dakota_ 10.11.09, 18:27 śmeich to zdrowie ; - dd lubicie robić komuś kawały ? ja z moją przyjaciołką jesteśmy w to najlepsze ; - # hahahaha . mamy na koncie peeełno kawałów . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sims Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:31 Pani pyta dzieci na lekcji : Jak nazywa się taki człowiek , który mówi i mówi i nikt go nie słucha .? Jasio podnosi rękę -wiem proszę pani.Takiego człowiek nazywamy nauczycielem xD Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:34 A kawały robię Na kolonii np. taka jedna jak wyszła z kibla przyczepiłyśmy jej papier toaletowy posmarowany klejem do tyłka(tlko rzuciłyśmy i sie przykleił)albo nasmarowałyśmy takiemu jednemu poduszke pastą do zebów a jak sie obudził to cały był ubrudzony;D ale wczesniej pól dezodorantu na niego wylałyśmy(strasznie koleżanka miała ś,ierdzący i się chciała go pozbyć to po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:37 Małgosia dostala okresu . Z przestrasznie podchodzi do Jasia , zdejmuje majtki i pokazuje na nich , czerwone plamy , pyta sie Jasia : `Jasiu co mi się stało , Co mam zrobić ?` Jasio na to : `Małgosiu moim zdaniem to ci chyba , jaja urwało ! ; o` x d d haha kocham to ! . <3 Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:47 hahaha, sysiek, znam to ; DD to jest za.jeb.iste xp Odpowiedz Link Zgłoś
pati_739 Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:38 Witajcie w klubie! ;d Ja z moja przyjaciółką też xD Tylko niektórzy nie znają się na żartach i się strasznie wkurzają Wiem, że nie po to ten wątek, żeby pisać kawały tekstowe ale ja wcisnę swoje 5 groszy xD Idzie czerwony kapturek przez las i spotyka wilka -Dokąd idziesz głupia? -Nie jestem głupia. Idę do babci i niosę jej tutaj... O cholera! Ale ja jestem głupia! Zapomniałam koszyczka xD --------------------------------------------------------------------------------------- Jasiu spowiada się: -Bylem niegrzeczny nie słuchałem mamy... Jak już skończył ksiądz puka w konfesjonał. A Jasiu: -Q** Co mnie straszysz? xD Nie wiem dlaczego ale podobają mi się te kawały Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:38 ale nie chodzi mi o te np . przychodzi jasio itp . tylko np . podłożenie kooeżance pod tyłek pierdzącą poduszkę ; - dd i takie różne . Odpowiedz Link Zgłoś
takaaklaudiaa Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:45 Na koloniach dziewczny rzcaly w siebie wzajemnie stringi jak chopacy maszerowali Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:52 aa .. o to x d No to raz prpzed lekcją , taka ola . < 3 wkłada na krzesło takie cos pierdzace ..... i taki kujon na to usiadł , i pierdnął x dd wiem nieumiem tlumaczyc , ale serio ; d Albo na wolnej lekcji takiemu kujonowi <wiem znowu cos jemu x d d> Dziewczyny napisaly kartke z napisem ` jestem idiota i zgwałciłem 5 latke. kopnij mnie a zrobie ci dziecko.` x d i przykleily mu di plecow ... tak lazil do nastpnej lekcji x d d ale to byl ubaw x d d Albo jeszcze inne x d Przed lekcją czekalismy na debila <czyl. nauczyciela x d d> i taki sylwiek wział na ręce taką kozojadke < nazwa bo je gile z nosa xd dd> i zaniusł do meskiej lazienki .. x d na ryj darla i te pe ... e ten ją wział i zamknał w dodatku ta sie darla i malo co dzwi nie rozwalila xd hahahaha ... Albo jeszcze lepsze x d dziemy z nauczycielką pod inną klase , i taki napaleniec wział jej noge podstawił biedna baba sie wywalila x d d...... hahaha wszyscy sie smiali xd hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Kawały ; - hahaha 10.11.09, 18:54 oj tak , koocham kawały! a my to w tym jesteśmy najlepsze. ;d hahah , pamiętam jak włożyłyśmy takiej Magdzie do kaptura ogórek i ser. i ona z tym chodziła jakiś tydzień. ;p hahah . ja z dakotą robimy masę kawałów dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
300flowers siiikam. xDD 10.11.09, 19:24 jeździ sobie maluch po parkingu, a czołg go obserwuje i mówi: -maluch, ale ty to masz motorek w dupie.. maluch podjeżdża, mierzy go wzrokiem i odpowiada: -wole mieć motorek w dupie niż fiuta na czole. ku...aaaaaaaaaaaa, uwielbiam to xDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
papryka167 Re: Kawały ; - hahaha 21.11.09, 16:18 ja osobiście nie robie ludziom kawałów xd nie mam pomysłów xd ale moge zarzucić jeden tekstowy, zajebisty jest <lol2> mama do jasia: - jasiu, masz tu 50 zł, idź do sklepu, kup masło, wędlinę, i możesz wziąć sobie jakiegoś batona. Jasiu przytakuje, wychodzi z domu. w drodze do sklepu zobaczył słodkiego misia na wystawie za cale 50 zł. kupuje go i wraca do domu rozradowany: - mamo, mamo ! zobacz jakiego mam misia ! a mama na to: - jasiu ! to było nasze ostatnie 50 zł! natychmiast sprzedaj tego misia i odbierz pieniądze. Jasiu poszedł więc opchnąć misia sąsiadce. zapukał do drzwi, a gdy ta otworzyła spytał ją, czy nie odkupi misia. w tym czasie do domu sąsiadki wrócił jej mąż, i wepchnęła jasia do szafy. w szafie oprócz jasia był jeszcze jhakiś facet, więc jasiu skorzystał z okazji i chciał sprzedać mu misia. - kup pan misia ! facet na to: - cicho, nie chce twojego misia. - kup pan misia bo będę krzyczał ! - dobra dobra. ile za niego chcesz? - 50 zł. dał mu pieniądze i wziął misia. wtedy jasiu: - oddaj misia ! - nie oddam, cicho siedź. - oddaj misia bo będę krzyczał ! i tak sytuacja powtarzała się kilkakrotnie. jasiu wrócił do domu z masłem, wędliną, batonikiem i kupą forsy. na co mama zareagowała w ten sposób: - jasiu ! skąd masz tyle pieniędzy ?! na pewno okradłeś kogoś. natychmiast idź się spowiadać ! w kościele jasiu podchodzi do konfesjonału i mówi : - niech będzie pochwalony Jezus Chrystus. ksiądz: - na wieki wieków. amen. - ja w sprawie misia... - spier***** nie mam już kur** kasy ! kocham to xddd < 3 sorry, że taki długi . ;o heh . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Kawały ; - hahaha 22.11.09, 13:33 -Mamo,dlaczego dajesz mi taki mały ka- wałek tortu?-pyta Jaś. -Ależ,kochanie,to nie dla ciebie,to dla Zosi... -Co?!Dla Zosi taki duży?! ------ Mama pyta tatę: -Jak mam się ubrac do teatru? -Szybko. ------ Czy ten zegarek chodzi? Nie,trzeba go nosic. ------ Na lekcji geografii nauczyciel pyta Michała: -Gdzie leży Kuba? Na to Michał: -Kuba leży w domu, ma grypę... ------ big_grin-big_grin-big_grin-big_grin-big_grin-big_grin w Re: Kawały Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Kawały ; - hahaha 22.11.09, 13:44 Buahah xD Ja z moimi kumpelami zawsze dla chłopaków naklejamy kartki na plecy z napisem ,,Kopnij mnie! Prosze cie" Ostatnio takiemu jednemu nakleiliśmy wszyscy sie z niego nabijali a on nie widział o co kaman ;D Nawet nauczyciele sie brechalii ;P Taką Pompe mieliśmy z niego ;D Odpowiedz Link Zgłoś