bouche2 27.11.09, 22:54 no właśnie nie chodzi tylko o wygląd, bo moim np. jest Marcin Dorociński, a pokochałam Go po tym jak Go zobaczyłam w akcji, niesamowity aktor . no i może Borys Szyc ;] a Wy, jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrzcie_ludzie Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 27.11.09, 22:59 Borys Szyc .? Proszę cię przestań. ! On jest obleśny ! .bez obrazy oczywiście a Marcin Dorociński też jest strasznie słaby. A przynajmniej mi się nie podobają. ! Moim zdaniem jednym z przystojniejszych polskich aktorów jest Filip Bobek. Jest naprawdę śliczny Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 28.11.09, 19:06 Dorociński jest cudooooooowny, ahh, nawet 'Grzesznych i Bogatych' dla niego oglądałam i oglądam 'Tancerzy', bo wypada tam świetnie. Filip Bobek? no, też fajny, nie mówię, że nie . Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 28.11.09, 23:26 filipek ;** Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 09:40 blondbrunetka napisał(a): > filipek ;** Zgadzam SieBobek Jest Przepiękne i te Jego Oczy mmm... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 09:45 Oczywiście , że Filipeek <3333 dla niego oglądam Brzydule , żeby się ponapalać na te ciastkooo , no i dla Violki , bo śmieszna jest Bobek rządzi x33 i te jego oczyskaa <333333 ahh zakochać się można Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 10:18 Mi sie z polskich aktorów,nikt nie podoba ;D Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 10:20 jedynie to Filip z BrzydUli . bo inni to tacy feee . xDD ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:27 Filip Bobek Ma śliczne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
sweetyy1 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:31 sweetyy1 napisał(a): > Filip > Bobek > Ma śliczne oczy Czy te oczy mogą kłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
sailing Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:15 Z polskich to tak: - Filip Bobek -Mikołaj Krawczyk i Paweł Małaszyński Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:28 Filip Bobek! no i jeszcze Paweł Małaszyński! Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:41 Filip Bobek - z Ulci. No i jeszcze..Przemysław Cypriański Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:43 Mi się podoba Mikołaj Krawczyk ) albo jeszcze... hm.. Marek Krupski ale tylko tak jakoś w serialu "Malanowski i partnerzy" mi sie podoba a tak to jakoś nie bardzo... nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
baaajka Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.01.10, 23:45 ten bobek gra jakby miał kija w du*ie . przez tą zakichaną fryzurke kojarzy mi się ze smokiem z ulicy sezamkowej, aparycja sporo poniżej przeciętnej dorociński obraża wszelkie zmysły wzroku i estetyki, wygląda jak lump, boże aż sie dziwie, że ktoś nie wstydził się tu go wymienić borys szyc ma zakola jak mój dziadek i wielki kinol, ale uwielbiam to, że jest zabawny małaszyński jest ciachem pomimo tego, że ma krzywe, żółte, małe ząbki a to już jest sukces (podobnie jak deląg, który jednak nadrabia oczkami) tolak jest równie ciepły jak i cypryański, niemięski dla mnie, głos... w ogóle wszystko ble. żebrowski jest prawdziwym fenomenem męstwa, bosak pomimo zeza i nadmiernego owłosienia naprawde kręci, miruś baka ... nie, bez komentarza o.O. wojtek medyński wydaje sie nie mieć osobowości, ale bez brody wygląda jak młody bóg (jest sliczny) nikt nie wymienił andrzeja młynarczyka więc żadna sie nie zna... hehehe jego usta określi tylko jedno małe słówko na 'z', ale ze względu na cenzure nie wypada użyć. usta i podbródek ... o jezu, przejdźmy do ideału piękna, nasz polski brad pitt- zakościelny, jest taki piękny, męski, och ach o jezu, że nie ma o czym pisać.. niby ideały wcale nie są nudne, ale ta schematyczność powoduje, że wole DAMIĘCKIEGO .. ten to chyba zatrzymał się w czasie, niby nic w sobie nie ma nadzwyczajnego, a nogi miękną .... i jakoś tak ... eee. uwielbiam go, jest mega seksowny Odpowiedz Link Zgłoś
billie_jeanxd Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:45 Yyy... skoro piszesz "najprzystojniejszy" to raczej chodzi o wyglad xd Moim zdaniem Paweł Małaszyński i ten z BrzydUli xd Filip Bobek [?] Coś takiego ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 16:55 oczywiście, że chodzi o wygląd, ale miałam na myśli np. jakieś czynniki zewnętrze, na swoim przykładzie powiem, że Dorociński spodobał mi się dopiero po tym, jak zobaczyłam Go w teatrze teraz uważam, że jest najprzystojniejszym i jednym z najlepszych polskich aktorów, kurczę, nie wiem czy ktokolwiek to zrozumie . Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:45 Mikołaj Krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:49 *Mikołaj Krawczyk *Przemyslaw Cypriański *Maciej Zakościelny <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iamstrong Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:48 Maciej Zakościelny :x Odpowiedz Link Zgłoś
slodziudka14 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 12:53 a mi się podoba Jakub Wesołowski Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 13:01 Hmmm...Kiedyś podobał mi się Maciek Zakościelny xD Nawet ładny jest Odpowiedz Link Zgłoś
martuskac Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 29.11.09, 13:03 Zakoscielny, Bobek, Cypriański Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez13 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 10:23 Filip Bobek !! Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 18:17 Paweł Małaszyński, filip bobek, zakościelny... nie ma tego za wiele Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 18:21 Żeby był ktoś tak okropnie zabójczy to nie, ale Zakościelny to nawet, nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
nastolatkak93 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 18:27 Paweł Małaszyński, Marcin Bosak, Maciej Zakościelny, Leszek Żurek, Filip Bobek Odpowiedz Link Zgłoś
midnight_sun damian 04.12.09, 18:40 Damian Aleksander. Nie wiem czy jest tu znany, bo jest aktorem teatralnym. Gra naprawdę swietnie i do tego bosko śpiewa ;* obecnie występuje w warszawskim teatrze roma w musiacalu "upiór w operze" =D Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: damian 04.12.09, 19:22 ahh, widziałam Go, też w Romie, w Kotach . jest przystojny, trochę nie w moim typie, ale świetnie śpiewa, i w ogóle był świetny Odpowiedz Link Zgłoś
mia874 blabla 04.12.09, 18:53 nie przepadam za polskimi aktorami i aktorkami.... ale jak już to może być Filip Bobek jest przystojny... Odpowiedz Link Zgłoś
ewoszka Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 19:25 dla mnie mateusz damięcki cudny jest (jak nie ma brody;D) no i maciej zakościelny a i Marcin Dorociński też jest ładny Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 04.12.09, 19:34 ohhhhhh Dorociński <3 no Damięcki też fajny, całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:19 nie wiem , może . . . naprawde nie wiem XD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:28 Filip Bobek ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
danonek Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:29 Filip Bobek Maciej Zakościelny Marcin Bosak Odpowiedz Link Zgłoś
agatka14415 Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.12.09, 17:34 Paweł Małaszyński Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Zakościelnyy. ! ; xxx 05.12.09, 17:46 Wg mnie Maciek Zakościelny.! x33 Szkoda,że teraz zniknął z telewizji i nigdzie nie występuje na rzie.. xdd ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ Filip Bobek ! <3 05.12.09, 17:49 Według mnie to Filip Bobek Jest świetny, świetnie gra w BrzydUli myślę że po zakończeniu emisji serialu nie zniknie z tv ;p Odpowiedz Link Zgłoś
baaajka Re: Filip Bobek ! <3 04.01.10, 23:44 ten bobek gra jakby miał kija w du*ie . przez tą zakichaną fryzurke kojarzy mi się ze smokiem z ulicy sezamkowej, aparycja sporo poniżej przeciętnej dorociński obraża wszelkie zmysły wzroku i estetyki, wygląda jak lump, boże aż sie dziwie, że ktoś nie wstydził się tu go wymienić borys szyc ma zakola jak mój dziadek i wielki kinol, ale uwielbiam to, że jest zabawny małaszyński jest ciachem pomimo tego, że ma krzywe, żółte, małe ząbki a to już jest sukces (podobnie jak deląg, który jednak nadrabia oczkami) tolak jest równie ciepły jak i cypryański, niemięski dla mnie, głos... w ogóle wszystko ble. żebrowski jest prawdziwym fenomenem męstwa, bosak pomimo zeza i nadmiernego owłosienia naprawde kręci, miruś baka ... nie, bez komentarza o.O. wojtek medyński wydaje sie nie mieć osobowości, ale bez brody wygląda jak młody bóg (jest sliczny) nikt nie wymienił andrzeja młynarczyka więc żadna sie nie zna... hehehe jego usta określi tylko jedno małe słówko na 'z', ale ze względu na cenzure nie wypada użyć. usta i podbródek ... o jezu, przejdźmy do ideału piękna, nasz polski brad pitt- zakościelny, jest taki piękny, męski, och ach o jezu, że nie ma o czym pisać.. niby ideały wcale nie są nudne, ale ta schematyczność powoduje, że wole DAMIĘCKIEGO .. ten to chyba zatrzymał się w czasie, niby nic w sobie nie ma nadzwyczajnego, a nogi miękną .... i jakoś tak ... eee. uwielbiam go, jest mega seksowny pozdrawiam czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: najprzystojniejszy polski aktor :D 05.01.10, 12:09 Polskie gwiazdy są do dupy.ha Odpowiedz Link Zgłoś