michaelmontana 12.11.09, 21:40 Wylosowałem dziewczynę !!! Blondynka w okularach - nie pindzia Lubi tańczyć.... Cena ok 15- 25 zł.. Co mam jej kupić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.twilight Re: Prezent na Mikołajki 12.11.09, 22:15 ty masz przybnajmniej łatwiej a jak mam swojego wychowawce to dopiero nie mam kompletnego pojecia co mam mu kupic moze ty mi cos doradzisz <br /> A ty mozesz kupic jakis zestaw perfume i dyzodorant czy jakies fajne blyszzyki i do tego cos zwiazane z swietami jakos figurke czy nawet czapke mkolajowa i bedzie czy taki jakis zestaw zeli roze zapach bedzie miala zapas na 2 czy 3 miesiace ale bedzie;p Odpowiedz Link Zgłoś
green_lejdi13 Re: Prezent na Mikołajki 13.11.09, 18:04 może jakąś maskotkę czy coś? Taki mały reniferek byłby fajny.. i dotego jakieś żelki <lol2> i gotowe xD! Odpowiedz Link Zgłoś
pati8989 Re: Prezent na Mikołajki 13.11.09, 18:09 perfume , dezodorant , figurki , błyszczyk , kosmetyczkę , kolczyki , pierścionek albo naszyjnik . pare rzeczy z tych . < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Prezent na Mikołajki 13.11.09, 18:11 O miales o tym watek co na mikolajki , moj pomysl sie przydal wzioles losy ; >> Emm może kup jej miśka . Albo coś z emm jakies perfumy ? ; d d Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Prezent na Mikołajki 13.11.09, 20:04 Hej michaelmontana! Jestem dziewczyną i napiszę co ja chciałabym dostać: -kosmetyk, np. fajny zestaw z H&M (są wprost genialne) -kolczyki -jakąś przywieszkę do komórki -naszyjnik lub bransoletę (jeśli wylosowana przez Ciebie dziewczyna jest blondynką radziłabym dać jej niebieski naszyjnik, a jeśli ciemnowłosa-w odcieniach żółtego i pomarańczu) Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Prezent na Mikołajki 13.11.09, 20:07 A i pamiętaj: -maskotki są przereklamowane, -figurki niekoniecznie zadawalają, -gadżety związane z Mikołajem są dla maluszków Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: Prezent na Mikołajki 14.11.09, 21:13 np zestaw kosmetykow i jakas maskotke smieszna... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 Re: Prezent na Mikołajki 14.11.09, 21:21 Ja również odradzam maskotek, figurek i jakiś drobiazgów związanych takie rzeczy do w 2 klasie szkoły podstawowej. Jakiś niedrogi kosmetyk? Odpowiedz Link Zgłoś
oleska940 Re: Prezent na Mikołajki 14.11.09, 21:19 nie kupuj jej perfum bo to najgorszy wybór bo mozesz nie trafić ..kup jej zajefajną maskotkę i git Odpowiedz Link Zgłoś
piekarzewski144 . 14.11.09, 21:33 1. Kup wstążkę. 2. Obwiąż się nią. 3. Daj jej samego siebie. Oryginalne... Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Prezent na Mikołajki 14.11.09, 21:35 pluszak raczej odpada jakies kosmetyki (chyba to lubią takie dziewczyny) ja osobiście wolałabym przypinki, płyte lub kubek z jakimś zespołem, ale ona widać co innego lubi albo kup jej jakąś jajcarską książke Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Prezent na Mikołajki 14.11.09, 21:38 fajnie, napisałaś jak wygląda, ch... mnie to obchodzi, bo żeby kupić prezent chyba bardziej sie liczą zainteresowania i charakter, przeciez ju ken dens jej nie kupisz - . - Odpowiedz Link Zgłoś