misia19978 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 01.11.09, 21:40 JA tak mam płacze przy Każdej smutnej Piosence Odpowiedz Link Zgłoś
amylee a ja ryczę... 01.11.09, 21:46 Avril Lavigne - When you're gone FOB - Thanks for the memories Myslovitz - prawie wszystkie Panik - Ein Neuer Tag Maria Mena- Just Hold Me Clueso - Chicago Vanessa Carlton - Paradise I duuużo więcej... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
any13x a ja ryczę... 01.11.09, 22:02 przy wszystkich jakiś smutnych piosenkach xD Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 01.11.09, 22:01 więc.. mandy moore - only hope avril lavigne - nobody's home hillary duff - someone waching over me jonas brothers - sorry/ black keys/ can't have you/ little bit longer demi lovato - don't forget/ two worlds collide miley cyrus - goodbye / the climb (?) paulla - bądź szczęśliwy z nią (polecam! Smutaśna!) doda - kolejny raz/ mam tylko ciebie/ chłopczyku mój usa for africa - we are the world (czy jakoś tak xD) to chyba na tyle.. tak myślę. jak coś mi się przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
vanesa Re: Piosenki do wypłakania się :'( 01.11.09, 22:05 Ja płakałam na piosence Simple Plan - Perfect a tak poza tym to bardzo fajna piosenka polecam;* Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 02.11.09, 16:21 jak mam doła, to moge płakać przy wszystkich wolnych piosenkach które lecą w radiu byleby nie były gwiazdek disney'a... Odpowiedz Link Zgłoś
michaelfanka Re: Piosenki do wypłakania się :'( 02.11.09, 16:52 Wszystkie Michaela krola muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
brian_molko_fan Re: Piosenki do wypłakania się :'( 02.11.09, 21:03 Ja becze przy 'Jak zapomnieć' Jeden Osiem L ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 15:02 tez lubie beczec przy piosenkach polecam te -farba-chce tu zostac -miley cyrus-goodbye -mandy moore-only hope -hilary duff-someone watchong over me Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Miłego płakania :( 03.11.09, 16:14 goo goo dolls Love is waiting Hallelujah Imagine Fun Everytime Say it right My heart will go on Łoo, dużo ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Miłego płakania :( 03.11.09, 16:24 Unchained Melody z filmu "Uwierz w ducha". Odpowiedz Link Zgłoś
shili Re: Miłego płakania :( 03.11.09, 16:37 The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 16:27 Black keys- Jonas brothers, A little bit longer- Jonas brothers Suuuuuuper piosenki polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyka19 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 16:26 może to banalne ,ale dla mnie takimi piosenkami jest britney spears everytime i rbd salvame Odpowiedz Link Zgłoś
bgirl Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 16:30 Justin Bieber - Where are you now Justin napisal te piosenke dla taty.... jak o tym mysle i slucham tej piosenki to sie plakac chce Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 16:42 i jeszcze Heal the world- Michael Jackson You are not alone- Michael Jackson też są suuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
razzo x. 03.11.09, 16:32 pieces. everything best of me. on my own. hurt. im ok. wake me up when september ends. watch me bleed. already over. to tylko kilka.; D Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: x. 03.11.09, 16:52 Zwykle nie płaczę, ale lubię się dołować jak mam zły humor i robię to zwykle przy: Myslovitz: Historia jednej znajomości, znowu wszystko poszło nie tak, chciałbym umrzeć z miłości, w deszczu maleńkich żółtych kwiatów, ty i ja i wszystko co mamy Happysad: jeszcze, jeszcze; wszystko jedno, partyzant k, dłóga droga w dół Razorlight: wire to wire Beyonce: halo Rod Stewart: Sailing Goo Goo Dols: Irish U2: One James Blunt: Carry your home American Mouth: flightless bird Budka Suflera: Jolka, Jolka Edyta Bartosiewicz: zatańcz ze mną I więcej obecnie nie mogę sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula_20 Re: x. 03.11.09, 16:55 farba-zagubiony książę Celine Dion - My heart will go on rufus waineright-hallelujah Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Piosenki do wypłakania się :'( 03.11.09, 16:58 Jeszcze: Jesse McCartney - Why Don't You Kiss Her? Avril Lavigne - Innocence Leona Lewis - Footprints In The Sand Odpowiedz Link Zgłoś
olive Re: Piosenki do wypłakania się :'( 04.11.09, 18:11 Nirvana - Jesus Doesn't Want Me For A Sunbean. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 04.11.09, 20:20 Ja też tak mam.Chociaz wole radosne piosenki by mi było szczęśliwej;D Określonej nie mam.xd Odpowiedz Link Zgłoś
boska_ola Re: Piosenki do wypłakania się :'( 06.11.09, 15:58 muse-starlight miley cyrus-when i look at you miley cyrus-the climb Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Piosenki do wypłakania się :'( 06.11.09, 16:14 to tak: Celine Dion - My heart will go on Sarlow girl- Never alone Saving jane- Come down to me Gary jules- Mad word James morrinson- Once when i was little Josef Hedinger- About being alone Josh Groban- In her eyes Regina Spektor- The Call Santana- Just Feel Better Trading Yesterday- shattered RBD- Nada es para simpre RBD- Algun dia i... RBD- Que hay detras więcej sobie jak na razie nie przypominam Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Piosenki do wypłakania się :'( 11.11.09, 15:28 "My hart will go on" nie płaczę ale zawsze mnie wzrusza ... Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Piosenki do wypłakania się :'( 11.11.09, 16:40 nie umiem płakać przy niczym: piosenkach, filmach, książkach. niczym. nie wiem czemu, nie jestem po prostu aż tak wrażliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
szklanka Re: 11.11.09, 17:01 Smutaśno tak jak się to czyta na temat to dodam to https://www.youtube.com/watch?v=Tc0XGBkdz4I A Ja się wzruszam przy tym: https://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k i https://www.youtube.com/watch?v=LlvUepMa31o kocham to psepiekne Odpowiedz Link Zgłoś