jubi 29.11.09, 14:35 Mam do Was pytanie czy ktoś z Was ma konto na twiterrze ? Możecie mi przybliżyć jak się nim obsługiwać ?Chciałabym żeby więcej osób wzięło mnie na "fllowers" Proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hope Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 14:44 ja mam. jak chcesz dodaj do adresu twitter.com po "/" AgathaOakman więc możesz prosić innych by dali Ci tak zwane "shout out" i wtedy może ktoś cię "sfolołuje". ale to naprawdę zależy od ludzi. i jeśli masz fajny nick, to wtedy przyciągniesz więcej ludzi. :d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 14:54 a co konkretnie chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
jubi Re: Twitter [proszę wejdź.... 30.11.09, 14:29 Mój nick to JustinandJM i dzięki wszystkim . Ale mam jeszcze jedno pytanie co to jest to "shout out" i jak o poprosić np.jakąś gwiazdę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 18:07 Mam , ale nie pomogę , żadko tam wchodzę . a tłumaczyć tez nie umiem . ; q . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 18:09 jak chcesz żeby cię brali na "followers" to musisz przynajmniej pisać coś ciekawego albo regularnie. poza tym, i tak ich nie zmusisz a jak chcesz dodać kogoś do, hm nie wiem jak to tam po ang. , "śledzonych" to tam gdzieś jest taka funkcja, przyjrzyj się x d poza tym, instrukcja jest na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 20:46 twitter.com/mweezy_jb follow me , Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 20:56 Ja mam twittera szczerze mówąc też jeszcze się nie połapałam co i jak tam wszystko działa ale jak podasz swoją nazwę to cię wezmę na flowers czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Twitter [proszę wejdź.... 29.11.09, 21:07 fallow me www.twitter.com/aliweey95 Odpowiedz Link Zgłoś
jubi Re: Twitter [proszę wejdź.... 30.11.09, 14:30 Mój nick to JustinandJM i dzięki wszystkim .smile Ale mam jeszcze jedno pytanie co to jest to "shout out" i jak o poprosić np.jakąś gwiazdę ??big_grin Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Twitter [proszę wejdź.... 30.11.09, 14:36 ja mam konto mam konto oto ono . ;- ) ja mam na twitterze na imię . Candace . x DDDD ! ja nie zmuszam ludzi to followania mnie . ; - P . zamo idzie . x DD . często piszę na twitterze . = D . po polsku więcej . ale też po angielsku i francusku . ja folwuje 27 . osób a mnie . 166 . ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś