missmileyjonas 24.11.09, 11:44 hey! dzisaj dosanę pieska psa-nie suczkę,i nie wiem jak go nazwać Jest on rasy Golden Retriver także jest jasny,moze ktoś z was wie jak mogłabym go nazwać? Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
famous_ash Re: Imię dla psa :) 24.11.09, 13:35 Ja mam 3 pieski, w tym 2 suczki i 1 pieska. Moj sie wabi Kajtuś, wczesniej mialam tez Kubusia Odpowiedz Link Zgłoś
be_my_dream_xde Re: Imię dla psa :) 24.11.09, 14:45 viktor..;DD gruby..xd roger..;PP jumper..;o lucky.. do wyboru do koloru..;** Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Imię dla psa :) 30.11.09, 18:12 Możesz go nazwać na cześć jakiegoś gwiazdora i przykład daje ci ode mnie : Mike Odpowiedz Link Zgłoś
martab123 pies :) 30.11.09, 18:13 Ja mam psa który nazywa się Ami Ale to suczka Chociaż z drógiej strony spotkałam pare psów które miały na imię Ami :- D Odpowiedz Link Zgłoś
po_ziomka97 Re: pies :) 30.11.09, 18:16 Atos :d Maks xd Albo coś z jakiejś książki np. Edward xddd Odpowiedz Link Zgłoś
mileyka1 . 12.12.09, 13:21 zawsze rozważałam nad imieniem raiven (rejwen) strasznie mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: pies :) 30.11.09, 18:17 Mój kochany goldenek wabi się Aron i nawet... Pasuje : D Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:17 ja wiem, ja wiem : dżeki . tak nazywa się pies mojej kuzynki - tej samej rasy co twój. i to pasuje. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
arisa Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:25 Możesz go nazwać Golden Mój nazywa się Silver (to od tego, że gdy był małym szczeniakiem, zachowywał się jak żywe srebro, wszędzie go ciągło i od tego dałam mu na imię Silver czyli srebro po angielsku) Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:33 mój się wabi Drops tylko że my nie wybieraliśmy jak go dostaliśmy to tak już miał ale mi się podoba dropsik, dropeczek a mam sąsiada który właśnie ma goldena i się ta suczka nazywa Tina Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:37 mój pies a właściwie suczka rasy YORK 2 miesiące temu sie oszczenila... pieski sprzedaliśmy, ale jednego mama zostawiła mi na "MIKOŁAJA xD", chociaż wcześniej nie chciała NIC słyszeć o drugim piesku.... a mój się nazywa LUCKY- jak dla mnie sweet imię. xD NAZWIJ GO LUCKY Odpowiedz Link Zgłoś
pinky7 Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:48 Jakbym miała pieska, nazwałabym go Fabian nie wiem czemu, tak mi przyszło do głowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
vanella Re: Imię dla psa :) 12.12.09, 13:54 Zawsze stawiam na angielskie imiona, może... London, Ivana(), Fiona, Arina, Bella, Candy (czyt. Kendi) . Jakoś nie mam więcej pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy_kefir psie imie ; ) 12.12.09, 14:07 fafik . latek . korek . to mi tylko przychodzi na myśl . fafik najfajniejsze . moja mama tak chciała . nazwać mojego psa, ale ja się uparłam , że Max ; p Odpowiedz Link Zgłoś