Dodaj do ulubionych

"MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia.

• liskaa7854 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:34
      nie wiem nie oglądałam!
      • twilight1230 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:53
        ja byłam za Anią i Fredo i molo...
    • selenka1996 Mam Talent ;D ;) 29.11.09, 15:44
      Mi się bardzo podobało jak Anna Gogola śpiewała ;D Miała przejść xD Występ Krzysztofa
      Golonki też mi się bardzo podobał wink Ja się nie zgadzam do końca z werdyktem, chociaż
      Marcin Wyrostek i Alexander Martinez też nieźle wypadli ;D No, ale to moje zdanie xD wink
      • zmierzchoomania Re: Mam Talent ;D ;) 29.11.09, 16:01
        moje odczucia są podobne do Waszych . byłam wściekła jak obejrzałam dzisiejszą
        powtórkę . po jakie gów*o ten wyrostek ? wyrostek jest po to by go wycinać !!!!! xdd
        jestem chole*nie wściekła, bo chciałam tą Anke . była moją faworytką .
        a teraz pozostaje mi pigment ;p

santachoinkaprezent

• awkward_ Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:50
      No własnie tez jestem wściekła bo to przeciez nie 'Idol' tylko 'Mam Talent' wiec dlaczego w
      finale są prawie wszyscy którzy śpiewają ? scianascianasciana

Golonka był najlpeszy i szkoda ze nie przeszedł bo on naprawde ma talent suspicious
    • lololxdd Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:51
      Ania Gogola i tak zrobi kariere, skoro ją tak wszyscy chwalą... W pierwszej
      edycji, Audiofeels nie wygrali, a i tak później nagrali nowe piosenki i teledysk
      i pare razy byli w tv. Z Anią też tak pewnie będzie. A co do Martineza, to
      według mnie nie fałszował, i w niektórych momentach brzmiał jak oryginał...
      Golonka fajnie freestyle'ował, ale znam kolesia , który też to robi, ale moim
      zdaniem troche lepiej ;pp
    • riri. Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 15:59
      NIe uncertain
      Anie ślicznie śpiewała miałam wysyłać esa ale byłam pewna że przejdzie indifferent
    • x.o.x.o "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:02
      Zgadzam się z Tobą .. Kuba dziwnie zrobił to fakt .. Ale ludzie głosowali na
      tego Alexandra chyba z czułości .. no ładnie zaśpiewał ale Ania Gogola ładniej
      .. i Golonka też lepiej odbijał tą piłką . A jak on fajnie moonwalk zatańczył
      . ; DD Bosko ;* ;]]
    • angelina5 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:03
      A mi akurat werdykt pasujetongue_out Trzymałam kcikuki przedewszystkim za Martineza, bo mów
      co chcesz, ale śpiewa świetnie, moim zdaniem ta rycząca baba do pięt mu nie dorasta.
      Zaśpiewać tak wspaniale z chorym gardłem... SZACUN dla niego. Wyrostek też zasłużył
      sobie na wstęp do finału, natomiast Krzyśkiek był świetny, ale jak dla mnie na 3 miejscu.
      Także ja jestem zadowolonabig_grin
      • blackhart Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:12
        chyba ania powinna wygrać ;/
    • merlimon31 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:13
      nie wiem bo nie ogkądałam ale nie martw sie mnie też raz zawiedli bo wybrali Jessice a nie Kasie i Asie chociaż moim zdaniem były lepsze moim zdaniem to nie jurorzy powinni wybierać tylko powinna być dogrywkasmile
      • sweetcream Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:18
        ja się cieszę ! Marcin Wyrostek się przedostał, a to nauczyciel z mojej szkoły
        muzycznej wink
    • izulaxd Anka !!! 29.11.09, 16:22
      Anka powinna przejść ... Ale dobrze że wybrali Martineza ;]] Facet ma talent !!
      Ale mogli też przejść Molo i Frodo czy jak im tam ;D Oni byli fajni i śmiechowi ;dd
    • pauline26 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:29
      nie
      dla mnie powinna wygrać anka gogola ;// ma suuuper głos.-.-
      mogła by nagrać jakas fajna płyte wink)
      • rathbone Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:38
        Dla mnie powinna przejść Ania Gogola i Molo i Frodo smile
        wybraniie do finały akordeonisty to dla mnie jakaś kpina...
        smędził tylko na tym akordeonie... i co to za talen... kązdy sie moze nauczyć
        grać na każdym instrumencie.
        A w finale bede trzymać kciuki za Anie Taliczan

