niesmaczna 02.11.09, 09:48 Gra ktoś może w tą grę ? ^,^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mileyanddemi gó.... 02.11.09, 10:05 Ta gra to jest GÓWNO mój brat w to gra nie ma gorszego gówna Kiedyś próbowałam <bleee> Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: -,- 02.11.09, 10:10 aha... -,- jak się nie rozumie angielskiego, to pewnie jest to trudne >.< A kim grałaś ? ; > Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: -,- 02.11.09, 10:26 nie pamiętam.Bo to było dawno ok 2-3 lata temu . i anglieksi rozumiem lepiej niż ci się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: -,- 02.11.09, 11:12 Jak można nie pamiętać, tam są tylko cztery klasy -,- A który miałaś lvl ? ja mam 50 -,- I cały czas expie na PQ >.< teraz ci radzę zagrać, jak masz jeszcze konto, jest Halloween i lizaki wypadają z potworów xdd Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia MAPLE 02.11.09, 16:07 maplemaplemaplemaple ! myślałam, że nikt nie zna . nie czytałam komentarzy do tego wątku, miqu kochać maple . ale gram na globalu, znaqczy grałam . bo teraz nie mam ściągniętych przykre, że teraz nowe konta idą na europe, bo ono jest gó...ane. ja mam swoje, ania9 jak co . ale grałam ostatnio rok temu, a w sumie na tym koncie gra mój brat, nie ja, ale kocham to . lol 50 któryś lvl . KOCHAM MAPLE *seeeeeerca* Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: MAPLE 02.11.09, 16:08 assasinkiem jestem jak coś . łihihih, a grasz na globalu ? Odpowiedz Link Zgłoś