koniec Re: Codzienny make-up;P 21.04.10, 20:40 ja się w ogóle nie maluję. chyba, że najdzie mnie chęć do tego. do szkoły się nie maluję, nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Codzienny make-up;P 21.04.10, 21:31 nie, bo po co? jeszcze bardziej ohydnie wyglądają takie 'górki' od zwykłych pryszczy. a poza tym mam antybiotyk przeciwtrądzikowy w żelu. więc. a po co mi mascara? i kredka? no proszę was. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Codzienny make-up;P 21.04.10, 21:46 ostatnio tylko krem nawilżający mnie upiększa, wcześniej walczyłam z dyrektorką i mimo zakazu się malowałam, ale przegrałam z kretesem i musiałam pożegnać się z kosmetykami,; / Odpowiedz Link Zgłoś
vikaa make-up 22.04.10, 14:03 Błyszczyk, puder, mascara. Planuje wprowadzić czarną kredkę i korektor Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Nie maluję się. 22.04.10, 14:12 Czekam do 18 roku życia. Na razie smaruję się błyszczykiem i to tylko po szkole lub w weekendy. Szczęka opadła? :d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy było. 22.04.10, 14:18 tusz + delikatny cień lub kredka + trochę pudru + błyszczyk. łooo, ale ze mnie tapeciara >,<'' jeśli z kosmetyków korzysta się Z UMIAREM, to nie widzę w tym nic złego. a umiar dla niektórych to pojęcie względne. poza tym trzeba wiedzieć KIEDY zacząć się malować. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: było. 22.04.10, 16:29 krem nawilżający - lekki podkład - ewentualnie tusz. Odpowiedz Link Zgłoś
mill. Re: Nie maluję się. 23.04.10, 17:06 softy_girl nie.pewnie tanim błyszczykiem po 10 zł Odpowiedz Link Zgłoś
morelka227 Re: Codzienny make-up;P 22.04.10, 19:10 Ja się nie maluję. Może jak będę mieć 16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
karola645 Re: Codzienny make-up;P 22.04.10, 20:57 podkłąd , puder , biały albo szary cień , czasami kredka ciemnobrązowa , tusz oczywiście i błyszczyk , moja koleżanka używa zaciemnego podkładu bo chce wyglądać na opaloną. wygląda jakby była mega- brudna hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanoweludki eee.:/ 23.04.10, 17:04 yhh. nie maluj się koleżanko tak, bo jak będziesz miała 10 lat będziesz cała w zmarszczkach. ale no... czasem jak się na co dzień pomalujmę to puder, róż, trochę tuszu i błyszczyk. to działa.xdd Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Codzienny make-up;P 23.04.10, 17:07 nie maluję się w ogóle, ewentualnie pomadka, ale rzadko kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Codzienny make-up;P 23.04.10, 17:26 wiem wypowiadalam sie , teraz jest inaczej. korektor , błyszczyk a to tylko czasami. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Codzienny make-up;P 23.04.10, 18:06 korektor, puder antybakteryjny, błyszczyk.. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Codzienny make-up;P 23.04.10, 22:40 No to zależy. Do sQl to tylko jakiś fluid,puder i tusz. ale jak ide gdzies to czarne krechy..przewaznie pod oczami.. ale jak mam wene to i nad.:d Chyba ze juz totalnie zgupialam to czarnym cieniem sie ciachne.. ale to juz okazja! Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Codzienny make-up;P 24.04.10, 21:32 mill obraziłam cię jakoś ? co jak co , ale twarzy jak koń to ja nie mam, w dodatku nie maluje sie. złotko , kompromitujesz sie : * Odpowiedz Link Zgłoś
aga199549 Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 11:14 podkład (bez niego się nie obędzie), mascara, czasami kredka i oczywiście błyszczyk ale nim to chyba każda dziewczyna się maluje Odpowiedz Link Zgłoś
mill. ? 25.04.10, 12:11 złotko !? .kim ty jesteś że tak do mnie piszesz? złoto pff. xd Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Zalerzy ale zazwyczaj ... [KliCk] 25.04.10, 13:02 kredka i tusz . Nieraz cienie do oczu i blyszczyk tez dodaje ale adko . Tylko na jakies bala'N'gi . Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lucuch. Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 13:27 Nie maluję się, bo w szkole się sapią. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 13:32 Nie wiem czy się tu już nie wypowiadałam.. ale 2 raz nie zaszkodzi.. Kiedyś się malowałam ale przestałam.. Bo miałam dość zmywania tego wszystkiego. Po za tym zawsze bałam się że się rozmarzę itp.. Na razie dałam sobie spokój z make upem.. Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 13:40 Masz 13 lat i już malujesz się kredką? Jestem w Twoim wieku i niczego nie używam, nie maluję się. Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa. Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 13:48 Kredka i tusz, czasami jeszcze jakiś cień, ale to rzadko ; p P Odpowiedz Link Zgłoś
viva Re: Codzienny make-up;P 25.04.10, 13:55 Podkład i dobrze wytuszowane rzęsy. Czasami czarna kredka. Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 nie maluję się xd tylko... 25.04.10, 14:29 ...szminka ochronna (truskawkowa) i dezodorant xd Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: nie maluję się xd tylko... 25.04.10, 20:00 hahaha . nie rozumiesz ? ironia ironia moje love : * Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Codzienny make-up;P 05.05.10, 18:11 Nie maluję się i dobrze mi z tym. Nie muszę mieć czegoś na twarzy żeby poczuć sie ładnie i fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Codzienny make-up;P 05.05.10, 18:19 Ja do szkoły się nie maluję wcale. Tylko czasami jak gdzieś idę odrobinką pudru, tuszem (lubię mocno wytuszowane rzęsy), błyszczykiem lub pomadką i to wszystko. Cieniami bardzo rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Codzienny make-up;P 05.05.10, 18:21 Ja do szkoły się nie maluję wcale. Tylko czasami jak gdzieś idę odrobinką pudru, tuszem (lubię mocno wytuszowane rzęsy), błyszczykiem lub pomadką i to wszystko. Cieniami bardzo rzadko Nie chcę sobie w tym wieku zniszczyć cery a z tego co czytam to niektóre z was są młodsze ode mnie a na co dzień mają tyle tapety ile ja nie mam w całym życiu Odpowiedz Link Zgłoś