Molo i Frodo rządzą!!
        ;D
        • jesswiollsx3 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 19:54
          Tez chciałam Mola i frodaa !! mam nadzieję ze się zgłosza do YCD
    • sweet..kitty Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:36
      Ekchem... bywa różnie... Lubie Martineza czy jak mu tam, ponieważ pięknie
      zaśpiewał... Ale dziwi mnie czemu "Anna" nie przeszła tylko ten z akordeonem. O
      boszee> to dziwne.... powinny przejść 3 osoby. Martinez, Ania, acha i Golonka ;D

uncertain
      • clover1 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:37
        Nie oglądałam xD
    • xxmuffinekxx Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 16:40
      Ja też byłam za Krzysztofem Golonką ... był najlepszy z wszystkich, ale ja już
      się pogodziłam z tym, że przechodzą osoby które nie chcę żeby przechodziły...
      • lady_cat Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 17:16
        ja oglądałam titanic'a, ale powtórka mi nie umknęła. sciana też zawsze mam tak, ze
        przechodzą te osoby, które nie chcę, zeby przeszły. i tak było też tym razem. mówi się
        trudno.
        • majka04 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 17:19
          nie obejrzałam wczoraj bo titanica oglądałam , a powtórka - ominęła mnie
    • collage . 29.11.09, 17:04
      jak najbardziej, to raczej najbardziej nierozsądna decyzja jury .
    • princess97 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 17:30
      Ja byłam bardziej za Krzyszofem Golonką-ma chłopak talent mieszka pod nowym sączem xdd szkoda że nie przeszedl. i ania gogola tez powinna przejsc. a te caly martinez niech sie do opery wybierze!
    • diamond.brandy Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 17:50
      Myślę, że w finale powinien być Krzyś Golonka i Martinez.
    • asiula1997 Mam talent! - półfinał ;D 29.11.09, 18:00
      osobiście spodziewałam się czegoś lepszego ;D
    • edward.cullen Anna Gogola 29.11.09, 18:00
      najlepsza była Anna Gogola , ona rządzi big_grin
    • anusxdd psst.! 29.11.09, 18:07
      Niby dlaczemu miał przejść ten MAde in findland czy jakoś tak ;// zgadzam się z kuba
      polska nie ma gustu. prawie kazdy tak moze zaspiewac a ile osob odbije tak piłke? no
      prawei nikt i Ania gogola tez me bardzo dobry glos.!!
    • urumi123 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 18:09
      Nie umiałabym wybrac na miejscu jury...<br />
      Ania Gogola (szkoda) czy Madox...<br />
      nie byłam fanką czy coś ale nadawali się do finału...<br />
      ale zgadzam się z werdyktem... ten z akordeonem był świetny wink
    • natuska412 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 18:56
      też Krzysiowi kibicowałam -,-
      a wogóle , według mnie w tym programie nie powinno być piosenkarzy .
      nie wiem czemu ale wydaje mi się to nie takim talentem , który nadawał by się do ' MAM
      TALENT ' . indifferent
      a Ania , świetnie teraz wygląda . serce
    • disturbia Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 19:46
      Ja oglądam każdy odcinek i dochodzę do wniosku, że nie ma co narzekać, wiadomo,
      że każdy z naszych faworytów nie może przejść. Dla mnie to nie zmienia faktu, że
      program jest świetny, niezależnie kto wygra. I tyle.
    • jesswiollsx3 w sumie.. 29.11.09, 19:52

wczoraj był trudny odcinek. a co do Ani_ napewno dostała już tysiące telefonów z
      propozycjami Xd
      w sumie werdykt w miare sprawiedliwy smilewink
    • carmel198800 XD 29.11.09, 20:31
      ja się nie zgadzam z werdyktem i podpisuje się pod Kubę . CO ZA GUST mają polacy ?! Ania była ZAJE BISTA .!
    • justyna13 Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 20:42
      Osobiście nie zgadzam się z werdyktem. Tak jak powiedział Kuba - 'Polacy nie mają gustu'.
      Ania powinna przejść do finału. Tak samo było w poprzednim półfinale. Głosowałam i
      trzymałam kciuki jak najbardziej mogłam za Madox'em, a przeszedł kto inny. Cóż, takie
      życie. ;]
    • dream_ Re: "MAM TALENT!" - ostatni półfinał. Wrażenia. 29.11.09, 21:09
      Ja też jestem strasznie zawiedziona..

Trzymałam kciuki za Anię,bo była świetna.!
      Cudnie wyglądała,tak metamorfoza.! A śpiewała to już wgl cudnie.!!

A tu taki klops..! ;// I nie ma Ani..sad
      Ten z tym akordeonem mi się nie podoba,niby ma talent,ale nie na finał moim
      zdaniem..
      Krzysiek Golonka też był bardzo fajny.! Wolałam żeby on przeszedł,a nie ten
      Martinez..
      On to tak się zachowywał,jakby nic nie KPW.. indifferent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka