Dodaj do ulubionych

Tęsknota za domem !.

30.10.09, 22:34
zawsze gdy jade na kolonie, rycze . ;/
możliwe że tęsknie za domem itd .
a gdy dzwonie do rodziny to jeszcze bardziej . ;|

a gdy moja mama np. nie odbiera telefonu odrazu się martwie . indifferent

jest to siara , bo żadna z koleżanek z pokoja tak nie ma potrafią wytrzymać 2/3 dni bez
dzwonienia a ja nie . ;|

macie coś na to .?? smile
Obserwuj wątek
    • bellsxd Re: Tęsknota za domem !. 30.10.09, 22:39
      Nie myśl o rodzinie. Baw się! Wyłaź na imprezy itp. a jak pomyślisz to leć to jakiejś
      koleżanki i gadaj o czym co ci przyjdzie do głowy, a po 3-4 dzwonisz do rodziny.smirk
    • mylipslikesugar Re: Tęsknota za domem !. 30.10.09, 22:40
      znam to..
      też tak mam..
      że jak mama nie odbiera telefonu to się martwię i nie przestane do póki się nie upewnie, że
      wszystko jest okej..
      nie wiem czemu tak reaguje, może jestem strasznie przywiązana do mamy,
      a raczej tak, nie znam (rl) takiej drugiej osoby jak ja..
      • oldschoolowa. Re: Tęsknota za domem !. 30.10.09, 22:42
        mylipslikesugar - no , musze się upewnić że wszystko OK bo inaczej to masakra . ;|
        • miley.fun Re: Tęsknota za domem !. 30.10.09, 22:52
          Każdy dojrzewa w swoim czasie.
          Ja w zeszłym roku bardzo często wyjeżdżałam do cioci do warszawy ( raz na 1-2 miesiące)
          na tydzień lub dwa (ode mnie do stolicy jest 400km). Dzoniłam do mamy co drugi dzien
          (lub codziennie) i to mi wystarczało. Nie tęskniłam za bardzo, nie płakałam... Do takich
          wyjazdów dojrzałam nawet wcześnie. Natomiast moja o 3 lata starsza siostra dopiero
          niedawno całkiem przełamała swój lęk czy jak to tam nazwać. Poprostu każdy jest inny.
          Jedni potrzebują więcej czasu, a inni mniej.
          A skoro bardziej płaczesz przy dzwonieniu, nie dzwon tak czesto! Unikaj samotnosci i nie
          zamyslaj sie (to sprawia nastrój do rozklejania się)! Staraj się mieć cały czas coś do
          robienia. I nie martw się! To przejdzie...
    • rosalie Re: Tęsknota za domem !. 30.10.09, 22:45
      nie jeździj na kolonie.
    • honesty_ Re: Tęsknota za domem !. 31.10.09, 16:05
      Ja nie mam takiego czegoś, że tęsknię... Ale muszę dzwonić do mamy ;dd Kilka razy na dzień
      nawet. Nie uważam tego za wstyd. Po prostu chcę wiedzieć, czy w domu wszystko okej, itp.
      No i znam to uczucie, kiedy mama nie odbiera telefonu... Od razu myślę, że miała jakiś
      wypadek, czy coś xddd Nie mogę za to. Nie martw się tym, wiele osób tak ma... ;*
    • carolin96 Re: Tęsknota za domem !. 31.10.09, 16:16
      Ja dzwonię jakoś tak 1 raz . Nie dlatego , że oszczędzam na karcie tylko po prostu wiem że
      u nich wszystko OK . A i nie płacze za nimi jak jakieś dziecko (bez urazy , oczywiście )

Moje koleżanki też tak mają

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka