konwencjonalna 11.11.09, 19:19 Co robicie w urodziny ? takie dla koleżanek? Chodzicie gdzieś albo coo? nie mam pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: Urodziny ;D 11.11.09, 19:22 zazwyczaj szłam na piwo ;] Ale nie chcę was demoralizować Odpowiedz Link Zgłoś
zuzoa Re: Urodziny ;D 12.11.09, 17:23 Ja właśnie szykuje imprezke xD hehe...No żartuje. Poprostu zapraszam kumpele 4-5 do siebie, robie żarcie i siedzimy.Przychodzą nam zawsze jakieś głupie pomysły i jest śmieszne. W mięzy czasie robimy foty za tydzien bęzie właśnie tak xD hehe.. Dam ci pomysł.Ostatnio to znaczy rok temu poprzebierałyśmy się i nagrywałyśmy programy:you can dance,jak oni śpiewają,taniec z gwiazdami.Mówie ci świetne to jest.Taki ubaw że masakra a to wszystko nagrane przez "kamerzyste" xD Świetna zabawa i jest co wspominać)Życze udanych urodzin Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Urodziny ;D 12.11.09, 18:05 ostatnie urodziny z wieloma koleżankami miałam na dziesiątkę . gadałyśmy, nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś