michaelmontana 11.11.09, 15:41 Ostatnio coraz częściej daję się podpuścić złości i zaczynam klnąć.... lecą słowa na j, na ch, na s......... dobrze że nie na k .... Jak mam się tego oduczyć>??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selcia17 Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 15:50 Policz do 10 ja tak robię..; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cementry_drive Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:00 cheć, determinacja i cierpliwość powinny wystarczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:04 silna wola . po prostu kontroluj się . szpan zasobem płytkiego słownictwa świadczy o braku kultury ; o Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly3689 Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:07 zgadzam się z kuku_ silna wola...skoro nie chcesz przeklinać to się opanuj..jak się zdenerwujesz to pomyśl szybko o czyms miłym ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:09 Staraj się przeklinać w myślach Ja tak robie, i jest to najlepsze rozwiązanie... Bo gdy słyszę jak ktoś przeklina na głos, co drugie słowo, to mi się źle robi... Bo mi na głos to tylko w ekstramalnych sytuacjach się zdarza Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:14 Mi sie wydaje ze najlepszym sposobem to nigdy nie zaczynac przeklinać ;D Ja nie przeklinam i jest Git..Po co mam to robic... A jeżeli juz zaczełas to tak jak to ujeła kuku_ będzie potrzebna silna wola Odpowiedz Link Zgłoś
esther77 Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:32 Nooo... JA też nie przeklinam i jest spoko... Moja koleżanka powiedziala ze sa tylko 2 osoby u mnie w szkole ktore w ogole nie przeklinaja- czyli ja i moja kumpela Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:39 ja tez niee, i mi to szczęścia nie jest potrzebne ;DD' Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Jak nie przeklinać ??? 11.11.09, 16:47 Możesz ugryść się w język lub strzelić z gumki recepturki w dłoń wtedy skupisz się na bólu nie na przekleństwie. Odpowiedz Link Zgłoś