joluska16 12.11.09, 20:22 wiem , że pewnie za wcześnie , alee . mam problem . nie wiem co dac chłopakowi na mikołajki . on juz planuje co mi da a ja nie mam pomysłu . a jak mu nie dam to będzie głupio . prosze o jakies sensowne pomysły . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaba97 Re: prezent . 12.11.09, 20:31 zegarek może albo WIEM kubek z twoim zdjęciem i serduszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
xeskaax Re: prezent . 12.11.09, 20:31 nie mam chłopaka więc nie potrafie sie wczuć ;/ ale ja chciałabym aby było to coś orginalenego ja na mikołajki chłopakowi rok temu dałam poduszke ;p i kupiłm wielkiego lizaka w kkształcie serca ;d Odpowiedz Link Zgłoś
joluska16 Re: prezent . 12.11.09, 20:34 zegarek maa . ładny . więc odpadaa . ee , no nie wiem coo ! Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: prezent . 12.11.09, 20:41 Może szukaj na allegro ja znajduję tam wiele fajnych rzeczy albo T-shirt z twoim zdjęciem albo czapkę Mikołaja? będzie twoim Santa niee no nie wiem co nie mam chlopaka więc nie muszę nad czymś takim główkować Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: prezent . 13.11.09, 21:44 pasek do spodni taki sexi . albo popytaj co lubi itp . jeszcze troszke do świąt więc nie zaczaji , że tu chodzi o to . XD Odpowiedz Link Zgłoś