mieetax33 12.11.09, 16:07 nie długo święta . i chcem dostać jakieś dekoracje do pokoju jakie są faajne .? zeby pokój był ładnijszy i wgl switaaśny . jooke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondi96 Re: dekoracje ; d . 12.11.09, 16:25 Hmmm.... trudno powiedzieć. Może jakaś mała choineczka w okienku ? Albo jeśli masz jakiś obrazeczek w ramce to zawieś na nim łańcuch. Nie mam więcej pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
mieetax33 Re: dekoracje ; d . 12.11.09, 16:32 ale nie chodzi mi o dekoracje na święta . tyko pod choinke chcem dostać jakieś takie na cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ Re: dekoracje ; d . 12.11.09, 16:34 Święta to taki magiczny czas, dlatego masz rację, należy zadbać o dobrą oprawę Ja raczej nie jestem zwolenniczką stawiania w pokoju własnej choinki, bo jedna wystarczy, z resztą i tak chodzi o tradycję. Jeśli śniegu nie ma kup sztuczny śnieg, tak jakby w areozolu i namaluj sobię na szybie płatki śniegu lub te podobne) Myślę, że fajny efekt dają niezawodne świecące lampki, jak zgasisz światło daje cudowny efekt Możesz też kupić łańcuch i powiesić na nim bąbki. Mi co do wystroju święta kojażą się z świeczkami woskowymi, dją efekt takiego ciepła, a co do zapachu to możesz wykonać z pomarańczy i gożdzików coś fajnego. Kupujeszm pomarańczę i całą nakuwasz gożdzikami, jak jeżyka. Świetnie pachnie. Ahh i jeszcze coś z dużedo ciemnozielonego szablonu, możesz wykonać choinkę, a z kolorowego papieru bąbki. Do śrobka każdej bąbki wklej zdjęcie osoby z rodziny Gwiazdka to święto rodzinne, więc niezależnie od tego, czy nie masz kontaktu, lub ten ktoś jest za granicą, to zawsze chociaż będzie na twojej choince To tak na przyszłość:wesołych świąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: dekoracje ; d . 12.11.09, 18:09 #karfur oferuje największą ofertę. #w dzisiejszej ofercie jabłka, 4 kilogramy tylko 99 groszy za 5 kilogramów XD to się nazywa reklama. ;d idż do lidla, wybierz jakieś chińskie ozdóbki i będzie ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
jula96 Re: dekoracje ; d . 12.11.09, 19:13 hahaha chciałam to samo napisać W Lidlu najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: dekoracje ; d . 13.11.09, 21:35 kalendarz adwentowy . mała choinka z mnóstwiem bombek i światełek . mał bałwanki , renifery i aniołki . XD Odpowiedz Link Zgłoś