aneczka17 22.11.09, 14:42 Moim zdaniem Agnieszka Włodarczyk powinna wygrać JOŚ. A wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sophie_ Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 14:46 ja tam tego nie oglądam . ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 14:46 Artur był najlepszy Respodnek i Włodara błeeee Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 14:46 Jaa, sama nie wiem...Chociaż cieszę się, że wygrał Respondek Odpowiedz Link Zgłoś
any13x !! 22.11.09, 14:48 Ja myślałąm że wygra Artur albo Aga..ale Respondek?!(Szkoda, ale nie aż tak źle śpiewa lubię go ale wolałam żeby Aga albo Artur wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 14:50 Nie oglądałam tego...tylko ogłoszenie wyników Też uważam,że powinna wygrać Włodarczyk,a nie Respondek Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 14:50 Ja byłam pewna, że Artur wygra już od początku tej edycji. Myliłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka17 Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 15:26 Czytałam komentarze na interii i jedna osoba napisała coś takiego: moja siora wysłała sms'a na Agę a za chwilę przyszła odpowiedź, że ten uczestnik ma już za dużo głosów. Spróbuj zagłosować na kogoś innego. Jak dla mnie to ten cały finał był ustawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleytisdalep Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 15:00 ja mysle ze Agnieszka powinna wygrac byla lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 15:01 Przypadkowo oglądałam i uważam, że Włodarczyk powinna wygrać. Dużo lepiej śpiewa, poza tym nie uważa się za jakąś diwę. Jak Respondek zaczął gadać "Nie wygrałem dlatego, że dobrze śpiewam tylko dlatego, że ludzie najbardziej mnie lubią" myślałam, że padnę. Podpadł chyba wszystkim i jeszcze gadał cały czas, że żona wybiera dokąd pojadą na tę wycieczkę. Respondek ma dużo pieniędzy, więc jakby nie mógł przeznaczyć tej nagrody dla kogoś kto naprawdę by się z niej cieszył? Nie lubię go ogólnie, więc może nie jestem zbyt obiektywna, ale mimo wszystko uważam, że Włodarczyk była lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 15:04 na szczęście nie wysyłałam a tak dużo SMS-ów ale Ten Kretyn Respondek on nawet śpiewać nie potrafi on żadnej z edycji nie powinien wygrać a co dopiero pojedynek mistrzów !!! xD Lubiałam JOŚ ale teraz rozumiem - tonajbardziej kretyński program na świecie ..:pic na wodę :.. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 16:48 Moim też powinna wygrać AGA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
deee_rf Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 16:52 zdecydowanie Włodarczyk lepsza . ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Włodarczyk lepsza od Respondka. 22.11.09, 16:59 Pamiętam ją jeszcze z pierwszej edycji, śpiewa świetnie. Powinna wygrać. Ale plotkarskie portale skutecznie zniechęciły do niej ludzi (czyt. Plotek.pl), wymyślając plotki i najeżdżając na nią. Odpowiedz Link Zgłoś