Dodaj do ulubionych

Chłopak:(:(

14.11.09, 13:00
Hejcrying
Mam duży problem z takim jednym chłopakiem z 3 klasysad Od dwóch miesięcy piszemy
ze sobą,gadamy itp.ok.miesiąca temu wyznał mi miłość na ggsmileJak to przeczytałam to
mnie zatkało...Od tamtej pory wszystko się zmieniło.Każdą przerwe spedzaliśmy razemsmile
Nawet pojawiły się plotki na nasz temat,że chodzimy ze sobą itp.ale były one nie
prawdą...W pewnym momencie zapytał sie mnie czy zostałabym jego
dziewczyną,powiedziałam mu,że muszę sie zastanowić.Zrozumiał to i dał mi trochę czasu...
Aż nie spodziewanie zaczeliśmy sie coraz cześciej kłócićcrying Wczoraj pokłóciłam sie o
głupotę i stalo sie ze to juz koniec lecz zrozumialam ze go kochamserce i chce z nim byc...
Co mam teraz zrobić??Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 13:06
      Emm niewiem niemialam chlopaka i narazie niezamierzam miec wiec niewiem jak to ma
      byc .. x d

Więc może napisz do niego najpierw czesc i te pe ... zacznijcie gadke x d
      Potem powiedz ze go prz\epraszasz ze poklucilas sie z nim o glupote , i ze juz podjelas
      decyzje i ten tego .. jakos tam napisz ... x d
      • akira Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 13:16
        Napisz do niego na gg, że przepraszasz za tą kłótnie. I dodaj, że jeśli mu
        jeszcze zależy to chciałabyś z nim być. Wydaje mi się, że on mógł pomyśleć, że
        się nim bawisz. Nie dajesz mu odpowiedzi, a jednak wysyłasz inne sygnały. Hmm...
        Mogłabyś powiedzieć mu to na żywo, ale nie wszczynaj nowej kłótni, kiedy on
        odburknie coś niemiłego. Męska duma jest po prostu okropnawink
        Nie poddawaj się
    • softy_girl Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 13:12
      szczerze nie wiem jak ci pomoc . Musisz z nim o tymm pogadać [!] Najlepiejj
      by bylo nie przez gg tylko w realuu bo wszystko latwiej by mu bylo zrozumieć...
      • deee_rf Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 13:15
        po prostu go przeproś .
    • megan_ Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 16:39
      Macie konta na naszej klasie? Jak tak, to zrób sobie zdjęcie umieść na nim napis
      "Przepraszam kiss" i czekaj na reakcję. Może załapie, że to chodzi o niego i Ci
      wybaczy.

Drugim sposobem może być przeproszenie go wprost. Myślę, że zadziała.
      Powodzenia. kiss
      • xooxoo myszka96 14.11.09, 16:46
        czy nie masz na imię przypadkiem natalka?
    • losers Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 16:50
      Nie wiem ile masz lat, ale według mnie Twój problem jest śmieszny. Ludzie mają
      większe problemy, niż jakieś potyczki z chłopakami. Nie jestem bez serca-też mam
      uczucia, jak wy wszyscy, ale chłopców olałam jakiś czas temu i jest mi z tym
      dobrze. Każda z nas wie, że dzisiejsze miłości skończą się za kilka tygodni i
      ten chłopak, nie będzie nim na całe życie, więc nie rozumiem czym się tak
      przejmujesz. Nie mogliście dojść do porozumienia, więc nawet jeśli chciałabyś to
      naprawić, nie będziecie się dobrze porozumiewać i ciągle będą te same kłótnie.
      • anieluska Re: Chłopak:(:( 14.11.09, 20:39
        losers napisał(a):

> Nie wiem ile masz lat, ale według mnie Twój problem jest śmieszny. Ludzie mają
        > większe problemy, niż jakieś potyczki z chłopakami. Nie jestem bez serca-też ma
        > m
        > uczucia, jak wy wszyscy, ale chłopców olałam jakiś czas temu i jest mi z tym
        > dobrze. Każda z nas wie, że dzisiejsze miłości skończą się za kilka tygodni i
        > ten chłopak, nie będzie nim na całe życie, więc nie rozumiem czym się tak
        > przejmujesz. Nie mogliście dojść do porozumienia, więc nawet jeśli chciałabyś t
        > o
        > naprawić, nie będziecie się dobrze porozumiewać i ciągle będą te same kłótnie.

Nie masz racji skąd wiesz ze beda sie klocic nadal? człowiek czasem ma takie dni
        ze sie z kazdym kloci <ja tak mam> ale to nie znaczy ze jedna kłotnia moze
        wszystko przekreslic. pogadaj z nim po prostu powieedz mu co czujesz . ja cie
        rozumiem. teraz jestem z chłopakiem takim. czasem go kocham a czasem nie znoszę.
        serio;P tzn. takie mmam odczucia ale zalezy mi na nim. kloce sie z nim czesto
        ale zawsze konczy sie zgoda;P buziakikiss
        Patrycja MARKOWSKA opetales mniekissscianasciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka