iheartjustinb a więc. 15.04.10, 18:23 no jak ja mogę zareagować? jak debil. 1. uniesienie brwi w stylu 'aha, jasne' 2. nie ruszam, się, ale zaczynam piszczeć 3.jeśli siedzę, to wyskakuję z fotela jak na bajkach [naprawdę xd] 4.kilka podskoków 5.skok na łóżko 6.sturlanie się z łóżka na podłogę 7.wystukanie numeru do mojej przyjaciółki i pochwalenie się nową wieścią 8. przeczytaj od punktu 4. do 6. kilka razy. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: a więc. 15.04.10, 18:25 i na koniec orgazm, następnie zgon.. koncertu zapewne bym nie dożyła. Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:23 mdleje , Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:27 wybucham z radości ( jeśli to bilet na koncert TH) gdybym dostała bilet na koncert miley cyrus bym oddała bezdomnym Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 nie dostałam więc nic nie robię ;3 A .. 15.04.10, 18:30 .. gdybym dostała to nie wiem. pewnie bym piszczała, że wszyscy by stracili słuch i ja bym tylko poszła na koncert [ pewnie Biebera ] i byśmy tylko żyli we dwoje i by się ze mną ożenił . Mwahaha ja i ta moja wyobraźnia. XD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 + Ciąg dalszy mojej historyjki XDD 15.04.10, 18:34 Chociaż gdy stracili głuch to by żyli a nie umarli więc.. muszę wymyślić część dalszą XD To, poszłam na koncert oni nie poszli bo ogłuchli no i ... gdy Justin brał mnie na scenę to spadło coś z nieba i ocalaliśmy tylko we dwoje , mwahaha. xd Odpowiedz Link Zgłoś
mewusia Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:38 Super Extra ! strasznie sie ciesze ! nie da sie opanować Emocji Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:38 ` skaczę, piszczę, skaczę, piszczę x10000 ; D Odpowiedz Link Zgłoś
mazurkowa66 o.m.g .. !! nie da się opisać ; D 15.04.10, 18:43 1. Patrzę przez godzinę na tego, który dał mi bilet . 2. Potem zaczynam z radości śpiewać "mam .. bilet" zamiast "beat it" (to piosenka michaela jackosna < 3) 4. mówię : o ku*** mać , mikuś ożył, i daje koncerty w Polsce .!! 5. skaczę z radości , robię moonwalk, skaczę z okna (parter) i śpiewam "thriller" 6. gdy się już uspokajam łażę po centrum miasta w księżycowy wieczór , i śpiewam na cały głos spokojną piosenkę " man in the mirror " , po czym połowa ludzi dołącza się do mnie i śpiewa jako chórek ( w tej piosence śpiewa chór ) < 33 7. idę do domu , bo wzięłam trochę koki i chce mi się pić . xd 8. koncert : wskakuję na scenę a michael bierze mnie na barana i śpiewamy razem billie jean oraz you are not alone ;DD 9. michael daje mi buteleczkę z piciem , wypijam to picie , i staję sie 26 latką (michael ma wtedy 27) ; D 10. po koncercie michael oświadcza mi się , potem mamy ślub , gromadkę dzieci , i mieszkamy sobie do końca życia w neverlandzie . a moja rodzina mieszka 2 godz. drogi ode mnie , a ja daję koncerty razem z mikusieem Odpowiedz Link Zgłoś
xxmuffinekxx Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:46 Jeej jak bym dostała na GD, to bym darła się jak głupia, mówiła o tym wszystkim ludziom na ulicy i nie chcę wiedzieć co jeszcze haha xD Odpowiedz Link Zgłoś
msthic reakcja... 15.04.10, 18:54 wiiihiihihihi whahahaha muahahahah... ale że co ??! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaczek102 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 19.04.10, 18:17 Jakbym dostała bilet na koncert BEP to pytałabym wszystkich spotkanych na ulicy ludzi, czy ten papier, który trzymam w ręce to naprawdę bilet na koncert, potem zapytałabym wszystkich znajomych, z którymi spotkałam się w tym dniu, czy nie dali mi jakiś prochów, potem bym się ucieszyła, potem zamartwiała się w co się ubiorę, poszłabym w byle czym i zar*biście bym się bawiła Odpowiedz Link Zgłoś
pysia_95 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 21.04.10, 21:22 ja normalnie bym dostała głupawki,bya bym tak szczęśliwa że normalnie bym krzyczała,piszczała z radości i może nawet płakał ..... heh wszystko możliwe by było w takiej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu ... 04.06.10, 19:08 gdyby to był koncert np. Fergie , cieszyła bym się , ale.. gdyby to był bilet na koncert Justina biebera skakała bym z radości ! i jeszcze mocniej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 18:56 sama nie wiem Chyba popłakałabym się z szczęścia ale i z szczęścia wrzeszczałabym ile sił Odpowiedz Link Zgłoś
hotelowaa dostałam. 15.04.10, 18:56 Już raz dostałam i padłam trupem. zgon na miejscu xD a potem płakałam ze szczęścia i nie mogłam uwierzyć że taki mały papierek w dłoniach, a wnosi tyle szczęścia do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
razzle Re: dostałam. 15.04.10, 20:46 prawdopodobniej zaczęłabym ryczeć ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 20:49 skacze i dre sie z radosci Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 20:49 Stanę na rzęsach żeby pojechać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 20:52 cieszę się , proste. Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 21:16 chyba bym umarła ze szczęścia, ale to mi nie grozi, bo mój ulubiony zespół już nie istnieje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:21 Zwariowałabym . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:25 piszczę, płaczę i wrzeszczę!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikson Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:26 dostaje zawału na miejscu xDDD ... Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:31 to by było niesamowite i niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:30 podchodzę do tego wyjątkowo spokojnie, dopiero kiedy przyjeżdżam metrem, które się jak zwykle spóźnia pod O2 Academy zaczyna powoli do mnie dochodzić, gdzie jestem. Ale nadal jest to dla mnie całkowitą abstrakcją, aż do momentu, kiedy zabrzmi "Do you want to". tak, ja już na swoim wymarzonym koncercie byłam i nie miałam szału kiedy dostałam bilety. Do wszystkiego tak podchodzę, na początku nie mogę uwierzyć. Zaczyna to do mnie docierać z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 15.04.10, 22:37 Jeszcze nie dostałam nigdy biletu, ale byłabym uradowana Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 12:24 "o ku*wa!" Odpowiedz Link Zgłoś
blair206 Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 16:31 skaczę i krzyczę Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 16:43 Wrzeszczę "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" lub "Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" i skaczę jak szalona Odpowiedz Link Zgłoś
soulik. Re: dostałaś/eś bilet na koncert , jak reagujesz 17.04.10, 17:11 Biore bilet i uciekam . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Zachowuje się jak neoś :d 17.04.10, 17:15 skaczę piszczę, podejrzewam że fałszywka. Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 na wymarzony ? ! 17.04.10, 17:15 dre ryja , wybiegam z domu , wrzeszcze skacze , wracam do domu , puszczam na cały regulator Linkina ' Crawlin ' , i jeszcze raz się drę , i skaczę po całym pokoju , dziękuję 24/7 , śpię z tym biletem pod poduszką , wyrabiam sobie koszulkę ' LINKIN PARK ' + Logo , dre ryja i do czasu koncertu gapię się na foto Czesława : Linkin Park . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś