessee McCartney i Justin Timberlake { na
      koncercie } , Demi Lovato, Lady Gaga, Metro Station, Taylor Lautner ;d
      • natuusiia. Re: . 04.11.09, 16:26
        aaa ... i jeszcze tego co prowadzi ` tak to leciało! ` i The Jet Set. ;d
        • childish Re: . 04.11.09, 16:43
          wlasnie tez widzialam tego co prowadzi ten program a dokladniej caly jego zespol
          Leszcze ;p
        • paulis... Re: . 04.11.09, 16:49
          ja widziałam Dode, Feel, Maryle Rodowicz, Natalie Kukulską, Perfekt, Rudiego Schuberta i
          Eweline Flinte smile

a chciałabym zobaczyć (w sensie na koncercie) Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato i
          Avril Lavigne smile smile
          • princess14 Re: . 04.11.09, 17:04
            ωιdzιαłαm : ƒєєℓ , Goℓєc σrкιєѕтrα , jαкιś тαкι zєsρół cσ вуł ω zαкσραnєм αℓє nιє znαм
            nαzωу :∂ ι туlє σgółєм big_grin ( мαłσ ) XD

cнcιαłαвум zσвαczуć : JONAS BOTHERS ! ( na pierwszym miejscu )
            Dєmι Lσναтσ , Sєlєne Gσмєz , Jυѕтιnα Bιєвєяα .
            • limka Re: . 04.11.09, 20:46
              Byłam na koncercie Avril Lavigne i Ewy Farnej. Natomiast bardzo chciałabym zobaczyć na żywo również Selenę Gomez, Demi Lovato, The Veronicas i może Paramore. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka