kolo0rowa 19.11.09, 21:30 Prawie ciągle się przez całą lekcję na mnie gapi pani od przyrody to takie wkurzające wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka99221 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 19.11.09, 21:33 na mnie się gapi pani od hipy JUŻ MAM TEGO DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Gapi się na mnie nauczyciel 19.11.09, 21:36 Na mnie od chemii xD i informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka ajaj xD 20.11.09, 18:35 a na mnie lampi się ksiądz na religi! normalnie taki żal xD ostatnio zdjęcia fonem mi robił Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 19.11.09, 21:35 p f f. myślisz że ty masz źle.? na moją ławkę gapi się ksiądz.! jeszcze na religii są luzy on całą lekcje siedzi przy biurku i gada z chłopakami z dziewczynami z pierwszej ławki, a każdy lata po klasie i sie drze xd ale i tak cały czas oblujkuje naszą ławkę pf. zboczony jakis czy co? albo staje za nami i słucha o czym gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 19.11.09, 21:37 na mnie też się gapią, nie martw się... Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 10:50 mnie raczej żaden nauczyciel nie obserwuje tak uwaznie a, pauliska1212 widze że mamy tak samo! u nas na religii też są luzy i każdy robi co chce! Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 10:57 nie utrzymuj kontaktu wzrokowego, to się może odczepi Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:30 ja tak miałam jak miałam z pierwszej pomocy lekcje facet cały czas się gapił na mnie i przyjaciółkę z ławki... Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 10:54 Niektórzy nauczyciele po prostu krępują się mówić do całej klasy i wybierają sobie jednego słuchacza. Może widzi po Tobie, że uważnie ją słuchasz? A nauczyciele cieszą się, gdy widzą, że uczeń okazuje zainteresowanie jego przedmiotem. Nie przejmuj się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 12:31 Normalne... Na mnie patrzy pani od religi..ale ona mnie lubi a reszta klasy się jej sprzeciwia.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 12:35 na moją kumpele cały czas się lampi nauczycielka aż wreszcie się jej spytała dlaczego , a on odpowiedziała jej dlatego żeby uważała i takie tam ; pp może właśnie dlatego tak cały czas się babka na cb lampi Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 12:37 Widocznie jesteś ślicnza Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 12:52 Na mnie się nie gapiąą ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 12:57 na mnie sie gapią tylko jak gadam albo jak koleżanka próbuje ode mnie ściągać na teście xD Odpowiedz Link Zgłoś
megan_ Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 16:43 Facet od gegry gapi się na każdą dziewczynę. To jest strasznie wkurzające! Mówiliśmy o tym dla pani psycholog no i próbuje nam pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:32 Na nas się gapi pani od Polskiego. Jajj. To jest straszne. ;; Odpowiedz Link Zgłoś
asiula333 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:14 ja tak miałam z panem od niemieckiego ciągle! straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
taylor_ Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:24 ` jak przestaniesz gadać na lekcji to przestanie się na ciebie gadać . to działa , serio ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_katy Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:37 Ja tak miałam w podstawówce. ; / Masakra jakaś. Pan od angilka się ciągle na mnie gapił. I patrzył się mojej kumpeli na tyłek i biust. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:40 a mojej kolezance nauczyciel (nie pamietam od czego) puszczał oczka na lekcji xd na mnie sie natomiast gapi baba od niemieckiego ale podejrzewam ze to dlatego ze gadam ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl_xd Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:44 nom ale u mnie od biologi, chemi od geografi też ale to dlateego że na geografi gadamy a ona nie umie nas uspokoićxd na angielskim też tak jestxd Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:48 Na mnie sie gapi facio od w-f ... -.- I też taki debil od histy ... sie mnie uczepił że raz nie umiałam na coś odpowiedzieć od tamtej pory sie na mnie gapi i bierze mnie do odpowiedzi . ; x x . Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:51 na mnie chyba nie . XD Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 17:55 Niektórzy nauczyciel są okropni! Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 20.11.09, 18:35 Na mnie gapi się facet od religii! Masakra! Nawet jedna z koleżanek zauważyła, że gapi się w naszą stronę <ona siedzi przede mną> i kiedy siedziałyśmy razem ona do mnie: " Aha! On na ciebie się patrzy! " Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Gapi się na mnie nauczyciel 21.11.09, 20:23 Pół biedy,że pani.Na mnie pan od historii i zarazem WOS'u gapi się przez calutką lekcję,a jak jest coś mu potrzebne np.:dziennik,długopis,czy nowy pisak do tablicy to oczywiście ja jestm przysłowiowym chłopcem na posyłki tylko,że w wydaniu żeński ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fenomenalna Re: Gapi się na mnie nauczyciel 21.11.09, 20:29 straszne xd podobasz mu się ;p nie no, tak na poważnie... nie robisz nic, czego nie powinnaś robić na lekcji ?;p a moze tylko ci się wydaje ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
fenomenalna Re: Gapi się na mnie nauczyciel 21.11.09, 20:31 sorry, przeczytałam "pan" xdd. ale chyba ma jakiś powód ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Gapi się na mnie nauczyciel 21.11.09, 20:33 na mnie babka od polaka ; // kiedyś jej chyba strzele w tą mordę xD Odpowiedz Link Zgłoś
tinka96 Re: Gapi się na mnie nauczyciel 21.11.09, 20:34 U mnie to normalka, a może dlatego że siedzę z chłopakiem i ciągle sobie dokuczamy xD Odpowiedz Link Zgłoś